پاسخ : یه نویسنده انیمیشن باز میخوام و حرفه ای
بله در سرور انجام خواهد شد..دوست عزیز شما قیمت هایی که عزیزان دیگر میدهند در اینجا و پرشین تولز رو برای سایتهای مشابه ببین ...پست کپی فیمتش دویست تومن و پست اختصاصی 500 هست برای سایتهای فیلم اما من دارم میگم ماهانه صد ماه اول و و صد و پنجاه ماه دوم برای هفت هشت پست روزانه خواهم داد..در صورتی که سایتهای دیگه کمتر این میدهند..من دو نویسنده میخوام
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iran20133
بله در سرور انجام خواهد شد..دوست عزیز شما قیمت هایی که عزیزان دیگر میدهند در اینجا و پرشین تولز رو برای سایتهای مشابه ببین ...پست کپی فیمتش دویست تومن و پست اختصاصی 500 هست برای سایتهای فیلم اما من دارم میگم ماهانه صد ماه اول و و صد و پنجاه ماه دوم برای هفت هشت پست روزانه خواهم داد..در صورتی که سایتهای دیگه کمتر این میدهند..من دو نویسنده میخوام
دوست عزیز قیمت پست اختصاصی 1200 هست حداقل بنده که سابقه در ایران فیلم داشتم اینجور بوده و برای اختصاصی با ترجمه 2200 الی 2500
مگه من میخوام شما ترجمه کنی؟؟
مثلا ژانر رو میخوای ترجمه کنی؟؟
یا سال تولید رو؟؟یا کیفیت رو؟؟؟یا اسکرین شات رو یا تیتر رو به فارسی؟؟اینا که ترجمه نمیخواد برادر عزیزم
پستی که شما میدید اسمش اختصاصی نیست شما یه پست نمونه که بفرستی از قبلیا محتوا رو کپی میکنی فقط ژانر و اینهارو تغییر میدی و اسکرین هارو و لینک دانلود رو...کپی هستش 90 درصد
نه چون شما فرمودید اختصاصی 500 تومن هست اینو گفتم بگذریم نمیخوام خدایی نکرده اسپم بدم در تایپیک شما ولی شما کاش تسویه رو هفتگی می کردین
ببینید پایه کار ما اعتماد هست شما قطع بدونید اگر نویسنده ای با ما کار کرد ..تجربه خوبی خواهد داشت از همکاری .البته حق هم دست نویسندگان هست خود من قبلا بارها اذیت شدم بابت این عدم پرداخت هایی که از سمت وب مسترها انجام میشد ..