درود
ملاک پر کردن و ارائه اطلاعات سرورها و خدماتی که ارائه میشه حالا شاغلام بجای باقر بره فرم پر کنه من ندیدم این موارد رو چک کنن
نمایش نسخه قابل چاپ
درود
ملاک پر کردن و ارائه اطلاعات سرورها و خدماتی که ارائه میشه حالا شاغلام بجای باقر بره فرم پر کنه من ندیدم این موارد رو چک کنن
با درود و احترام.
معمولا خیلی از هاستینگها نه شرکت ثبت شده هستند و نه .... که قاعدتا کارشون هیچ رسمیتی نداره از لحاظ قانونی که پلیس فتا برای اینکه مشتری و هاستینگ رو تشخیص بده از هم ... و زمانی که مشکلی پیش اومد بهتر بتونه نظارت کنه این دسته از هاستینگها رو شناسایی میکنند که هاستینگشون رو ثبت کنند.
طبیعتا کسی که فرم رو پر میکنه مسئولیت هر مشکلی که در مورد هاستنیگ پیش بیاد متمرکز بر روی اونه. که مدارکی نظیر کارت ملی و کپیش + یک اثر انگشب باید ارائه بشه
ای پی هایی که قبلا داشتید در حال حاضر اعتباری ندارند و نخواهند داشت مگر صرفا در جهت اطلاع رسانی اعلام کنید که این سرور یا ای پی کنسل یا واگذار شده اما ای پی های حال حاضر و ای پی هایی که بعدا بگیرید رو باید ثبت کنید که هر مشکلی پیش اومد تقریبا تمرکز مشکل روی مشتری باشه نه هاستینگ... و اینکه بهتر بتونند ای پی ها و مشتریهاتون رو اسکن کنند... . !
سایتهای غیر مجاز رو معمولا که پیدا کردن از دامین یا اطلاعاتشون یک هویز میگیرن و خودشون دیگه .... انجام میدن . اگر هم اون سایت زیاد مشکل دار بود یک شکایت تنظیم میکنند و یک حکم میگیرن که اطلاعات اون مشتری رو بهشون بدین که تخلفشون رو با جدیت پیگیری کنن.
در مورد اجباری بودنش عرض کنم خدمتتون : اگر بعدا مشکلی پیش بیاد در مورد مشتریهاتون یا سایتهایی که میزبانی میکنید رو چک کنند حالا از هر طریقی و موردی مشاهده کننده میتونه واستون مشکل درست کنه... گاه در سطح های بالا هم مشاهده کردیم !!!
داوطلبانه هاستینگها رو ثبت کرد بهتره .... .
پیدا کردن هاستینگها از اون چیزی که فکر میکنید خیلی راحت تره. :)
موفق باشید.
بیخیال نمیخواد بری
پارسال مارو هم گفتن بیا نرفتیم چیزی نشد
ببخشید فقط برای هاستیگ ها احضار میکنند؟
فقط اطلاعات میخوان یا برگه ای چیزی هم ب ما میدهند؟
برای سایتها چطور؟
سپاس
ما رفتیم. قشنگ هم اطلاعات دادیم. 4 ماه بعدش یه مشکل داشتیم خیلی خوب پیگیری کردند چون آشنا بودند. حتما همکاری کنید به نفع خودمونه
عزیزی نسبت به تهدید هک تماس گرفت. اقدام به اخاذی کرد. شرکت خودمون ظرف یک ساعت تا عکس طرف رو هم درآورد و به دوستان فتا اعلام کرد. تا اینجا همکاری کردند که با حکم جلب به نام ما رفتن و طرف رو دستگیر کردن. درسته یکم ممکنه اولش کلاس بزارن که خب ذات نظامی همینه اما در کل اگر شرکت هستید و مبنای حقوقی داره کارتون بسیار مفید خواهد بود.
با درود مجدد
مدتی پیش این تاپیک رو باز کرده بودم و الان برای اینکه تاپیک رو به نتیجه برسونم نتیجه رو مینویسم تا بعدا اگر کسی سوالی یا مشکلی داشت بتونه از این تاپیک استفاده کنه
چند روز پیش طبق قراری که گذاشته بودیم رفتم پلیس آگاهی قسمت فتا و پس از طی مراحل امنیتی بالاخره رفتم داخل و منتظر نشستم تا صدا زدن
و 3 برگه رو دادن که پر کنم برگه اول شامل: اطلاعات هاستینگ و اطلاعات شخصی از جمله آدرس منزل ، تلفن منزل ، تلفن محل کار ،تلفن همراه و چنتا چیز دیگه بود
برگه دوم : آی پی سرورها ، دامنه های ثبت شده ، گرفتن اطلاعات از مشتری ها ، داخلی یا خارجی بودن سرورها و چند مورد دیگه
برگه سوم: ثبت کننده دامنه هستید؟ اسم دامنه هایی که ثبت میکنید ، دامنه ir ، دامنه تحت مدیریت nic ، دامنه های بین المللی ، تخصص ها و مدارک تخصصی که شامل 4 قسمت بود ، طراحی سایت ، cms
در اخر هم باید همه برگه ها رو امضا و انگشت بزنید و تحویل بدید + یک کپی از کارت ملی ، متاسفانه کارت ملی همراهم نبود و شانس اوردم که با گواهی نامه تونستم تایید هویت رو انجام بدم ولی در آخر شماره فکس دادن گفتن باید کارت ملی رو فکس کنی
در کل رفتار خوبی داشتن بعد از پر کردن فرم ها رفتیم داخل دفتر صحبت کردیم تازه دوستم پیدا کردم:)
به نظر من اگر تماس گرفتن بیاید ، برید مشکلی نداره یه آب و هوایی هم عوض میشه.
پاینده باشید دوستان:53:
درود
البته میان در خونتون و تحقیق میکنند که آدرسی که دادین درسته یا نه