جناب مطمئنید دیتاسنتر هست؟ من فکر میکنم مرکز مخابراتی باشه ، هر مرکزی رو نباید دیتاسنتر نامید.
نمایش نسخه قابل چاپ
جناب مطمئنید دیتاسنتر هست؟ من فکر میکنم مرکز مخابراتی باشه ، هر مرکزی رو نباید دیتاسنتر نامید.
متاسفانه زمانی که به مرکز مخابراتی رشد مراجعه کردیم حدود 4 سال پیش با کلمه دیتاسنتر هم آشنا نبودند و معدود افرادی بودند که میدانستند چی هست :-|
سر گرفتن پهنای باند هم تجهیزات خیلی کم بود به برخی فروشندگان آشنا در لاکانی هم مراجعه کردیم که شاید اطلاعی داشته باشند اما نه تجهیزاتش را ارائه میکردند نه قبلا کسی چنین درخواستی از آنها کرده بود و کلا هم نشنیده بودند.
کلا به هیچ صورتی نمیشد حرکتی انجام داد و به ناچار سرویس ها را به تهران منتقل کردیم.
در هیچ سایتی پیدا نکردم کسی آدرسی داده باشه و احتمالا همان مرکز مخابرات داخل رشت منظورشون هست که اگر باشه متاسفانه به درد سرمایه گذاری نمیخوره و قبلا تست کردیم.
اگر دوستان اطلاعی دارند و میدانند که مرکز جداگانه ای راه افتاده اعلام کنند ممنون میشم چون طبیعتا اگر با زیرساخت مناسب راه افتاده باشه پهنای باند مناسب و خلوتی خواهد داشت.
یاحق
بهتره بجای راهندازی دیتاسنترهای مختلف بی کیفیت یه دیتاسنتر با کیفیت در پایتخت راه اندازی کنن