اگه دامنه خودمون رو بدیم اینا ثبت کنن، ممکنه فردا مشکلی پیش بیاد ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
اگه دامنه خودمون رو بدیم اینا ثبت کنن، ممکنه فردا مشکلی پیش بیاد ؟
آفر نیست ( چون اگر بود برای تمام کسانی که پنل مستقیم دارند ارسال می شد )
تعداد بالا نیست ( چون طبق قیمت خود resello اسلاب آخر یا همان Special هم که باشید هزینه ثبت com. زیر 8 دلار نیست )
قیمت دلار ( ارز دولتی -2730 تومان- هم که داشته باشند که ندارند! قیمت تمام شده بالای 22 هزار تومان خواهد بود )
خوب تمام موارد بالا رو در نظر بگیرید و حالا بیابید پرتقال فروش را !
دقیق یادم نیست، اما فکر کنم bluehost یا 1&1 بود که برای کریسمس قیمت دامنه هاش رو زیر 1دلار آورده بود!
دوستان پیشنهاد میدم تاپیک من رو بخونید لارسا صحبت هایی کرده (اون زمان بسته به روز قیمت بین 20000 تا 21500 میداد
http://www.webhostingtalk.ir/f59/126484/index2.html
تا جایی که میدونم انایی که دامین ارزان میدند تخفیفاتشون رو از جایی دیگر میگرند نه از رجیستر دامین!! مثلا شما میای ریسلر هاستینگ جایی میشی ان هاستینگه بهت میگه به هر فروش هاستت 30 درصد مبلغ میدم و دامین رو هم 20 هزار تومان میتونی ثبت کنی!! کاری که خیلی هاستینگای دیگر هم دارند انجام میدند...مثلا
نت افراز | خرید هاست اشتراکی
با 80 هزار تومان در سال هم هاستینگ بهت میدند هم دامین رایگان!! شما میتونی هم از فروشت سود ببری هم دامین رو که رایگان بهت میدند رو به هر کسی میخوای جدا بفروشی پولش رو برداری! هر قیمتی هم دلت بخواد میتونی بفروشی حتی 1000 تومان!!
( انایی هم که نامحدود هست فروششون شک نکنید دلار هکی هست و به مشکل برخواهید خورد)
اگه با 20k euro ادم سهام دار رسلو میشه من همین الان 60k euro میریزم به پرو پای رسلو :)
بعضیا فازشون چیه واقعا؟!
این www.larsaweb.com خوب سرمایه گذاری کرده ، آفرین ..