پاسخ : معرفی پلاگین های سیستم همپا (پرداخت موبایلی زرین پال)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majid_vb
کسی از دوستان از این سیستم توی برنامه های اندرویدی برای پرداخت درون برنامه ای استفاده کرده ؟؟؟؟؟بنظرتون می شه از این روش برای پرداخت افلاین تو برنامه های اندرویدی استفاده کرد و برنامه رو بدونه اینتر نت فعال کرد ؟؟؟
دوست عزیز چیزی که من از مستندات موبایل گت زرینپال برداشت کردم نمیشه به صورت افلاین کار کرد و فقط پروسه پرداخت افلاین می باشد چون متد درخواست تراکنش مثل قبل و از طریق سایت صورت می گیره و متد تایید پرداخت هم باز اطلاعات به صورت url به سایت ارسال میشهولی همانطور که گفتم من نتونستم با این سیستم کار کنمزالبته حدود یک ماه پیش که پشتیبانی زرین پال گفتند مشکل داره و در حال رفعش هستندالان باید منتظر نتیجه استارتر باشیم که ببینیم این سیستم درست شده یا نهولی سیستم وب سرویس ussd زرین پال با منو اختصاصی و ... ساخته بشه انقلابی می کنه من مشتاقانه منتظر این سرویسشون هستم
با سلام مجدد خدمت دوستان
امروز فرصت شد سیستم موبایل گیت زرین پال رو برای سیستم فریر اماده کنم
ان شاالله بزودی مابقی سیستم ها هم پس از تکمیل تا هفته آینده آماده خواهد شد.
اینم دمو از موبایل گیت زرین پال : اسکریپت پرداخت آنلاین امیدتک
با احترام امید آران
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omid1991
با سلام مجدد خدمت دوستان
امروز فرصت شد سیستم موبایل گیت زرین پال رو برای سیستم فریر اماده کنم
ان شاالله بزودی مابقی سیستم ها هم پس از تکمیل تا هفته آینده آماده خواهد شد.
اینم دمو از موبایل گیت زرین پال :
اسکریپت پرداخت آنلاین امیدتک
با احترام امید آران
با سلام و وقت بخیر
مهندس من ماژول امروز دانلود کردم از زرینپال ولی شما داخل ماژول از مستندات ussdrequest استفاده نکردید و فقط کد انتقال به دروازه پرداخت را ساده کردید
می خواستم ببینم ماژول شما که در پست فوق فرمودید با موبایل گیت کار می کنه همین هست یا جدید تر
ممنون میشم ماژول برام ارسال کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yeganehha
با سلام و وقت بخیر
مهندس من ماژول امروز دانلود کردم از زرینپال ولی شما داخل ماژول از مستندات ussdrequest استفاده نکردید و فقط کد انتقال به دروازه پرداخت را ساده کردید
می خواستم ببینم ماژول شما که در پست فوق فرمودید با موبایل گیت کار می کنه همین هست یا جدید تر
ممنون میشم ماژول برام ارسال کنید
با سلام
از متد PaymentRequest برای پرداخت استفاده کردم
همپا چون برای پرداخت آزاد کاربرد داره چک کردن پرداخت یخورده پیچیده تر میشه
با احترام آران