واضح هست که دیتاسنتر جوابی نخواهد داد !
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
با الما هاست در ارتباط باشین شاید تونستن براتون کاری کنن
ای پی رو براشون تیکت کنین و بگین این سرور بسته شده یا هاردش سوخته یامورد دیگه ای هست تا
براتون بررسی کنن و بهتون خبر بدن
ارادت
متاسفانه پشتیبان آلما هاست گفتن که کاری از دستشون بر نمیاد
دوستان با تجربه اگر راهی به ذهنشون می رسه لطفا با ما در میان بزارن
سرورتون چه مشخصاتی داشته دوست من ؟؟؟
نیمه اختصاصی بوده ؟ با چه هاردی ؟
کلا سوختن هارد در هر جایی ممکن است رخ دهد چون هارد یک قطعه مصرفی هست و عمر مفید دارد
درود
وی پی اس بک آپ نداره معمولا و شما باید خودتون به فکر بک آپ گیری باشید برای این مشکلات
فکر نمیکنم بتونه کسی کاری براتون بکنه
سلام
بابت پیغامی که دادین باید بگیم بهترین کسی که میتواند به شما کمک کند همان نماینده ای است که از ایشان خرید کردید
ایشان موظف است پاسخ گوی پرسش شما باشند و اگر هارد سوخته باشد کافی است که تیکتی که دیتا سنتر به انها داده بابت این امر را به شما ارائه دهند
البته اگر واقعا سوخته باشد کاری نمیشود کرد ولی خوب بک اپ از وی پی است قاعدتا به عهده کاربر است
امیدواریم که مشکل شما حل شود و اگر نماینده شما از ما بخواهد حتما همکاری لازم را با ایشان انجام میدهیم تا اگر امکان بازگشت دیتا باشد دیتا سنتر همکاری کند
موفق وپیروز
راستی عنوان تاپیک را نیز اصلاح کنید تا اطمینان حاصل نکردید چون به این صورت دیده میشود که دیتا سنتر مقصر بوده در حالی که این چنین نیست
نماینده ای که خریدید کیست شاید بتوانیم ارتباطی بگیریم برای رفع مشکل شما
دوست من اگر مستقیم از نماینده خرید کردین و مطمن هستید که سرور مشکل دیگری نداشته از قبیل پیمنت و مشکلات دیگر یک حرف هست
و اگر بدون هیچ مستنداتی صرفا می گویید هارد خراب شده یک حرف
در حالت اول شاید بشود کمکتون کرد و شرایط رو جوری ترتیب داد تا بتوانید لااقل از دیتاهاتون پک اپ بگیرید
ولی اگر واقعا هارد سوخته باشد و این مورد رو مطمن هستید که رخ داده از همین الان به دنبال سرور دیگر باشید
دوست من پاسخ ندادین سرور با چه کیفیتی خریدین
هارد چی بوده دیگر منابع چی بوده
اصلا سرور با چه میزان رم و سی پی یو بوده
اگر می خواهید به نتیجه سریعتری دست پیدا کنید باید اظلاعات بیتشتری بدهید