پاسخ : حذف شدن تمام اطلاعات هارد توسط ویروس
سلام.
همینطور که دوست عزیز sht-design فرمودند بهتره به شکل زیر عمل کنید ،
dvd سیستم عامل اوبونتو یا rescue را از بیرون تهیه کنید (اگر دارید نیازی نیست)
بعدش زمان نصب گزینه ی خروج رو بزنید تا به صورت live اجرا شود - سپس با ترمینال میتونید هارد هارو چک کنید.
کمی تخصصی و پیشرفته شد و فکر نمیکنم زمان داشته باشید و بهتره به پلیس فتا مراجعه کنید.
موفق باشید./
پلیس فتا اطلاعات من رو به من بر نمیگردونه که.
من اطلاعاتم رو میخوام + جزاری اون آدم بیشرف
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezaserver
پلیس فتا اطلاعات من رو به من بر نمیگردونه که.
من اطلاعاتم رو میخوام + جزاری اون آدم بیشرف
برو شکایت کن
اگر 10 نفر این کار رو میکردن از شر این (به اصطلاح!) هکر ها راحت میشدیم!
البته منظورم به هکر های خوب که فقط سایت خارجی میزنن و دربرابر ایرانی ها white hat هستن ( توی همین تاپیک هم داریم!)نیست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jahromweb
برو شکایت کن
اگر 10 نفر این کار رو میکردن از شر این (به اصطلاح!) هکر ها راحت میشدیم!
البته منظورم به هکر های خوب که فقط سایت خارجی میزنن و دربرابر ایرانی ها white hat هستن ( توی همین تاپیک هم داریم!)نیست.
فردا در اسرع وقت شکایت میکنم.
میکشونمش ارومیه
باهاشون تسویه میکنم.
من تو هاردم اطلاعات + عکس های کاملا خصوصی و شخصی داشتم.
باید سیستم اون رو هم چک کنم خودم.
کارها دارم باهاش.
از مدیران خواهش میکنم این موضو رو نبندند نتیجه رو مرحله به مرحله گزارش میدم.
باتشکر
بهترین کار هم شکایت هستش و پیدا کردنش و بعد از اینکه محکوم شدن و جریمه کردینش باید سیستمش رو هم چک کنید و بعد هم هاردشو فرمت کنی بره.
اگه درایوات قفل شده و حجم رو نشون نمیده فکر نمیکنم که بشه فایل های پاک شده رو برگردونن.
دی وی دی ویندوز رو بنداز داخل سیستم و مرحله به مرحله برو تا قسمت نصب که باید درایو رو فرمت کنی اونجا مشخص که حجم پر هستش یا نه.
ولی بازیابیش میشه کردش ولی خوب باید یه نفر قابل اطمینان باشه
دوست عزیز اگر یک درایو قفل بشه توی ویندوز نمیتوانید حجم آن را ببینید و 0 نمایش داده میشود
همانطور که گفتم باید با لینوکس تست کنید تا به نتیجه مطلوب برسید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hossein6151
بهترین کار هم شکایت هستش و پیدا کردنش و بعد از اینکه محکوم شدن و جریمه کردینش باید سیستمش رو هم چک کنید و بعد هم هاردشو فرمت کنی بره.
اگه درایوات قفل شده و حجم رو نشون نمیده فکر نمیکنم که بشه فایل های پاک شده رو برگردونن.
دی وی دی ویندوز رو بنداز داخل سیستم و مرحله به مرحله برو تا قسمت نصب که باید درایو رو فرمت کنی اونجا مشخص که حجم پر هستش یا نه.
ولی بازیابیش میشه کردش ولی خوب باید یه نفر قابل اطمینان باشه
به کامپیوترم رمز داده هرچی هم رمز رو وارد میکنم وارد نمیشه . به زور یه یوزر ساختم اومدم انجمن.
بدبختی گیر کردم بخدا
فقط میخوام باهاش روبرو شم
دست عزیز این اتفاق چن سال پیش برا منم افتاد تمامی اطلاعاتت که از طریق این ویروس پاک شده به ندرت میشه بازیافتش کرد من تقریبا حدود دوهفته روش کار کردم تا تونستم یه سری اطلاعات رو بر گردونم در این مورد از هر کجا بخواین راهنمایی خواستم ولی متاسفانه به هیچ نتیجه ای نرسیدم فقط و فقط میتونی با hirens boot اطلاعاتتو ریکاوری کنی این hirens خیلی چیزا داره بیشتر برا تعمیر اینا بکار میره اینو شما تهیه کنین بعد سیستمتونو ریستارت کنین تا از طریق دی وی دی بالا بیایین اگه نگا کنین گزینه ای برای هارد اینا هس که میتونی از نرم افزار های ریکاوریش کمک بگیری
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezaserver
به کامپیوترم رمز داده هرچی هم رمز رو وارد میکنم وارد نمیشه . به زور یه یوزر ساختم اومدم انجمن.
بدبختی گیر کردم بخدا
فقط میخوام باهاش روبرو شم
به نظر من دست نزن چون ممکنه کلا از این بدتر بشه شکایت رو کن بعد از اینکه پیداش کردی بهش بگو خودش درست کنه و........