پاسخ : ***فروش اسكريپت***
دوست عزیز یک اسکریپت php می تواند از چندین نوع فریم ورک مختلف درست شده باشد و نحوه کد زدن در هر فریم ورکی با دیگری تا حدود فرق دارد
درنتیجه شما نمی توانید سورس اسکریپت را پشتیبانی کنید از طرفی شما می فرمایید پشتیبانی همیشگی هست که این یه چیز غیر ممکن واگر شما می گید حتما همیضگی من به جای 120 ت 500 ت به شما می دم ولی قرار داد می بندیم و اگر یک روز مشکل من را نتونستید حل کنید خسارت میزگیرم پس یه چیز غیر ممکنی هست که شما می فرمایید
قیمت اسکریپت وبلاگ دهی بدون پشتیبانی چه قدر هست
دوست عزیز میدونم شما چی دارید میگید
میگید که ما نمیتونیم پشتیبانی کنیم
ولی مطین باشد میتونیم اما قیمت وبلاگدهی ۲۰ تومن میباشد
در ضمن اگر ما باهاتون قرار داد پشتیبانی ببندیم چی؟
قبول میکنید
اگه توجه کرده باشید بالا نوشتم پشتیبانی تا اخر تا جایی که ما هستیم درسته پس هستیم حالا حالا ها و ما برا این اسکریپت ها پشتیبان مخصوص داریم اگر خواستید تیکت کنید بهتون بدیم
با تشکر از همراهی تون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
twohost
با سلام دوست
من میدونم چی هس ولی فریم ورک ما پی اچ پی هس
و ما میتونیم پشتیبانی کنیم ایشون که مارو تایید کردن اگه سوالی داشتید لطفا واضح بگید
فریم ورک شما پی اچ پی هست ؟! میشه دقیقا منو تو این مورد قانع کنی ؟! نکن از این کارا برادر ....
در ضمن توی این کارها هیچ کپی رایت از شما نیست ...
جناب ارتور:53:
برادر من
عزیزم
قانع کردن نمیخواد
اسکریپت هستش با زبان پی اچ پی و سی اس اس و جاوا اسکریپت هس
و ما اینارو سورس باز میدیم برا کاربر تا بتونه ویرایش کنه نه اینکه ما کپی رایت بزاریم در ضمن
جناب زیکس هم همین اسکریپت ها رو میفروشن ایشونم باس کپی رایت بزارن؟
من میدم هرکس با علاقه ی خودش ویرابش کنه نه اختصاصی بدم با کد کردن فایل ها وگرنه این اسکریپت به دردی نمیخوره که کپی رایت بزارم
حالا قانع شدید
قیمت با تخفیف رو برام پیام کنید (حداکثر تخفیفی که میتونید بدید)
اسکریپت بلاگ دهی.
1 عدد برای مشتریان تهیه شد
دوستان سیستم ها آفر خوردند میتونید برید قیمت های آفر را ببنید بسیار پایین آوردیم به خاطر افتتاح سایت و تا هفته دیگر قیمتش بر میگرده به حالت عادی
فروشگاه فایل ورلد فایلز | اسکرپیت و قالب ، مقاله و تحقیق ، پروژه و پایان نامه ، جزوه و نمونه سوال ، کتاب و ترجمه
- - - Updated - - -
worldfiles.ir
- - - Updated - - -
محصول جدید به فروشگاه اضافه شد
با سلام !
خب این اسکریپت ها رو یه شخصی قبلا طراحی کرده و به یکی فروخته
به مرور زمان این اسکریپت ها پخش شده و حالا نیز برای فروش گذاشته شده است
الانم تعداد فروشگاه ها واقعا زیاد شده !
بنده همه ی این اسکریپت ها رو دارم و اگه بخوام میتونم به صورت رایگان قرار دهم
اما چون خود یک برنامه نویسم به هیچ وجه دوس ندارم این کار رو انجام دهم
حداقلش اینه که اسکریپت های برنامه نویس رو پولی میفروشن یعنی ارزشی براش قایل هستند
در مورد پشتیبانی هم ایشون میتوانند پشتیبانی کنند ! بله همه هاستینگ ها ادعا دارند که پشیتبانی میکنند اما ....
خب برادر من شما که برنامه نویسی را قوی بلدی چرا خودت نمی نویسی ؟!
آیا برای فروش رضایت برنامه نویسش رو گرفتید ؟
خب برادر خودت محصول تولید کن بفروش ! حق یک برنامه نویس رو هم نابود نکنید !
بازم معذرت اگه تند رفتم !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pc30
با سلام !
خب این اسکریپت ها رو یه شخصی قبلا طراحی کرده و به یکی فروخته
به مرور زمانقااسکریپت ها پخش شده و حالا نیز برای فروش گذاشته شده است
الانم تعداد فروشگاه ها واقعا زیاد شده !
بنده همه ی این اسکریپت ها رو دارم و اگه بخوام میتونم به صورت رایگان قرار دهم
اما چون خود یک برنامه نویسم به هیچ وجه دوس ندارم این کار رو انجام دهم
حداقلش اینه که اسکریپت های برنامه نویس رو پولی میفروشن یعنی ارزشی براش قایل هستند
در مورد پشتیبانی هم ایشون میتوانند پشتیبانی کنند ! بله همه هاستینگ ها ادعا دارند که پشیتبانی میکنند اما ....
خب برادر من شما که برنامه نویسی را قوی بلدی چرا خودت نمی نویسی ؟!
آیا برای فروش رضایت برنامه نویسش رو گرفتید ؟
خب برادر خودت محصول تولید کن بفروش ! حق یک برنامه نویس رو هم نابود نکنید !
بازم معذرت اگه تند رفتم !
با سلام
جناب پی سی چرا تندروی اتفاقا سوال خوبیه
شما میگید برنامه نویسی کردن براشون ارزش قایلید ولی در مورد پشتیبانی ما تا به حال پشتیبانی مارو امتحان کردید ؟ میدونید چطور پشتیبانی میکنیم؟
اما درمورد اسکریپت شما درست میگید یکی اینو با هزار زحمت و دردسر طراحی کرده و ما داریم میفروشیم ایا این درسته که رایگان بزاریمش؟ ایا من اینو نحریدم پول بهش ندادم خودم مشکلاتشو حل نکردم بهش امکانات اضافه نکردم ایا اینارم حساب میکنید یا نه من هرجور باشه روش وقت میزارم
دوستان خوب میدونن که این اولین پست فروش اسکریپت ما هس امسال این کارو کردیم اپنم به اسرا یکی ازدوستان بود که من بهش ارزش قایلم احترام میزارم
وگرنه نه من وقت این کارا رو دارم نه دوست دارم دردسر اینا زیاد بشه خودشم تو این ترافیک کاری که هم مدرسه ها و دانشگاها بازه هم مشتری سفارشش زیاده
در ضمن ما داریم یک پروژه رو شروع میکنیم که تو تابستان ارایه بدیم اونوقت تایپیکشو تو وب هاستینگ هم میزنیم
در ضمن من هیچ ناراحت نیستم و خودمم میدونم این جناب قصد توهین نداشتن ففط نظرشونو گفتن من هم براشون ارزش قایلک