پاسخ : درخواست سرور مجازی
سلام خدمت شما
با سرورهای فوق ارزان در خدمتیم
رم 1 = 14900 تومان
سبد خرید - Z-VPS سرور مجازی ارزان
رم 2 = 19900 تومان
رم 4 = 36000 تومان
یاهو: vps_z
تیکت: سوالات پیش از خرید - Z-VPS سرور مجازی ارزان
با احترام
z-vps.com
مرد حسابی مگه بقالیه؟
با 5 تومن یدونه آی پی خالی میتونم بهتون بدم !
با سلام
دوست عزیز
میتونیم براتون رایگان بدیم
لطفا در سایت تیکت کنید
با تشکر
ايران وي دي اس
گفته همکاران کاملا درست است
حتی با ۵ تومن نمیشه ای پی خرید
ولی من میتونم برای دو روز یه سرور در اختیارتون قرار بدم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rasoul123
سلام
دوستان دنبال یه سرور مجازیم با قیمت خیلی کم 5 تومان
فقط می خوام یه دی تابس انتقال بدم
رسول جان با 5تومنت برو بقالی سر کوچتون یه چیپس و یه ماست کوچیک بخر بشین پای برنامه کودک مورد علاقت و بخور ، لذتش خیلی بیشتر از سرور گرفتنه:))
به عمو بقال هم بگو خریدت بیشتر از 5 تومن نشه
قیمت سرور های خودت از 20تومن شروع میشه اونوقت میای اینجا سرور میخوای 5تومن ؟؟؟@-)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mrasol
:| پول آی پیش میشه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
voipsky
رسول جان با 5تومنت برو بقالی سر کوچتون یه چیپس و یه ماست کوچیک بخر بشین پای برنامه کودک مورد علاقت و بخور ، لذتش خیلی بیشتر از سرور گرفتنه:))
به عمو بقال هم بگو خریدت بیشتر از 5 تومن نشه
قیمت سرور های خودت از 20تومن شروع میشه اونوقت میای اینجا سرور میخوای 5تومن ؟؟؟@-)
تاپیکا ویرایش زدم
اصلا نخواستیم
اول کارم گفتم فقط برای 48 ساعت یا حتی 24 ساعت
گفتم پنج تومان یا شاید بیشتر ولی
اول کار گفتم 48 ساعت
میخوایید ارائه بدید نمی خوایدم ارائه ندید وسلام
عزیزم شما هم ای کیو:)) را ببر بالا و استفاده کن اگر خودم سرور مجازی داشتم و یا سرور و این کارها میومد تاپیک میزنم
استفاده کن اکبند نگه ندار:105:
بچه ها ایشون بر نیازش گفته 48 ساعت نیاز داره ولی خب قیمتی که گفتن کمی کمی کم هست ولی خب ما نباید ایشون رو به مسخره بگیریم بهش میگید برو بشین برنامه کودک ؟ زشته این رفتار برای شما متخصصان این عرصه حداقل احترام نگه دارید ایشون بر اساس نیاز شان یک قیمت رو گفتن اگر نمیتوانید با این قیمت ارائه بدید حداقل ایشون رو مسخره نکنید بلخره کسانی هستند که خیلی ارزون تر از این قیمت ها هم سرور بدن نمونه اش زیاده در انجمن میتوانید ببینید در کل لپ کلام زشته بابا ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ourweb
بچه ها ایشون بر نیازش گفته 48 ساعت نیاز داره ولی خب قیمتی که گفتن کمی کمی کم هست ولی خب ما نباید ایشون رو به مسخره بگیریم بهش میگید برو بشین برنامه کودک ؟ زشته این رفتار برای شما متخصصان این عرصه حداقل احترام نگه دارید ایشون بر اساس نیاز شان یک قیمت رو گفتن اگر نمیتوانید با این قیمت ارائه بدید حداقل ایشون رو مسخره نکنید بلخره کسانی هستند که خیلی ارزون تر از این قیمت ها هم سرور بدن نمونه اش زیاده در انجمن میتوانید ببینید در کل لپ کلام زشته بابا ...
در کل جالب بود :ی :)
انجمن تخصصی به کجا میرود نمیدانیم !!!
---
پیشنهاد :
استارتر محترم بهتر هست به شخصی که سرور دارد هزینه را بدید و برای شما بکابتون را جابه جا بکند نیازی به درخواست اینچنینی نیست.
سرور ثانیه ای از دیتاسنتر خرید نمیشه که بشه ساعتی فروخت.
باتشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rasoul123
اصلا نخواستیم
اول کارم گفتم فقط برای 48 ساعت یا حتی 24 ساعت
گفتم پنج تومان یا شاید بیشتر ولی
سلام
ما می تونیم به صورت ساعتی سرور در اتیارتون قرار بدیم. لطفا با بخش فروش ر تماس باشید.
sales@shetabrayan.com