با نظرتون موافقم ، لینوکس رو نباید توی سیستم عامل قرار داد 1 چند نوع بودنش و همین که اوپن سورس هست نمیتونه یه سیستم عامل باشه بنظر من
نمایش نسخه قابل چاپ
پوریا جان لیونکس یک کرنله، یعنی چیزی بیشتر از تعدادی درایور و چند قطعه کد برای راه اندازی نرم افزار ها نیست. کرنل لینوکس به صورت ماژولار هست و شما میتونید تعداد زیادی ماژول رو حذف و یا اضافه کنید، این یعنی شما میتونید لینوکس رو به عنوان پایه و اساس یک سیستم عامل بدونید. به سیستم عامل هایی که از کرنل لینوکس استفاده می کنن لینوکس بیس (linux-base) گفته میشه.
تیکه اول فرمایش حسین کاملا درسته.
تیکه دوم هم شوخی بود:دی ما چاکریم.
توضیحات بنده رو مطالعه بفرمایید لطفا.
نرم افزار های مک واسه کار های برنامه نویسی, ورد و فتوشاپ رایگان هستند؟
میشه یکم بیشتر توضیح بدید
با توجه به تعریف هایی که شنیدم فکر کنم مک بهترین باشه. اما تا حالا با مک کار نکردم و قصد دارم کلیه محصولات اپل رو کامل خریداری کنم
میخوام قبل از خرید یکم درموردش توضیح بدید تا در خرید اشتباه نکنم
مگه برای ویندوز رایگان هستند ک برای مک رایگان باشند ؟
اگر منطور کرک و ... ست ، بله ، بصورت کرک شده در نت موجود هستند ، نمونه : مکس
بنده با نسخه های مختلف مک بوک ، مک بوک پرو ، مک مینی و آیمک کار کردم ، تجربه کار ب یک دیوایس اپلی رو اگر داشته باشید برای همیشه ویندوز و سایر os ها رو میزارید کنار ...
چون علاوه بر کیفیت بالای سخت افزار های استفاده شده ، یکپارچه گی ک با مک هست رو شما در هیچ دیوایس دیگه ای نمیبینید ...
ضمن اینکه ویندوزی ک در دیوایس های اپلی (مک ها) در کنار مک نصب میشه ب مراتب نسبت ب ویندوزی ک رو لپ تاب های دیگه نصب میشه سریعتر ه !! (ب لطف وجود همه درایور ها بصورت یکجا توسط BOOTCAMP و نبود پروسس های اضافی !)
اگه بخوام از سیستم عامل مک و برخی از نرم افزار های اون به صورت قانونی (خرید لایسنس) استفاده کنم, هزینه ماهیانه اون چقدر میشه؟
در حد مشاهده فیلم, برنامه نویسی, برنامه word و فتوشاپ (و چند نرم افزار واسه آنالیز سایت)
چطوری میتونم پول اون رو پرداخت کنم؟