پاسخ : یه سوال ساده از اساتید داشتم
lxadmin کنترل پنل رایگان و مناسبی هست
چون مدریت محتوی میخوایید وردپرس نصب کنید باید درست حسابی کانفینگ بشه که بعدا مثل بعضی دوستان با مشکل مواجه نشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
هاست 97
lxadmin کنترل پنل رایگان و مناسبی هست
اگر منظور شما kloxo هست اصلا پیشنهاد نمیشود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
taksis
پس چی نصب کنم؟؟کنترل پنل های رایگان زیاد جالب نبودن.دمو هاشون رو دیدم
بهترینش کدوماس؟
خود سایت شما فقط به 512 مگ رم نیا دارد . اما چون میخواید آنتی ویروس هم نصب کنید حداقل 2 گیگ رم نیاز دادر
اگر میخواید یک ستین فول امنیت و سرعت عالی داشته باشید به شما دایرکت ادمین پیشنهاد میکنم .
دوست عزیز این منابع شاید در ابتدای راه زیاد باشه ولی قطعا در هر جایی حاشیه امنیت چیزه بدی نیست
در مورد دوم استفاده از دایرکت ادمین با این هزینه خیلی کم در مقایسه با سی پنل ارزش داره که شما به سمت کنترل پنل های مجانی نرید
ایم رو بر اساس تجربه می کوییم یک سرویسی که همه تاییدش کردن و استفاده می کن قطا با سرویسی که بسیار کم استفاده است تفاوت دارد
چرا دادش از یک هاست استفاده نمیکنی؟ اینطور خیلی ارزون تر هست
هاست دارم داداش.میخواستم یه کم با سرور کار کنم
حالا جالبه من تا دیشب فکر میکردم روزی هفتصد هشتصد تا بازدید خیلیه باید سرور اختصاصی گرفت هههه بعد دیدم نه این بازدید خیلی ناچیزه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
taksis
سلام دوستان
یه سوال داشتم
من کارمند راه آهن هستم رشته ی تحصیلیم هم ارتباطی با هاست و سرور و سایت و خلاصه این مباحث نداره
حدود هفت هشت ماه پیش علاقمند به سایت شدم و روی هاست اشتراکی یه سایت درست کردم که تجربه خوبی هم بود.خیلی چیز ها هم بصورت تجربی یاد گرفتم
الان بخاطر یه تجربه جدید و اشنایی بیشتر با این دنیای کد و کامپیوتری و سرور و..... تصمیم گرفتم یه سرور مجازی بگیرم
دامین جدید هم ثبت کردم.خواستم بدونم برای یک سایت نوپا (حالا شما بازدید روزانه رو یه چیزی بین 500 - 700 در نظر بگیرید)
با کنترل پنل دایرکت ادمین و وب سرور انجینکس+انتی ویروس
چقدر منابع لازمه؟؟مثلا رم و سی پی یو و.....
۳ گیگ رم و ۳ هسته سی پی یو و ۱۰۰ گیگ هارد کافیه یا کم؟
مدیریت محتوا هم وردپرس هستش.
دوست من خیلی منابع رو زیاد در نظر گرفتید ترافیک 50 گیگ هم براتون زیاده
رم 512 هم کارتو راه میندازه تازه زیادم هست + سی پی یو هم 700 مگاهرتز کافیه
به نظر من چون سایت شخصیه از دایرکت ادمین استفاده کنید خیلی خوبه ، بعدا که تو این کار حرفه ای بشید به این حرف من میرسید گرچه خودم از سیپنل استفاده میکنم ولی منم اگر تعداد محدودی سایت میخواستم بزنم و قصدم فروش نبود حتما از دایرکت استفاده میکردم شاید در آینده یه سرور دایرکت هم بزنم ، دلیلشم کارایی پنل نسبت به هزینه ای که می پردازید هست.
موفق باشید.:53:
بهتره از حداقل 2 گیگ رم استفاده کنید
شما در نظر بگیرید سیستم عامل + کنترل پنل + آنتی ویروس و غیره اینا همه استفاده داره من جای شما بودم همون 3 گیگ خوبه (البته اگه اورسل نکنن) و در ادامه میتونید ارتقا هم بدید.