پاسخ : نیاز به ریسلر لینوکسی با سرعت لود بالا
سلام
Reseller C
فضا : 8000 مگابایت
ترافیک ماهیانه : نامحدود
کرنل: کلود لینوکس
انتخاب ورژن php : دارد
هارد: SSD
کنترل پنل : Cpanel/WHM
بک آپ گیری :هفتگی ، ماهیانه
تعداد اکانت ایمیل : نامحدود
تعداد بانک اطلاعاتی : نامحدود
تعداد ساب دامین : نامحدود
تعداد پارک دامین : نامحدود
اکانت سي پنل مجاز : نامحدود
تحویل سرويس: 1الی24ساعت
IP اختصاصي:در صورت درخواست
DNS اختصاصی: بله
بقیه امکانات نامحدود
مشاهده پلن ها و سفارش
برای اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشد :
تیکت : ارسال درخواست
تلفن شرکت: فروش (66015891-021) - فنی (66913139-021) داخلی 103
موبایل: 3715950-0937
وایبر:09213601063
یاهو : novinhost
تا 24 ساعت بک مانی
کیفیت شعار نیست
درود
در خدمتیم
نمایندگی حجمی - هاست 97
نمایندگی هاست ایران - هاست 97
پشتیبانی 24 ساعته حتی در روزهای تعطیل
تضمین بازگشت وجه تا 7 روز
دارای نماد اعتماد 2 ستاره
با تشکر از همه وبمستران عزیز به خصوص دوستانی که به غیر از لینک سایت فروش خودشون آفر نیز ارائه دادند:79:
در حال تست و بررسی پیشنهاد ها هستم
ولی یک گلایه از شرکت میزبان اطلاعات اسپادانا (hispadana.com) دارم که در همین تاپیک می نویسم (دومین پیشنهاد دهنده این تاپیک)
این بزرگوار (آقای محمدجواد احمدی )شرایط اسپانسری را به بنده پیشنهاد دادند و من نیز موافقت کردم ساعت تقریبا 1.30 دیشب یعنی دقیقا بعد از ایجاد این تاپیک
بسیار مودب و با احترام برخورد کردند و مشخصات کامل ریسلر بنده را جهت انتقال خواستند که به صورت تیکت در اختیارشون گذاشتم و تا جایی که امروز صبح دیدم کل دامنه ها در ریسلر شرکت ایشون ایجاد شده بود
ولی امروز با یک تیکت این مطلب را ارسال کردند ( جناب آقای افشاری مدیر شرکت با انتقال سایت های شما موافقت نکردنند. لظا باید جای دیگری برای انتقال سایت ها پیدا کنید.)
به نظر بنده (فقط نظر شخصی بنده) شرکت میزبان اطلاعات اسپادانا یک رفتار غیر حرفه ای انجام داده و انشالله با حضور بیشتر در بین حرفه ای های این صنعت کسب تجربه کند
بنده یک رای مثبت در جشنواره وب ایران به ایشان دادم که مطمئنم این شرکت استحقاق این رای مثبت نداشت
باسلام
ببخشید یک سوال داشتم
مجموع بازدید 3000است یا بازدید تک تک؟
چون افر ارائه شد بافرض مجموع بازدید بوده است
درضمن: پیشنهاد و یا درخواست اسپانسری و ... ممنوع است
باتشکر
سلام
در صورتی که ریسللری رو تهیه نکردید ماه اول بهتون با 70 درصد تخفیف ارائه میکنیم تا خودتون کیفیت رو مشاهده کنید بک اپ گیری به صورت روانه انجام میشه و در صورتی که نمونه سایت خواستین میتونم براتون ادرس بدم و با مدیرهاون در ارتباط باشید البته اطلاعاتی از مشتری نمیدم می تونید با تماس با ما ازشون سوال کنید و همچنین یک ماه تقریبا به قیمت خیلی کم کیفیت رو خودتون مشاهده کنید دارای نماد اعتماد از وزارت صنعت و معدن همچنین انتقال سایت ها به صورت رایگان خواهد بود
هاست و میزبانی وب سایت هاستینگ و ثبت دامنه و دامین - میهن آپتایم
https://user.mihanuptime.com/cart.php?gid=19
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jahromweb
باسلام
ببخشید یک سوال داشتم
مجموع بازدید 3000است یا بازدید تک تک؟
چون افر ارائه شد بافرض مجموع بازدید بوده است
درضمن: پیشنهاد و یا درخواست اسپانسری و ... ممنوع است
باتشکر
مجموعا در روز حدود 3الی 4 هزار نفر بازدید داره که اصولا در ایامی که مسابقات کشوری در حال انجام باشه بعضی از سایتها تا چند برابر معمول بازدید کننده دارند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kabook
مجموعا در روز حدود 3الی 4 هزار نفر بازدید داره که اصولا در ایامی که مسابقات کشوری در حال انجام باشه بعضی از سایتها تا چند برابر معمول بازدید کننده دارند
درصورتی که نوسان این چنینی (چند برابر شدن و .... ) دارید پس تمام قیمت های سایت ما را 50 درصد افزایش دهید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kabook
شما بهتر نیست سرور مجازی تهیه کنید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jahromweb
درصورتی که نوسان این چنینی (چند برابر شدن و .... ) دارید پس تمام قیمت های سایت ما را 50 درصد افزایش دهید
علت اینکه ریسلر تهیه میکنم همین موضوع تقسیم پهنای بانده چون سایت 20 تا رشته ورزشی مختلف را پشتیبانی میکنم که در هر دوره ای یکی از آنها فعاله و بقیه در سطح پایین تر قرار میگیرند و عملا هیچ فرقی به حال هاستینگ نمیکنه
کلا با شعار پهنای باند نامحدود فضا نامحدود مخالفم چون هیچ سروری امکاناتش رو نا محدود نمیفروشه که ریسلرش بخواد نامحدود بده فکر میکنم فقط یه شعاره برای تازه کارها
نیاز به یک پنل 20-30 گیگ با 100هزار مگ پهنای باند هستم همین قدر کل نیازم را مرتفع میکنه
سلام
http://www.mizbansite.com/reseller.html
پنل چهار و پنج براتون مناسب هست
دیتاسنتر xlhost آمریکا