پاسخ : راهنمایی برای خرید پرینتر 4 کاره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dertgtr
4 کاره یا 3 کاره باشه . هزینه کارتریجش در اینده کم باشه و مشکلات شارژ نداشته باشه ( بعضی پرینترها کارتریج چیپست دار دارن که مشکل ایجاد می کنه زمان شارژ )
قیمت هم کنار میاییم (-:
اگه کارتون با پرینتر زیاده بهتره که از این نوع پرینترها استفاده نکنید.
و به صورت مجزا اسکنر ، پرینتر ، فکس و کپی خریداری کنید که درد سر کمتری داشته باشید چه از بابت شارژ و چه تعمیرات.
اما اگه همچنان به نظر خودتون مصمم هستید
از پرینترهای مارک hp استفاده کنید ، از بابت شارژ و مدت زمان جهت شارژ دوباره به صرفه تر هستند.
چیپست رو که اکثر پرینترها دارن ، البته تخصص بنده در زمینه دستگاه های رنگی و سیاه و سفید تیراژ بالاست ، اما تا اونجایی که اطلاع دارم اکثر دستگاه های چاپ باید دارای چیپست شارژ باشند که میزان و مقدار استفاده از پودر یا جوهر رو نشون بدن.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
misa
سلام من پریروز همین مدل hp laser رو گرفتم خیلی خوبه پیشنهاد میکنم همینو بگیر
شما در این نوع پرینتر مشکل پرینت نکردن 2 سانت انتهای صفحه رو چطور حل کردید ؟ چون تو نظرات خیلی ها این مشکل رو گفتن .
مشکل دیگه اش auto sleep در فکس هست که حداکثر 1 ساعت هست این رو چطور حل کردید؟
http://www.digikala.com/Product/DKP-26728/HP-LaserJet-Pro-MFP-M127fn-Multifunction-Laser-Printer/%D9%BE%D8%B1%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1-%DA%86%D9%86%D8%AF-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D8%A7%DA%86-%D9%BE%DB%8C-%D9%85%D8%AF%D9%84-LaserJet-Pro-MFP-M127fn
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persianfun
اگه کارتون با پرینتر زیاده بهتره که از این نوع پرینترها استفاده نکنید.
و به صورت مجزا اسکنر ، پرینتر ، فکس و کپی خریداری کنید که درد سر کمتری داشته باشید چه از بابت شارژ و چه تعمیرات.
اما اگه همچنان به نظر خودتون مصمم هستید
از پرینترهای مارک hp استفاده کنید ، از بابت شارژ و مدت زمان جهت شارژ دوباره به صرفه تر هستند.
چیپست رو که اکثر پرینترها دارن ، البته تخصص بنده در زمینه دستگاه های رنگی و سیاه و سفید تیراژ بالاست ، اما تا اونجایی که اطلاع دارم اکثر دستگاه های چاپ باید دارای چیپست شارژ باشند که میزان و مقدار استفاده از پودر یا جوهر رو نشون بدن.
نوشتید : " اگه کارتون با پرینتر زیاده بهتره که از این نوع پرینترها استفاده نکنید. "
چرا؟ خیلی ها همین حرف شما رو می زنن ولی دلیلش رو نمی گن ؟
دلیلش توان کمتر پرینت این 4 کاره ا هست ؟ مثلا پرینتر 2035 ماهانه 25000 تا پرینت میکنه و با هر شارژ 2500 تا
ولی این 4 کاره hp ماهانه 8000 تا توان پرینت داره و با هر کارتریج 1500 تا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dertgtr
شما در این نوع پرینتر مشکل پرینت نکردن 2 سانت انتهای صفحه رو چطور حل کردید ؟ چون تو نظرات خیلی ها این مشکل رو گفتن .
مشکل دیگه اش
auto sleep در فکس هست که حداکثر 1 ساعت هست این رو چطور حل کردید؟
http://www.digikala.com/Product/DKP-26728/HP-LaserJet-Pro-MFP-M127fn-Multifunction-Laser-Printer/%D9%BE%D8%B1%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1-%DA%86%D9%86%D8%AF-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D8%A7%DA%86-%D9%BE%DB%8C-%D9%85%D8%AF%D9%84-LaserJet-Pro-MFP-M127fn
- - - Updated - - -
نوشتید : "
اگه کارتون با پرینتر زیاده بهتره که از این نوع پرینترها استفاده نکنید. "
دلیلش توان کمتر پرینت این 4 کاره ا هست ؟ مثلا پرینتر 2035 ماهانه 25000 تا پرینت میکنه و با هر شارژ 2500 تا
بنده هم صحبت دوست عزیزمون رو تائید میکنم
نظر بنده این است اگر مصرف زیاد دارید بهتره پرینتره جدا بگیرد + 3کاره
مصرف خودم خانگی هست که راضی هستم ازش و گرنه در تعداد بالا دستگاه گرم میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dertgtr
با سلام
عزیز مگه قراره هر وقت شارژ کارتریج تموم شد عوضش کنید ؟!!!!!
