واقعا ایران ما مزخرفه.
تایکی میاد پیشرفت کنه جمعش میکنم ومیبرنش.
یادمه یه بار سایت خودم رو درحالت هک گذاشته بودم تا کلاس داشته باشه :دی
داشتم روز جمعه میرفتم سرجلسه امتحان اودم دست بند زدن بردنم.تاموقع ثابت کردم سایت خودمه ... شدم
نمایش نسخه قابل چاپ
واقعا ایران ما مزخرفه.
تایکی میاد پیشرفت کنه جمعش میکنم ومیبرنش.
یادمه یه بار سایت خودم رو درحالت هک گذاشته بودم تا کلاس داشته باشه :دی
داشتم روز جمعه میرفتم سرجلسه امتحان اودم دست بند زدن بردنم.تاموقع ثابت کردم سایت خودمه ... شدم
آره خب حق دارید باور نکنید.خودم هم الآن فکرمیکنم خواب دیدم.
اما ازفیلم هندی هم بدتره.میتونید تماس بگیرید با فنی وحرفه ای وکدامتحان من رو بدین احتمالا اطلاعات بدن خدمتتون.به هزار بدبختی اثبات شد.
بعدش که ادعای حیثیت کردم هزار اماواگر آوردن وپشیمون شدم
- - - Updated - - -
یه فرد دیگه بنام ایمان شریعتی ازم شکایت کرده.
ادعا کرده بود که سایت من مال اونه.انقدرترسیده بودم که به عقلم نرسید ازساده ترین راه یعنی ایرنیک ثابت کنم سایت خودمه.
عزیزان ،یه مثالی هست میگه مالتو سفت بچسب همسایتو *** نکن
اینم میشه گف سرورتو سفت کانفیگ کن ، جلوی دیداسو جمله رو بگیر ، بچه نخبه مردمو ننداز تو زندان
ولی هک هم یه جور ***ی و وارد شدن به حریم خصوصی هست و باید مجازات بشع فرد نفوذ کننده
دوست های عزیزم این آقا کاری شاخی نکرده
فقط توسنته قرانی های زیادی رو جمع کنه
یعنی به اصطلاح بات نتی ها ارتش زامبی خیلی زیادی داشته و چندین میزبان متمرکز با پهنای بالا هم داشته که تونسته یا از طریق http و غیره اینها رو مدیریت کرده باشه
بنده خودم همچین کاری رو انجام دادم با کلی از سایت ها و سرور ها
ولی خوب هرچی قربانی هات بیشتر باشه سایت های با پهنای باند بالاتر و ابری رو میتونی دان کنی
من میتوانم شعار نیست
- - - Updated - - -
در ضمن این هم بگم این حملات Ddos از نوع udp flood هست که مقدار دهیش رو زیاد میکنید در پنل بات نت
ای آقا دلت خوشه یکی روی سرور من خرابکاری کرده بود و کلی ضرر زده بود .
همه مشخصاتش رو در آوردم اسم و فامیل , آدرس , شماره تلفن , شماره حساب و کارت بانکی و . . .
وقتی شکایت کردم تا شش ماه هی ازم مجوز میخواستن برای سایت که آیا این سایت شما فلان مجوز رو داره یا نه . . .
بعد دیدم از اینا آبی گرم نمیشه دیگه نرفتم دادگاه
حتی به خودشون زحمت ندادن یک احظاریه هم به طرف بدن یا حتی تلفنی ازش بپرسن که آقا واقعا شما این کار رو کردید یا نه
حتی یه جوری با من حرف میزدن انگار من متهم هستم ! (خدا ازشون نگذره )
منم به خدا واگذارش کردم البته خودم هم یه فکرایی براش دارم سرفرصت
یه سوال ,
اگر به سنترال هاستینگ حمله میکرد می خوابید ؟:دی
ما به صورت داوطلبانه سرور خاموش می کردیم :d
- - - Updated - - -
دوست عزیز به این سادگی ها هم که فکر می کنید نیست؛ خیلی مسائل هست که امکان گفتنش نیست؛ ولی از DNS server سرویس دهنده های بزرگی برای بازتاب و افزایش قدرت حمله استفاده شده؛
واقعا فکر کردید با یه سری بات که رو سیستم خونگی بوده این ترافیک UDP به وجود اومده؟
از اونجایی که خیلی از باگ های DNS سرور ها در این خصوص برطرف شده شاید این اولین و آخرین حمله در این حجم بزرگ باشه؛ البته شاید
:)):106:
اگر یکبار سر و کارت با فتا میوفتاد میدید اگر شماره شناسنامه هکر هم داشته باشی باید ماهها منتظر بمونی تا رسیدگی بشه .... سایت یا وبلاگ شما هم سایت بانک مرکزی بوده یا سازمان مهم کشوری که بخوان بگیرنت ، فیلم هندی راه انداختی
- - - Updated - - -
لطفا یکی دوتا از این نخبه ها که در سیاهچال های کشور هستند نام ببرید