پاسخ : درخواست سرور مجازی امن و بدون دردسر با پشتیبانی قوی
سلام
سرویس درخواستی شما با بودجه خواسته شده قابل ارائه می باشد
جهت هماهنگی های لازم با ما در ارتباط باشید
من پاسخی جامع بتون می دهم تا بهتر بتوانید تصمیم بگیرید
اولا در آلمان با حدود 200 تومان بهترین سرور می توانید با هارد اس اس دی به صورت کاملا اختصاصی تهیه کنید و روش یک سرور نصب بشود و تمام منابع به صورت کاملا اختصاصی تعلق گیرد
برای مدیریتش هم اگر وارد هستید که خوبه ولی اگر نیاز داشتین می توانیم با هم بررسی و به ما واگدار کنید
اگر المان مد نطر نیست پیشنهاد ما رد استیشن هست
اگر به صورت اختصاصی می خواهید حدود 400 باید هزینه کنید ولی برای وی پی اس با حدود 200 یک سرور بسیار عالی با هارد اس اس دی با حدود 10 گیگ رم و 4000 مگا هرتز سی پی یو می توانیمم بتونن ارائه کنیم با پورت 1 گیگ و تضمین شده
باز هم موضوع مدیریت سرور بخشی خارج از ارائه سرور و منابع هست
دوست من اگر تمایل دارید برای مشاوره تماس بگیرید تا دقیق خدتتون توضیحات داده شود
66573866
منتظری
سلام و عرض ادب
اگر از دیسک SSD صرف نظر کنید امکان ارائه سرور مجازی با به همراه فضای بکاپ اختصاصی و همینطور بکاپ گیری منظم از خود سرور مجازی مقدور است.
پلان های ما: http://datapardaz.ir/خرید-سرور
سلام
با ما در تماس باشید
پیشنهاد بسیار خوبی برای شما داریم
فوق العاده ویژه
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lordsepid
سلام
من تا حالا چند جا سرور مجازی داشتم و متاسفانه سطح خدمات شدیدا ضعیف بوده. البته ممکنه توقع من بالا باشه ولی آخرین جایی که بودم توی دو هفته اخیر دوبار خاموشی 8 ساعته سرور کانادا داشت (به گفته خودش) و هر چند روز یکبار هنگ کردن کلی به شکلی که مجبور به ریبوت میشدم. آخرین دسته گلشون هم پاک کردن سرور بکاپ تضمینی بود که خودشون بهم داده بودن، اونم بدون اخطار و بی دلیل. و این تازه بهترین گزینه ای بود که تا حالا داشتم اونم با هزینه 160 هزار تومان در ماه.
الان دیگه خسته شدم و یک سرور مجازی خوب میخوام که اینقدر اذیت نکنه و بتونم با خیال راحت سایت ها رو بذارم روش و نگران این نباشم که صبح پاشم سرور خوابیده باشه.
مصرف منابع توی سایت های من بالاست و 6 سایت رو روی سرور مجازی مدیریت میکنم. در مورد مصرف مگاهرتزی نپرسید چون هر چی سعی کردم نتونستم بفهمم چقدر مصرف دارم چون فروشنده به من مشخصات سی پی یو نداده بود و آمار فقط درصدی نشون میداد. ولی آخرین سرور من با 3 گیگ رم ظاهرا مصرف رمش روی صد درصد بود اونم یکسره. حالا یا اون سرویس دهنده واقعا بهم 3 گیگ نداده بوده و آمار الکی میداده یا واقعا مصرفم همینقدر بالاست.
من مشکلی برای هزینه کردن تا 200 هزار تومن یا بیشتر هم ندارم و از طرفی فقط سرور مجازی میخوام نه ریسلر نه سرور اختصاصی. بعلاوه کانفیگ امنیتی برام مهمه چون سابقه حمله داشتم. اینطور که توی این تالارها دیدم ظاهرا سرورهای رداستیشن و ovh به لحاظ سخت افزار امنیتی قوی هستند.
با این شرایط سرتونو درد نیارم، موارد مورد نیاز من :
1- یک سرور مجازی خارج از ایران برای مدیریت تعداد متغیر سایت (فعلا 6 مورد) با قابلیت اضافه شدن آی پی اختصاصی برای هر سایت (به تعداد نیاز) و هارد اس اس دی (حداقل 60 گیگ) و رم حداقل 6 گیگ و cPanel به همراه پنل مدیریتی جامع از سایت سرویس دهنده.
