پاسخ : 80 درصد کاربران شبکه اجتماعی ایران پسر هستند !
فکر کنم خیلی بیشتر بود
116478[/quote]
بله پوزش ادیت کردم پست رو
شبکه اجتماعی وزین فیس نما
پیرو مسئله بوجود آمده در شب گذشته تا ساعت 15 امروز بیانیه تیم فیس نما منتشر می شود
چند ساعت دیگه خودشون میگن که قضیه چیه
تو دنیای واقعی کسی بهشون توجه نمیکنه میخوان اینجا توجه بشه بهشون
الان اطلاعات کاربر ها چی میشه؟
شکایت کردن؟
هکر معلوم نشده؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
chatsaz
تو دنیای واقعی کسی بهشون توجه نمیکنه میخوان اینجا توجه بشه بهشون
بیشتر بحث توجه و اینا نیست قضیه بیشتر بازاریابی و تبلیغ محصولات اینترنتی هست من خودم سایت تفریحی دارم و از طریق api فیس بوک به سایت فیس بوک وصل کردم که پست های سایت رو به فیس بوک میفرسته ولی اصلا لایک و بازنشر نداشت تنها راه هم اسم یک خانم با عکس بود الان مطالب داره تو فیس میگرده و روزانه بازدید سایتم هم میره بالا
ولی این فیس نما نمیدونم واسه چی اسم دختر میزنن نه برنامه پست خودکار داره نه .. چی بگم آخه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezakhani
بیشتر بحث توجه و اینا نیست قضیه بیشتر بازاریابی و تبلیغ محصولات اینترنتی هست من خودم سایت تفریحی دارم و از طریق api فیس بوک به سایت فیس بوک وصل کردم که پست های سایت رو به فیس بوک میفرسته ولی اصلا لایک و بازنشر نداشت تنها راه هم اسم یک خانم با عکس بود الان مطالب داره تو فیس میگرده و روزانه بازدید سایتم هم میره بالا
ولی این فیس نما نمیدونم واسه چی اسم دختر میزنن نه برنامه پست خودکار داره نه .. چی بگم آخه
با سلام
منم نصب کردم البته من حدود یک ساله
البته این مورد مطلب که گفتید همش بر میگرده به دوستای ادد شده تو فیس که کیا هستن والا من همشون دوست و فامیل هستن یه بار گفتم اونو لایک و شیر کنید خدا ازشون راضی باشه همیشه این کارو میکنن
- دریافت شارژ ایرانسل و کسب درآمد
- پست های دخترها بیشتر خوانده می شه، بیشتر لایک می خوره، بیشتر شر می شه، بیشتر مورد توجه قرار می گیره
سلام
این بررسی رو شما انجام دادید یا هکر ها منتشر کردند؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
King of cheat
سلام
این بررسی رو شما انجام دادید یا هکر ها منتشر کردند؟
خیر هکر ها انجام ندادن خودم دیدم
اگه ایمیلی هایی که تو فایل txt هست رو ببنید خودتون هم متوجه میشید ایمیل به اسم پسره و نام دختر :))
5 درصد ایمیل ها اولشون www. داره