الان بحث واسه اینه که برای اکانتینگ از ibsng استفاده کنن یا mikrotik user manager
اگه بدون user manager من چیز پی ان دادم چی ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
:((
خوب اگه بخان از mikrotik user manager واسه اکانتینگ استفاده کنن فقط یه وی پی اس کافی هست اما اگه قرار باشه با ibsng اکانتیگ رو انجام بدن و چیز پی ان سرور هم میکروتیک باشه دو تا وی پی اس لازمه
پ.ن : ایشون میخان از توکانت خرید کنن و اونجا هم قیمت سرور میکروتیک 15 تومن در ماه هست و واسه اکانتیگ با ibsng اشتراکی ماهی 10 تومن و اختصاصی ماهی 20 تومن اضافه باید پرداخت کنن !
درسته که شاید 20 تومن بیشتر میدند اما بهر حال دوتا سرور دارند و دارند پول دوتا رو میدند
میتوند فقز یه سرور لینوکس بگیرند و فقز Ibs نصب کنند و poptop دیگه نیازی هم به میکروتیک ندارند(میدونم که میکروتیک مزایایی هم دار) اینجوری یه سیستم اکانتینگ میتونند داشته باشند بدون هزینه سرور دوم
خوب حالا شما چرا میزنی . منم گفتم میکروتیک مزایایی داره ولی همین ایشون در پست اولوشون سوال پرسیدند که میشه روی میکروتیک سایت راه اندازی کرد یا نه که همونطور که شما و بقیه دوستان گفتند نمیشه در صورتی که روی بقیه لینوکس ها میشه .
منم با دادان چیز پی ان با میکروتیک موافقترم (بازم شما به بزرگی خودت ببخش من دیگه اصلا در این مورد حرفی نمیزنم خوبه ؟
IBSng را باید روی دبیان یا ابونتو سرور نصب کنید .نقل قول:
خوب شما میتونید دوتا vps بگیرید یکی میکروتیک یکی هم لینوکس (ترجیحا CentOs ) برای ibs
Category:IBSng Installation - Parspooyesh
درسته CentOs رو نزده ! اما من نصب کردم جواب هم داده
با سلام تشکر از تمامی دوستان
خواستم بهضی چیزهایی رو که مبهم هست رو روشن کنم تا دوستان بتونند انتخاب بهتری داشته باشند
1 - میکروتیک یک سیستم عامل جدا هست و مخصوص نتورکینگ پس بدونید که نه میشه در کنارش چیز
دیگه ای مثل cpanel و ... نصب کرد نه به درد سایت بالا آوردن میخوره ! ما هم نتظیمات pptp و l2tp رو روی
میکروتیک انجام میدیم تا کاربر بتونه ازش استفاده کنه
2 - میکروتیک خودش یک رادیوس داره که همون user manager هست و امکانات زیاد بالایی نداره ولی
تمام نیاز های اولیه رو جوابگو هست ، اما ما برای راحتی کاربران میتونیم میکروتیک رو با IBSng هماهنگ
کنیم که این کار نیاز به 2 سرور مجازی خواهد داشت . به این صورت که در یکی میکروتیک و در دومی IBSng
نصب میشه و میکروتیک عمل روتینگ رو انجام میده و IBSng هم به عنوان رادیوس سرور عمل میکنه ...
3 - فرق IBSng Shared و IBSng Dedicated هم این هست که در حالت shared سرور مجازی ای که بر روی
اون IBSng نصب میشه به صورت اشتراکی هست و چندین کاربر که میکروتیک دارند ازش استفاده می کنند
و کنترل این سرور مجازی هم بر عهده ما هست و به کاربران حالت رسلر داده میشه . ولی در حالت Dedicated
به مشتری دو عدد سرور مجازی داده میشه به بالطبع هزینه هم بالاتر خواهد رفت .
4 - نرم افزار IBSng روی تمامی لینوکس ها قابل نصب هست ولی شرکت پارس پویش خودش از دبیان
استفاده میکنه . محصول جدید این شرکت هم که plux نام داره هم بر پایه دبیان هست و فقط نرم افزار
IBSng هم داخلش تعبیه شده و همراه لینوکس نصب میشه ...
باز هم اگر موردی بود بنده در خدمت دوستان هستم :)