عزیز هدف من وب سرور فقط nginx باشه با php-fpm
نمایش نسخه قابل چاپ
با nginx هم میشه بالا اورد
با سلام به یک کانفیگ کار سرور نیازمندیم لطفا در صورت تمایل با شماره من 09125808428
تماس بگیرید ممنون
سرور hp
سلام
اگر میخواهید کانفینگ دی چت بشه،به صورت غیر حضوری انجام میدم و پولش هم با هم کنار میاییم
در تماس باشید
id yahoo: sa51512002@yahoo.com
sms: 09015940699
سلام
هرچند تاپیک کمی قدیمی هست اما این رو بگم که :
فکر نکنید که کانفیگ سرور و انجنیکس و اپاچی و .... فقط اینه که برید توی کاستوم بیلد و مقادر رو تغییر بدید اخر سر هم بیلد کنید و وسلام!
این تازه نرم افزار ها نصب و کامپایل شدند! کانفیگ و بهنیه سازی و امن سازی هنوز مونده!
طبق تجربه مثلا همین استفاده از php_fpm (خودش کلی تنظیمات داره ولی ۹۰ درصد فقط بلدند نصب کنند و حتی نمیدونند فایل تنظیمات کجاست! برا هر کاربر میشه تنظیماتی جدا داشت) یا fastcgi یا nginx reverse p_roxy اگر به درستی کانفیگ و بهینه سازی بسته به سایت هایی که میزبانی میشه (نوع سایت (چت روم و ...) بازدید و ووو) همچنین مقدار منابع رم و پردازنده و ... با کلی مشکل مواجه میشید!
مثلا همین fastcgi اگر یک سری تنظیمات رو انجام ندید کل پراسس ها ی cgi پر میشه و سرور میخوابه (توی دایرکت پیشفرض ۸ تا هست گاهی لازمه که بکنید ۱۲۸ تا! گاهی همون ۸ تا هم نمیکشه)
همچنین مواردی مثل تنظمات mpm در اپاچی و event در انجینکس که تنظیم بد باعث میشه یا از تمام منابع سرور نتوانید استفاده کنید یا سرور اورلود بشه
پس توجه کنید که سرور با این ۴ تا دستوری که برای کانفیگ انجینکس هست کارش تموم نمیشه و ...
چه ربطی به پست من داشت؟