2- یک فضای 50 گیگ "مجزا" (با امکان ارتقاء در آینده) برای بارگزاری فایل (عمدتاً فایل های ویدیویی) با پهنای باند نامحدود بدون پنل مدیریتی ، (فقط دسترسی FTP) به همراه سرویس بکاپ گیری روزانه سرویس دهنده (مسئولیت پذیری در مقابل فایلها برام مهمه).
3- یک فضای 50 گیگ "مجزا" برای ذخیره بکاپ های روزانه از سایت ها بدون پنل مدیریتی ، (فقط دسترسی FTP).
--- هزینه حدود 250 ماهیانه ---
ممنون میشم راهنمایی کنید :-*
با تشکر
قاسمی
درود بر شما ،
جناب فاسمی ،
از دیتاسنتر OVH همراه با Firewall سخت افزاری قدرت مند در مقابل DDOS همراه با کانفیگ رایگان تظمین امنیت از طرف سرور ، در 2 کشور فرانسه و کانادا میتوانم به شما سرور مورد نظر را ارائه بدم .
اطلاعات Anti DDos
Anti-DDoS: Our anti-DDoS solutions - OVH
سرور مورد نظر شما دارایه پردازش گر های 3.4 گیگاهرتزی ( 8 هسته واقعی ) بدون محدودیت ارائه خواهد شد .
100 گیگ فضای Backup رایگان نیز برای شما در نظر گرفته ایم .
میزان رم : 8 گیگ
میزان هارد دیسک 1 عدد هارد دیسک intel 120 SSD به صورت اختصاصی .
جهت کسب اطلاعات بیشتر :
09396335231
آیدی یاهو :
M-zartosht@att.net
پشتیبانی - وی دی اس پارسه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lordsepid
سلام
من تا حالا چند جا سرور مجازی داشتم و متاسفانه سطح خدمات شدیدا ضعیف بوده. البته ممکنه توقع من بالا باشه ولی آخرین جایی که بودم توی دو هفته اخیر دوبار خاموشی 8 ساعته سرور کانادا داشت (به گفته خودش) و هر چند روز یکبار هنگ کردن کلی به شکلی که مجبور به ریبوت میشدم. آخرین دسته گلشون هم پاک کردن سرور بکاپ تضمینی بود که خودشون بهم داده بودن، اونم بدون اخطار و بی دلیل. و این تازه بهترین گزینه ای بود که تا حالا داشتم اونم با هزینه 160 هزار تومان در ماه.
الان دیگه خسته شدم و یک سرور مجازی خوب میخوام که اینقدر اذیت نکنه و بتونم با خیال راحت سایت ها رو بذارم روش و نگران این نباشم که صبح پاشم سرور خوابیده باشه.
مصرف منابع توی سایت های من بالاست و 6 سایت رو روی سرور مجازی مدیریت میکنم. در مورد مصرف مگاهرتزی نپرسید چون هر چی سعی کردم نتونستم بفهمم چقدر مصرف دارم چون فروشنده به من مشخصات سی پی یو نداده بود و آمار فقط درصدی نشون میداد. ولی آخرین سرور من با 3 گیگ رم ظاهرا مصرف رمش روی صد درصد بود اونم یکسره. حالا یا اون سرویس دهنده واقعا بهم 3 گیگ نداده بوده و آمار الکی میداده یا واقعا مصرفم همینقدر بالاست.
من مشکلی برای هزینه کردن تا 200 هزار تومن یا بیشتر هم ندارم و از طرفی فقط سرور مجازی میخوام نه ریسلر نه سرور اختصاصی. بعلاوه کانفیگ امنیتی برام مهمه چون سابقه حمله داشتم. اینطور که توی این تالارها دیدم ظاهرا سرورهای رداستیشن و ovh به لحاظ سخت افزار امنیتی قوی هستند.
1- یک سرور مجازی خارج از ایران برای مدیریت تعداد متغیر سایت (فعلا 6 مورد) با قابلیت اضافه شدن آی پی اختصاصی برای هر سایت (به تعداد نیاز) و هارد اس اس دی (حداقل 60 گیگ) و رم حداقل 6 گیگ و cPanel به همراه پنل مدیریتی جامع از سایت سرویس دهنده.
