راهنمایی برای راه اندازی فروش سرور اختصاصی و مجازی.آیا بازار کشش دارد؟(لطفا شرکت کنید حتی شما !!)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi20
سلام
نظر شما مورد احترام هست و ایده و تجربه که در اختیار بنده گذاشتین به جرعت میتونم بگم 50% با نظر خودم و با شرایط فعلی این حرفه همخوانی دارد.
فقط تنها جای بحث این هست که شما باورتون بر این بود که شرکت تازه تاسیس و مشهور شدن و جزب مشتری بسیار سخته به علت تازه تاسیس بودن و زمان زیاد میخواد (درسته ) اما من همکاران میشناسم که 5سال پیش اصلا در وب هاستینگ نبودن و بعد از 2 الی 3 سال بعد دیدم اومدن فعالیت کردن و الان بعد از گذشت 2-3 سال از زمان تاسیس شرکتشون تونستن معروفیت بدست بیارن بنا به پشتیبانی و سرویس دهی خوبی که داشتن و ......
شخصا در خیلی از،حیطه ها در نت فعالیت داشته و دارم.همین الان هم هاستینگ و طراحی کار میکنم و هم توی بخش آموزش مجازی فعالیت دارم.حداقلش اینه که میدونم شرایط الان نسبت به دو یا سه سال پیش تغییر کرده و اینکه فکر کنید یه شرکتی سه سال پیش هیچی نبوده و الان چیزی شده و شما هم الان شروع کتید سه سال دیگه بشید مثل اون دور از باور هست.اوضاع خیلی داغونتر از اونیه که میبینید.اینترنت و کسب و کار اینترنتی ایران رو یه عده گرفتند که با یه سری راه دررو ها و پارتی بازی هم اسم در کردند و هم پول به جیب زدند اما همه اینطور نیستند.
توی زندگی الان درامد زیر دو میلیون زندگی راحت به شما نمیده،این هم هست که بخواهید بشینید فوش بخورید از مشتری و یه بچه 15 ساله (مثال) آبروتون رو خرید و فروش کنه.اینا هم توی این کار زیاده.
به نظر شخص بنده اینکه استخدلم جایی باشید که بدونید هر کاری کنید باشید و نباشید سربرج یه درامدی دارید خیلی بهتره.کنارشم فعالیت های دیگه کنید البته کار اینترنتی چون وقت زیاد میخواد (به خصوص هاستینگ) حتی به درد کار دوم هم نمیخوره.
انشالله که پیروز باشید
یا حق
پاسخ : راهنمایی برای راه اندازی فروش سرور اختصاصی و مجازی.آیا بازار کشش دارد؟(لطفا شرکت کنید حتی شما !!)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi20
سلام
شروع سرمایه گذاری با شرکت های ایرانی بر چه اساس و پایه ای باشه به نظر شما؟
هدف من که از قدیم داشتم فروش سرور مجازی بود درکنارشم اگر از عهده مسائل پیرامون بر بیام فروش سرور های اختصاصی و کولوکشن هست.
نمیخوام پا بزارم تو کار هاستینگ کار خوبی هست ولی پشتیبانی . آپتایم. امنیت مسائل پیجیده ای هست و متعهد بودن به کاربران ایرانی تو میزبانی کار رو خیلی سخت می کنه . باز تو کار سرور مجازی و اختصاصی فکر می کنم مشکلات کاریش رو میشه تا حدود زیادی کنترل کرد و متعهد بود به کار
لطفا در باره شراکت با شرکت های دیگه توضیح جامع تری بدین
دقیقا چه توضیحی ؟ کاملا مشخص هست. شما فرضا میخواهید 10 میلیون سرمایه بگذارید در این کار، به شرکت x مراجعه کنید و ببینید سرمایه گذار 10 میلیون میخواهند یا خیر، اگر خواستند با آنها شریک شوید و جزو هیئت مدیره و شرکا شرکت شوید که برای شما مثلا با توجه به سرمایه کلی شرکت x% سهم مشخص میکنند و با هم کار میکنید.
باتشکر