می تونید بیمه به صورت جداگانه رد کنید ولی فکر کنم 30 درصد حقوق حساب بشه یکی از دوستام ظاهرا 240 تومن ماهی می داد. کارخونه یا شرکت ها هم فکر کنم 7 درصد از این 30 درصد را از حقوق کارمند یا کارگرد کم می کنند و 23 درصد را وظیفه دارند خودشان پرداخت کنند
نمایش نسخه قابل چاپ
می تونید بیمه به صورت جداگانه رد کنید ولی فکر کنم 30 درصد حقوق حساب بشه یکی از دوستام ظاهرا 240 تومن ماهی می داد. کارخونه یا شرکت ها هم فکر کنم 7 درصد از این 30 درصد را از حقوق کارمند یا کارگرد کم می کنند و 23 درصد را وظیفه دارند خودشان پرداخت کنند
نه 3 ماه جلو باید پرداخت کنی . مثلا الان حدود 480 باید پرداخت کنید برای 3 ماه آینده دوباره 3 ماه دیگه برای 3 ماهه بعدی . به همین ترتیب
من الان خودم 1 ساله بیمه اختیاری رد می کنم نیاز به هیچ شغلی هم نداره . فقط پایان خدمت ( بدون معافیت پزشکی ) نیاز داره . هزینه هم بر اساس روز ماه محاسبه میشه . مثلا ماههای 31 روزه 163 تومن بیشتر میشه که دقیق یادم نیست .
پرداخت هم کاملا آنلاینه و با یوزر پسوردی که بعد از ثبت نام بیمه میده از داخل این سایت پرداخت میکنیم :
samt.tamin.ir
اگر بتونی به عنوان کارگر کسی معرفی شوید و اون شخص جواز کسب داشته باشه هزینه ماهی 90 میشه . البته همه کسی زیر این بار نمیره چون بعد از 5 سال میتونی با مدارک بیمه ازش شکایت کنی و سابقه و سنوات بگیری به همین دلیل هیچ کسی ( بجز بستگان ) قبول نمیکنه !