پاسخ : علت بازدید و ورودی پایین سایت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amir-best
بنده هم خودم به همین علت تصمیم داشتم مقداری که جا داره ارزون کنم اشتراک رو به همین دلیل 500 تومان کاهش دادم اکانت ها رو- - - Updated - - -یکی از دوستان در مورد ظاهر قالب گفته بود که کاربر پسند نبوده شاید، به همین دلیل قالب هم تعویض شد تا اینجا از راهنمایی دوستان استفاده کردم و نظرات رو هم اعمال کردم ولی به نظر خودم این ها کلا مسکن هست وعلت اصلی نیست اگر دوستان دیگری میتونن بررسی کنن و نظرشون رو بدن ممنون میشم
کار خوبی کردین
قالبتون بهتر از قبلی هست
وا اینکه باید فیلم هایی که بیشتر مردم علاقه دارن بزارین مثل سایت های ایران فیلم باید کار کنین
ممکنه مشکل از جای دیگه ای باشه
شما میگین ورودی گوگلت فکر نکنم ورودی ربطی به وی آی پی داشته باشه
مثلا من سرچ میکنم میام داخل سایت میبینم وی آی پی هست نمیام ولی اومدن رو تو سایتتون میام ولی نمیخرم
بازم شاید من اطلاع دقیقی ندارم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hossein6151
کار خوبی کردینقالبتون بهتر از قبلی هستوا اینکه باید فیلم هایی که بیشتر مردم علاقه دارن بزارین مثل سایت های ایران فیلم باید کار کنینممکنه مشکل از جای دیگه ای باشهشما میگین ورودی گوگلت فکر نکنم ورودی ربطی به وی آی پی داشته باشهمثلا من سرچ میکنم میام داخل سایت میبینم وی آی پی هست نمیام ولی اومدن رو تو سایتتون میام ولی نمیخرمبازم شاید من اطلاع دقیقی ندارم
بله من هم کاملا نگفتم به وی ای پی ربط داره و کلا دنبال این هستم که بدونم از چیه و چیکار کنم که بازدید افزایش پیدا کنه مثلا از تنظیمات سایت مپ هست و یا از افزونه all in seo one و ....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amir-best
بله من هم کاملا نگفتم به وی ای پی ربط داره و کلا دنبال این هستم که بدونم از چیه و چیکار کنم که بازدید افزایش پیدا کنه مثلا از تنظیمات سایت مپ هست و یا از افزونه all in seo one و ....
تغییر سرور ببین داشتی یا نه
یا تنظیمات سئو و یا هر کاری که میدونی تاثیر داره تو ورودی رو دست زده باشی گوگل میره تو شک و چند وقت زمان میبره تا خوب بشه
البته من سایتی رو میشناسم رتبش بالا رفته و ورودیش هم همینطور یگ دفعه که عید شد و تعطیلات کشید پایین و دیگه نتونست بیارش بالا البته بازم خوب بود
به نظر من رو سئو کلمه ای کار کن و اگه میخوای سئو قالب و خوب انجام بدی باید ای یه نفر کار بلد انجام بشه
چون بیشتر دوستانی که سئو میکنن خوبن یستش یعنی سئو خودش این کتاب حقوق وکلا کلی حفره داره که باید اوکی کنن
به نظر من سئو و بک لینک میتونه سایتت رو بکشه بالا
بازدید ربطی به چیزایی که میگید نداره.لنیک بیلدینگ ضعیفی دارید.اگه تمایل دارید می تونم کمکتون کنم.نمونه کارهای زیادی برای سایت های آهنگ و فیلم داریم.
بک لینک طبیعی ایجاد کنید
مطالبتونو در شبکه های اجتماعی شیر کنید
یعنی محبوبیت مطالبتون باید بالا باشه تا در جستجوها رتبه خوبی داشته باشید