پاسخ : سوالاتی در مورد سرور های اختصاصی آپلودر سنتر ها و اسکریپت XFileSharing Pro
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
P30Amin
نه شما اون بالا پرسیده بودید که اگر سرور نیمه اختصاصی را بخواییم منتقل کنیم به یک سرور اختصاصی .... من سوالم این بود اگر به کل بخواییم دیتا سنتر را عوض کنیم.. مثلا" الان 30 ترابایت روی یک سرور نیمه اختصاصی ovh داریم بعد بخواییم منتقلش کنیم به یک سرور کاملا" اختصاصی از رد استیشن... ایا در این صورت مشکلی برای لینک های کاربرامون پیش می یاد ؟ من سوالم این بود
- - - Updated - - -
دوستان کسی در مورد سرویس های این سایت اطلاعاتی داره؟ مثل این که زیر شاخه ovh هست
http://www.soyoustart.com/ie/essential-servers
پاسخ : سوالاتی در مورد سرور های اختصاصی آپلودر سنتر ها و اسکریپت XFileSharing Pro
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
keivanpro
نه شما اون بالا پرسیده بودید که اگر سرور نیمه اختصاصی را بخواییم منتقل کنیم به یک سرور اختصاصی .... من سوالم این بود اگر به کل بخواییم دیتا سنتر را عوض کنیم.. مثلا" الان 30 ترابایت روی یک سرور نیمه اختصاصی ovh داریم بعد بخواییم منتقلش کنیم به یک سرور کاملا" اختصاصی از رد استیشن... ایا در این صورت مشکلی برای لینک های کاربرامون پیش می یاد ؟ من سوالم این بود
فرقی فکر کنم نمیکنه. دیتا سنتر های دیگه هم سرور میدن و سرور اونا با بقیه فرق نمیکنه در نتیجه سرور رو به کل میشه انتقال داد به هر جای دیگه.
در مورد اون سایت هم اطلاعی ندارم :
Dedicated server rental | Essential - So you Start
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
keivanpro
- - - updated - - -
دوستان کسی در مورد سرویس های این سایت اطلاعاتی داره؟ مثل این که زیر شاخه ovh هست
Dedicated server rental | Essential - So you Start
بله سویواستارت مثل کیم سوفی یکی از زیر مجموعه های ovh هست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ms96
بله سویواستارت مثل کیم سوفی یکی از زیر مجموعه های ovh هست.
کیفیت سرویس هاش به چه شکله؟ _در مقایسه با خود ovh)
قیمت هاش که خیلی پایین تره.... ولی با چند نفر که صحبت کردم گفتن.... پشتیبانی خوبی نداره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
keivanpro
کیفیت سرویس هاش به چه شکله؟ _در مقایسه با خود ovh)
قیمت هاش که خیلی پایین تره.... ولی با چند نفر که صحبت کردم گفتن.... پشتیبانی خوبی نداره
در مقایسه با ovh پایینتره.
پشتیبانی هم بهتره بگیم ندارن