پاسخ : درخواست هاست نامحدود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rn4j1m1
اولا ببخشید اگه بد صحبت کردم یا اگه شما بد متوجه شدین
ایشون میگن واسه سایت فیلم میخان و این یعنی دانلود
مثلا شما مشکلی ندارید ایشون 100 تا dvd بزارن ؟
شرمنده فکر کنم جفتمون تند رفتیم :دی
من در حالت کلی بهشون پیشنهاد دادم
اما اگه با ما تماس بگیرن من کاملا راهنمایی می کنمشون و حتی بهشون هاست دانلود نامحدود هم می دم اما شرایط خاص خودش رو داره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rn4j1m1
دقیقا میخاستم همین رو بگم رضا و تو زودتر پست دادی
اگه یکم منطقی فکر کنید به این نتیجه میرید که هیچ چیز واقعا نامحدود نیست !
ببینید اگه اینظوری باشه پس هاست گیتور کلاه برداره ؟
هاست گیتور هم نامحدود می ده اما شما یک قدم پاتو از قوانینش بزاری اونور تر بلافاصله ساسپند + دیلیتد :دی
پ.ن : منطق می گه هیچ چیزی نا ممکن نیست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kambiz
شرمنده فکر کنم جفتمون تند رفتیم :دی
من در حالت کلی بهشون پیشنهاد دادم
اما اگه با ما تماس بگیرن من کاملا راهنمایی می کنمشون و حتی بهشون هاست دانلود نامحدود هم می دم اما شرایط خاص خودش رو داره
ببینید اگه اینظوری باشه پس هاست گیتور کلاه برداره ؟
هاست گیتور هم نامحدود می ده اما شما یک قدم پاتو از قوانینش بزاری اونور تر بلافاصله ساسپند + دیلیتد :دی
پ.ن : منطق می گه هیچ چیزی نا ممکن نیست
من که میدونم شما چی میگی آخه مشکل اینجا که ملتی که میخرن نمدونن چی میخرن ! شما دوست داری فردا یکی بیاد همینجا تاپیک بزنه بگه کلاه بر داری و ازین حرفا ؟
در ضمن شما میگی اگه از منابع سرور بیش از حد استفاده نکنید و فایل های آپلود شده هم مربوط به خود سایت باشه مشکلی نیست دیگه ؟ این یعنی هارد نامحدود هست تا وقتی که در مورد بقیه منابع به سرور فشار نیاد ! من میتونم با همین شرایط 500 گیگ فایل داشته باشم !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rn4j1m1
من که میدونم شما چی میگی آخه مشکل اینجا که ملتی که میخرن نمدونن چی میخرن ! شما دوست داری فردا یکی بیاد همینجا تاپیک بزنه بگه کلاه بر داری و ازین حرفا ؟
در ضمن شما میگی اگه از منابع سرور بیش از حد استفاده نکنید و فایل های آپلود شده هم مربوط به خود سایت باشه مشکلی نیست دیگه ؟ این یعنی هارد نامحدود هست تا وقتی که در مورد بقیه منابع به سرور فشار نیاد ! من میتونم با همین شرایط 500 گیگ فایل داشته باشم !
اگر می تونین قوانین رو رعایت کنید خوش حال می شم خرید کنید و بجای 500 گیگ 1 ترا فایل داشته باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rn4j1m1
هاست نامحدود نــــــــــداریــــــــــ ـــــــم ! هر کی هم گفته نامحدود ، نامحدود نیست اصلا مگه ممکنه هارد نامحدود باشه ؟ (حالا پهنای باند یه چیزی) مطعمن باشید اگه زیاد استفاده کنید ساسپند میشید
اين حرف رو كي به دوستان ياد داده كه مي گن اصلا مگه ممکنه هارد نامحدود باشه. براي هاست نامحدود مگه بايد حتما هارد نا محدود داشته باشيد؟ پس كلاستر كردن سرورها به چه درد مي خوره؟ نه اينكه نميشه اما مديريتش سخت ميشه كه كمپاني هاي بزرگ مثل bluehost از پسش بر ميان
---------- Post added at 03:22 AM ---------- Previous post was at 03:18 AM ----------
تصحيح: كمپاني هاي بزرگ+كامبيز:d
ما الآن سه ساله که هاست نامحدود می فروشیم. بدون هیچ مشکل خاصی. فقط دوستان این فروم هستن که سعی می کنن تخریب کنن که واقعاً متأسفم. واقعاً گاهی ترجیه می دم این جا حتی تبلیغات هم نداشته باشیم....
بازم تشکر دوستان ولی مشکل من هنوز سر جاشه،من قبلا نت سازان سر زدم
ولی ایشون سالانه پول هاست رو میگیره ،من گفتم ماهانه می خوام.
هاست نا محدود نشد هاست با ظرفیت بالا ولی سایر امکانات نا محدود باشه لطفا
شما ظاهرا دنبال قیمت ماهی 6 هزار تومان هستی که کسی نمیده اگر هم بده اجاره نمیده فیلم آپلود کنی
اگر خواستید در خدمتم با ماهی 30 هزار تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mr.he3am
شما ظاهرا دنبال قیمت ماهی 6 هزار تومان هستی که کسی نمیده اگر هم بده اجاره نمیده فیلم آپلود کنی
اگر خواستید در خدمتم با ماهی 30 هزار تومان
برا سايت دانلود اين قيمت خوبه
---------- Post added at 01:42 PM ---------- Previous post was at 01:39 PM ----------
با 6 تومان كه نميشه.. اگه مي خواي تو اين حدود باشه بايد سالانه بدي جايي مثل نت سازان
كامبيز هم فكر كنم نامحدود full warez ميده