دوستان من میخوام پنل دامین بهم داده بشه به صورت کاملا رایگان یعنی شارژ اولیه و اینجور چیزا نخواد
و درصدی هم هست دیگه
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان من میخوام پنل دامین بهم داده بشه به صورت کاملا رایگان یعنی شارژ اولیه و اینجور چیزا نخواد
و درصدی هم هست دیگه
[/color]
سلام
شما که گفتی رایگانه در ضمن من چجوری به شما دلار بدم یعنی من باید دامین ها رو به افراد خارجی بفروشم؟ حالا من حساب لیبتری دارم میتونم از دیگران دلار بگیرم ولی ممکنه یکی همیچن حسابی نداشته باشه یا نتونه به دلار دامین بخره[/quote]
شما نیاز نیست با دلار پرداخت کنید. شما به ریال شارژ می کنید.
به پست بالایی یک نگاه بندازیدنقل قول:
شما نیاز نیست با دلار پرداخت کنید. شما به ریال شارژ می کنید.
خوب پس الان چی کار کنم آخه دیروز روی اون لینکی که توی امضاتون زدید رفتم و بعد گفته بود همه ی چیز ها رو بزنید دلار الان میشه کمی راهنمایی کنید اگر هم آی دی یاهوتون رو بدید ممنون میشمنقل قول:
شارژ اولیه نیاز ندارید. دومین رو تو پنلتون ثبت میکنید، بعد هزینش رو از طریق سایت ما پرداخت میکنید.
دومین رو هر قیمتی هم بخواید میتونید بفروشید.
هرچقدر هم فروشتون بالاتر بره دومین براتون ارزونتر میفته
میرید توی سایت ثبت نام می کنید. پنل در اختیارتون قرار می گیره. واحد پولی رو دلاز تعیین می کنید. شما به ریال به حساب ما پول می ریزید و ما مطابق همون به دلار اکانت شمارو شارژ میکنیم که باهاش دومینهاتون رو ثبت کنید (هروقت دومینی برای ثبت داشتید)
ضمنا شما خودتون هم میتونید نماینده داشته باشید.
قیمتهای ثبت دومین هم در حال تغییره (ارزونتر میشه عموما)
اگر امری هم داشتید پشتیبانی آنلاین است.
سلامنقل قول:
میرید توی سایت ثبت نام می کنید. پنل در اختیارتون قرار می گیره. واحد پولی رو دلاز تعیین می کنید. شما به ریال به حساب ما پول می ریزید و ما مطابق همون به دلار اکانت شمارو شارژ میکنیم که باهاش دومینهاتون رو ثبت کنید (هروقت دومینی برای ثبت داشتید)
ضمنا شما خودتون هم میتونید نماینده داشته باشید.
قیمتهای ثبت دومین هم در حال تغییره (ارزونتر میشه عموما)
اگر امری هم داشتید پشتیبانی آنلاین است.
تشکر الان ثبت نام میکنم
---------- Post added at 10:39 PM ---------- Previous post was at 09:28 PM ----------
سلام
با تشکر فراوان من ثبت نام کردم و پنلمم گرفتم میشه بگید اگه من به کسی دامین دادم چجوری میتونه بره به پنل دامینش
باز هم تشکر مرسی