پاسخ : بررسي كوئري ها اجرا شده در اسكريپت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
artuore
خب اسکریپت شما چقدر جی کوئری داره ؟ شما یه سرو به جایی که این فایل ها فراخوانی میشن بزن و جی کوئری های که حجم فایلی بیشتری دارن رو پیدا کن !! این که خیلی راحته .
فکر می کنم منظور استارتر کوئری های دیتابیس است که با جی کوئری و کدینگ سمت مرورگر متفاوت است .
پیشنهاد به استارتر :
در phpmyadmin می تونید آخرین کوئری هایی که دیتابیس گرفته شده است یا میزان لودی که از سرور اشغال کرده را مشاهده کنید . البته باید دسترسی روت دیتابیس را داشته باشید و موارد ذکر شده در قسمت Processes و Status قرار دارد .
سلام.
باید به صورت زنده با استفاده از دستور tail -f فایلهای لاگ mysql رو بررسی کنید.
علیالخصوص لاگ slow query ها رو.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
us12
فکر می کنم منظور استارتر کوئری های دیتابیس است که با جی کوئری و کدینگ سمت مرورگر متفاوت است .
پیشنهاد به استارتر :
در phpmyadmin می تونید آخرین کوئری هایی که دیتابیس گرفته شده است یا میزان لودی که از سرور اشغال کرده را مشاهده کنید . البته باید دسترسی روت دیتابیس را داشته باشید و موارد ذکر شده در قسمت Processes و Status قرار دارد .
بله كوئري منظورمه از اون موقع فكر مي كنم منظور اين دوستمون كوئري هست !! اره سمت مرورگر كه اوكيه مشكل سمت سرور هست
اين روش شما رو بررسي مي كنم خبرش رو ميدم - خيلي ممنونم
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamid.soltani92
سلام.
ميشه بيشتر توضيح بديد اين لاگ هاي كوئري كجاست؟
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
us12
پیشنهاد به استارتر :
قسمت processes که ندیدم من ؟ دسترسی روت هم دارم
از status هم چیزی که می خوام دستگیرم نشد
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamid.soltani92
سلام.
من لاگ برای دستابیس رو فعال کردم و اون فایلی که برای ذخیره لاگ ها مسیرش رو داده بودم خالیه
میشه بیشتر این دستور و نحوه کار رو توضیح بدید چون فکر می کنم این دقیقا همان چیزیه که بکار من میاد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jaheshserver
من لاگ برای دستابیس رو فعال کردم و اون فایلی که برای ذخیره لاگ ها مسیرش رو داده بودم خالیه
میشه بیشتر این دستور و نحوه کار رو توضیح بدید چون فکر می کنم این دقیقا همان چیزیه که بکار من میاد
آموزش کامل:
How and When To Enable MySQL Logs