ممنون امید جان
نمایش نسخه قابل چاپ
سرور پارس
فراپیامک
میزبان پیامک
این سه تا رو من میدونم هستند
ایرانسل و همراه اول و رایتلم که کلا همه نمایشگاه ها رو کنترات گرفتد و حتی نمایشگاه های دارو سازی رم شرکت میکنند
سلام
متاسفانه الكامپ پیشرفتی نسبت به سالهای گذشته ندارد
من امیدوارم تحولاتی به كمك دولت در این امر ایجاد بشه.
مخصوصا یكی از ضعف های آن میان هفته بودن آن است
علاوه بر اینکه ساعت پایانی بسیار نا مناسبی داره احتمال میدم مثل سایر نمایشگاه های امسال چیزی که باید بگردیم پیدا کنیم فناوری اطلاعات هست و غرفه های زیاد تری مثل فرش و تاسیسات یا پوشک بچه وجود داره (این رو سایر نمایشگاه های قبل ثابت کرد)
با این حال من حتما سر خواهم زد و نتیجه رو اعلام می کنم
دوست و همکار عزیز؛
میشه بپرسم چرا باید مسئولین یک شرکت را جلوی بازدیدکنندگان ضایع کنیم؟؟؟:39:
چه خوب باشند، چه بد؛ چه ارزان بدهند و چه گران؛ در هر صورت یکی از شرکت های همکار هستند و همگی باید هوای یکدیگر را داشته باشیم;)
متشکرم:53:
پ.ن::: اینجانب هیچگونه ارتباطی با شرکت سرور پارس یا مسئولین آن ندارم.
برید حتما ایرانسلم غرفه داره از دستاورداش استفاده کنیم که چه طوری یه شارژ دو هزارتومنی با هزار تومن استفاده صفر میشه
خیلیه ها
با سلام
به اطلاع همکاران گرامی و کاربران محترم میرساند سرورپارس برای اولین بار به عنوان یکی از 10 شرکت بزرگ اسپانسور این نمایشگاه میباشد.
بدینوسیله از شما دعوت می کنیم تا از غرفه سرورپارس در نمایشگاه بین المللی الکترونیک, کامپیوتر و تجارت الکترونیکی(الکامپ 93) در محل دایمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار می شود، بازدید فرمایید و با جدیدترین دستاوردها و خدمات ما آشنا شوید . یقینا حضور شما در نمایشگاه و برقراری ارتباط مستقیم ، ما را در ارائه هر چه بهتر خدمات، یاری خواهد کرد. مقدم شما را در سالن خلیج فارس ، طبقه دوم غرفه 26 گرامی می داریم.
بروشور نمایشگاه به پیوست خدمت شما ارسال میگردد.
با تشکر