2- یک فضای 50 گیگ "مجزا" (با امکان ارتقاء در آینده) برای بارگزاری فایل (عمدتاً فایل های ویدیویی) با پهنای باند نامحدود بدون پنل مدیریتی ، (فقط دسترسی FTP) به همراه سرویس بکاپ گیری روزانه سرویس دهنده (مسئولیت پذیری در مقابل فایلها برام مهمه).
3- یک فضای 50 گیگ "مجزا" برای ذخیره بکاپ های روزانه از سایت ها بدون پنل مدیریتی ، (فقط دسترسی FTP).
با تشکر
قاسمی
شرایط شما به صورت کامل قابل درک است، بسیاری از مشتریان ما مشکلات شما را داشتند.
منابع واقعا اختصاصی و خرید از یک شرکت با وجدان کاری بالا در این زمان کمیاب است.
برای مورد اول :
Hetz-6 - Ram : 4096 MB - HDD : 500 GB
CPU : Intel(R) Core(TM) i7-4770 2 Core 4000 Mhtz | Bandwidth : Unlimited | Port : 1 Gbit/s with 200 Mbit/s guaranteed | IP : 1 | OS : Custom| Uptime : 99.99%
ماهانه 100 هزار تومان
سبد خرید - سرور مجازی آلمان Hetzner
ما برای شما نصب، کانفیگ و انتقال می دهیم و پس از 24 ساعت در صورت عدم رضایت فاکتور را پرداخت نکنید.
برای مورد دوم :
برای این کار باید و بهتر است یک سرور مجازی تهیه فرمایید. ( با تخفیف )
Hetz-2 - Ram : 512 MB - HDD : 40 GB
CPU : Intel(R) Core(TM) i7-3770 1 Core 600 Mhtz | Bandwidth : Unlimited | Port : 1 Gbit/s with 200 Mbit/s guaranteed | IP : 1 | OS : Custom| Uptime : 99.99%
ماهانه 20 هزار تومان
سبد خرید - سرور مجازی آلمان Hetzner
برای مورد سوم :
سرور مجازی از لوکیشن دیگر بهتر است. ( با تخفیف )
Dac-US-2 - Ram : 512 MB - HDD : 40 GB
CPU : Intel Xeon E3-1230 V3 1 Core 600 Mhtz | Bandwidth : Unlimited | Port : 1 Gbit/s with 100 Mbit/s guaranteed | IP : 1 | OS : Custom| Uptime : 99.99%
ماهانه 20,000 هزار تومان
سبد خرید - سرور مجازی آمریکا Dacentec
از همه عزیزان ممنونم که پیشنهادات عالی رو ارائه دادند.
من در حال بررسی پیشنهادات هستم و ان شاالله پس از نتیجه گیری، خرید رو انجام میدم.
باز هم از اینکه وقت گذاشتید و درخواست من رو مطالعه کردید سپاسگزارم.
:)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lordsepid
سلام
با تشکر
قاسمی
سلام .
سرور زیر رو می تونیم بهتون ارائه کنیم :
سی پی یو : 8 هسته .
رم : 20 گیگابایت
هارد : 2 ترابایت اختصاصی ( sata 6gbps )
پهنای باند : نامحدود
سیستم عامل : Ceontos 6.6 64bit .
کنترل پنل : سی پنل
آی پی : 1 ( قابل افزایش تا 10 آی پی )
پورت ارتباطی : 1 گیگابیت .
$ ماهیانه با هزینه لایسنس سی پنل : 199 هزار تومان .
تحویل 8 ساعت پس از پرداخت .
هر آی پی اضافه 11 هزار تومان و پرداخت به صورت یک بار هست .
اعضا - عصر هاستینگ .
09136298914
سلام
میتونید از هایبرید سرورهای ما استفاده کنید:
* فروش ویژه * سرورهای اختصاصی و هایبرید از 29 دلار در ماه!
CPU : Quad Core Intel® Xeon® Processor 4 x 2.26GHz
Memory : 8GB DDR3 ECC Registered Memory
Hard Drive : 500GB SATA Enterprise Hard Drive
Uplink Port : 1Gbps Uplink
Bandwidth : 3TB Premium Bandwidth
IP Address : One Usable IP Address
Security : 2 Line Hardware Firewall Rules
با سلام
آماده ارائه خدمات به شما هستیم هر گونه سوالی داشته باشید از طریق گفتگو آنلاین میتونیم پاسخگوی شما باشیم
خرید سرور مجازی سیستم عامل دلخواه و بالاترین کیفیت سرور