مشکل شما کارمزد هست يا تسويه آنی ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
مشکل شما کارمزد هست يا تسويه آنی ؟
واقعا ممنون بابت پاسخ گویی شما Pars98 ؛
امروز درخواست ثبت میکنیم و از این کارمزد های زیاد پارس پال و امثال این ها خلاص می شویم واقعا
خسته نباشید . ممنون
- - - Updated - - -
سلام نیازی بر این نمی بینم کارمزد زیاد بدم ! مثلا در ماه 1 تومن درامد دارم خدارو خوش نمیاد هر ماه 20 هزار بدم به یک واسطه !
خواهش میکنم ، البته جدیدا بانک ملت و سایر بانک ها خیلی سخت گیری می کنند از جمله نماد اعتماد رو اجباری کردند که خودش یه فرایند طولانی هست.
دوستمون سامان سیستم که پیام دادن نماینده زرین پال هستند و زرین پال هم کارمزدی دریافت نمیکنه جدیدا و راحت تر و سریعتر بهتون درگاه می دهند.
با آرزو موفقیت برای شما
ممنون عزیز ؛
اما توی سوال جواب سایتشون خواندم کارمزد 2.5 درصد زده بودند ! درست است ؟
بله ممنون ؛ تشکر از شما
کاربر samansystems ؛ لطفا در مورد کارمزد :
توضیح دهید ایا برای این چند ماه 0 است ؟نقل قول:
کارمزد تراکنش های خروجی، چه مقدار ميباشد؟
کارمزد تراکنش های خروجی در زرين پال، در شرايط عادی ٢.٥% ميباشد. برای ارقام درخواستی بالاتر از ٤٠٠٠٠٠ تومان ١.٩% کسر ميگردد. اين کارمزد برای اشخاص حقوقی، موارد خيريه و فروش برخی محصولات کم سودتر، قابل تغيير مي باشد. البته زرين پال در جشنواره های مختلف اقدام به کاهش کارمزد تا 0 درصد نير مينمايد.
اگر مشکل نپرداخت کارمزد هست ميتونيد از زرين پال استفاده کنيد.
به کمک زرين کارت هيچ کارمزدی نه از شما و نه از مشتری شما کسر نميشه.
ضمن اينکه ارقام زير 400 هزار تومان هم به صورت آنی و سيستمی تسويه ميشن و ارقام بالاتر از 400 هزار تومان هم يک دقيقه تا 12 ساعت بعد از ثبت واريز ميشن.
در کل سريعترين زمان تسويه (حتی از بانک) رو خواهيد داشت.
و کارمزد هم پرداخت نميکنيد.
و مهمتر ازون لازم نيست حسابدار داشته باشيد تراکنش ها رو براتون برسی کنه که آيا تسويه شده يا خير.
ضمن اينکه همزمان هم ميتونيد ussd کد مشابه کد زير داشته باشيد:
برای شروع عضو سايت بشيد و زرين کارت خودتون رو هم درخواست بديد:کد:*770*97*XXXX#
- - - Updated - - -کد:https://ir.zarinpal.com/zarincard
تا زمانی که شاپرک کارمزد رو روی درگاه ها اعمال نکنه هيچ کارمزدی برای تراکنش های انتقالی به زرين کارت کسر نميشه.
موجودی زرين کارت رو هم ميتونيد از خود پرداز های متصل به شتاب دريافت و يا کارت به کارت کنيد.
يا از POS و درگاه های آنلاين، خريد کنيد.
واقعا تشکز از شما ! فوق العاده بود
بنده تصمیم نهایی این است در زرین کارت استفاده کنم البته بنده با این شرکت براشون طراحی انجام داده بودم و یکی از مشتریان بنده بودند . و قبلا هم کارمندشون و هم کاربران شاپ کیپر به بنده گفته بودند استفاده کنم .
واقعا تشکر .
امروز درخواست را ثبت میکنم ممنون
پایان تابیک ./
دوست عزیز بهترین راه و راهنمایی تماس با شماره های زیره
021-27312731
021-27312734