کارتریج کانن قابل شارژ هست و شارژش نهایتا 10/20 تومن میگیرن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
morteza1200
بنده هم صحبت دوست عزیزمون رو تائید میکنم
نظر بنده این است اگر مصرف زیاد دارید بهتره پرینتره جدا بگیرد + 3کاره
مصرف خودم خانگی هست که راضی هستم ازش و گرنه در تعداد بالا دستگاه گرم میشه
پس این 4 کاره ها مشکل گرمایش در پرینت و کلا کارکرد بالا دارند درسته؟
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omid1991
با سلام
عزیز مگه قراره هر وقت شارژ کارتریج تموم شد عوضش کنید ؟!!!!!
کارتریج کانن قابل شارژ هست و شارژش نهایتا 10/20 تومن میگیرن
بله می دونم منظورم بعد شارژ به دفعات بالا بود ( مثلا فکر کنم بعد حدود 4 - 5 بار شارژ باید کارتریج عوض بشه درسته ؟ )
نقل قول:
بنده نمیدونم مصرف شما چقدر و برای چه مکانی نیاز دارید ، ولی برای مصارف خانگی مناسب هستند و هیچ مشکلی ندارد
تا الان بنده مشکلی باهاش نداشتم ولی باز هم تاکید میکنم در تیراژ بالا ( مثلا پرینت کردن 30 برگ باهم ) شاید اینطوری بگم از شدت گرما نمیتونی دست به آخرین برگه پرینت شده بزنی.
داخل دستگاه فن جهت خنک سازی تعبیه شده است
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dertgtr
مشکل دیگه اش
auto sleep در فکس هست که حداکثر 1 ساعت هست این رو چطور حل کردید؟
- - - Updated - - -
نوشتید : "
اگه کارتون با پرینتر زیاده بهتره که از این نوع پرینترها استفاده نکنید. "
ببینید بحث هیتر این دستگاه به کنار، شما هیچ وقت نمیتونید از یه دستگاه 30*30*40 سانتی متری کارآیی و کیفیت یه اسکنر ، پرینتر ، کپی و فکس رو دریافت کنید.
اگه در روز بالای 1000 برگ پرینت و باقی امور رو دارید این دستگاه تا بعد از مدتی به تعمیر میفته و شما در عوض هزینه ای که از ابتدا میتونستید باهاش همه این دستگاه ها رو جداگانه تهیه کنید رو باید خرج تعمیر این دستگاه کنید که مطمئناً منصرف و دستگاه اوراق خواهد شد.
بعضاً دوستانی را که در شرکت خود امور زیادی با این مدل پرینترها نداشته اند راضی بوده اند اما دوستان بسیاری دیگر بوده اند که از کار با این نوع مدل پشیمان شده و مجبور به خرید دستگاه دیگر شده اند.
شما ببینید کارتون بیشتر در چه مقطعی هستش ( پرینت ، کپی ، اسکن ، فکس) به سراغ دستگاهی باشید که اون کار رو انجام بده.
این دستگاه رو هم بخرید برای سایر کارهای مورد نیاز. اینجور عمر دستگاه شما بیشتر و در مواقع ضروری نظیر خرابی یا شارژ هر کدام از دستگاه ها میتونید از دستگاه دیگر استفاده کنید و کارتون معلق نمونه.
البته اینم یه پیشنهاد هستش.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dertgtr
- - - Updated - - -
بله می دونم منظورم بعد شارژ به دفعات بالا بود ( مثلا فکر کنم بعد حدود 4 - 5 بار شارژ باید کارتریج عوض بشه درسته ؟ )
با سلام مجدد
خیر عزیز تمامی قطعات کارتریج (مخصوصا کارتریج کانن) قابل تعویض هستش فقط بعد 2/3 بار شارژ کردن لازمه درامش عوض بشه (حدود 12/20 تومن)
عوض هم نکردین مهم نیست فقط کم رنگ تر خواهد شد پرینتش
درضمن شارژ کارتریج های کانن خیلی راحته کافیه یبار بازش کنید
تونررشو از بازار تهیه کنید مخصوص کانن باشه کیفیت چاپتون خیلی بهتر میشه حدود 8/12 تومن هستش
شما کانن خریداری کنید hp اصلا پیشنهاد نمیشه
موفق باشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omid1991
با سلام مجدد
خیر عزیز تمامی قطعات کارتریج (مخصوصا کارتریج کانن) قابل تعویض هستش فقط بعد 2/3 بار شارژ کردن لازمه درامش عوض بشه (حدود 12/20 تومن)
عوض هم نکردین مهم نیست فقط کم رنگ تر خواهد شد پرینتش
درضمن شارژ کارتریج های کانن خیلی راحته کافیه یبار بازش کنید
تونررشو از بازار تهیه کنید مخصوص کانن باشه کیفیت چاپتون خیلی بهتر میشه حدود 8/12 تومن هستش
شما کانن خریداری کنید hp اصلا پیشنهاد نمیشه
موفق باشید.
چرا hp رو پیشنهاد نمی کنید ؟ از کارکردش خاطره بدی دارید یا ... ؟