پاسخ : سرور مجازی ایران پهنای باند نامحدود افرانت / پارس آنلاین قیمت از 32000 تومان در ماه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MatinAkaContra
شما هر ترابایت رو تقریبا 200 ت می خرید ما با یه سرور 32 ت ای میایم 2 ترابایت مصرف می کنیم
با اقل جور در میاد؟
ما 200 نمیگیریم ارزون تر میگیریم تازه شما سرور 32 هم بگیری تا 2 ترا رو مجاز هستی بگیری در ضمن اگر سرویس بخواهید میتوانید در وب سایت با همکاران من بصورت لایو چت در این موضوع سوال کنید
ایران هاستینگ 24 – ارائه دهنده خدمات میزبانی وب پرقدرت
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MatinAkaContra
شما هر ترابایت رو تقریبا 200 ت می خرید ما با یه سرور 32 ت ای میایم 2 ترابایت مصرف می کنیم
با اقل جور در میاد؟
ما 200 نمیگیریم ارزون تر میگیریم تازه شما سرور 32 هم بگیری تا 2 ترا رو مجاز هستی بگیری در ضمن اگر سرویس بخواهید میتوانید در وب سایت با همکاران من بصورت لایو چت در این موضوع سوال کنید
www.irhosting24.com
پاسخ : سرور مجازی ایران پهنای باند نامحدود افرانت / پارس آنلاین قیمت از 32000 تومان در ماه
گفتم تقریبا 200 ت :|
احتمالا قانون جدید افرانت گذاشته که اگه 10 ترابایت یا یه ترافیک حجیم بگیری نامحدود میشه سرویس ات :))
مثل پارس آنلاین که 3 ترابایت دانلود 5 ترابایت دانلود بخری سرویس ات نامحدود میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MatinAkaContra
گفتم تقریبا 200 ت :|
احتمالا قانون جدید افرانت گذاشته که اگه 10 ترابایت یا یه ترافیک حجیم بگیری نامحدود میشه سرویس ات :))
مثل پارس آنلاین که 3 ترابایت دانلود 5 ترابایت دانلود بخری سرویس ات نامحدود میشه
نه عزیز پهنای باند اصلی ترابایتی هست و اینکه مثل بقیه 10 ترابایت پهنای باند نداریم ! بیشتر شما بجای ارسال اسپم میتوانی در سایت با همکاران من در ارتباط باشی تا کاملا شما رو روشن کنن از این قضایا
سلام
پورت هر vps روی چند محدوده؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سرزمین
سلام
پورت هر vps روی چند محدوده؟
با سلام بر روی 10mbps محدود می باشد هر وی پی اس
- - - Updated - - -
جمعا بر روی هر سرور 16 وی پی اس فعال میگردد .
پارس آنلاین هم پورت محدود هست ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
loveisover
پارس آنلاین هم پورت محدود هست ؟
پارس انلاین هم نامحدود هست و هم محدود ولی پیشنهاد ما به شما افرانت هست
- - - Updated - - -
تصاویر سرعت دانلود و پینگ افزوده شد .
با سلام
سروراتون رو میشه به عنوان سرور دانلود استفاده کرد ؟ :39:
به نظرم روی دو چیز به مشکل میخوره
۱- پورت
2- پهنای باند
نظر شما چیه ؟
مثلا با رم 4 و هارد 500 گیگ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
geniune
با سلام
سروراتون رو میشه به عنوان سرور دانلود استفاده کرد ؟ :39:
به نظرم روی دو چیز به مشکل میخوره
۱- پورت
2- پهنای باند
نظر شما چیه ؟
مثلا با رم 4 و هارد 500 گیگ
با سلام حداقل در ماه تا 2 ترا میتوانید مصرف کنید اگر تا این مصرف میتوانید در ماه استفاده کنید مشکلی ندارد .
سلام وقتتون بخیر
آیا امکان داره برای سرویس کاهش پینگ استفاده کرد ؟
پینگ پارس آنلاین و افرانت چطوره ؟
آیا پینگ بالاست ؟ آیا قطع یا تایم اووت میگیره ؟