پاسخ : درخواست آموزش ارتقا کرنل
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
online24
مثل اینکه این دوستمون نصب پنل webmin رو برای ارتقا کرنل انتخاب کردن ! ( چون پست مفید این تاپیک از نظرشون پست کاربر talahost در رابطه با نصب webmin بود ) .
بگذریم !
مشکل ارتقا کرنل در سرور xen چی هستش ؟!
شما در تاپیک هایی مثل
این xen رو بی نقص و بهترین میدونستید ...
xenserver روی لینوکس کرنل مخصوص به خودشو نصب میکنه که باعث میشه منابع بطور بهینه استفاده بشن. البته کرنل اختصاصیه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
online24
مثل اینکه این دوستمون نصب پنل webmin رو برای ارتقا کرنل انتخاب کردن ! ( چون پست مفید این تاپیک از نظرشون پست کاربر talahost در رابطه با نصب webmin بود ) .
بگذریم !
مشکل ارتقا کرنل در سرور Xen چی هستش ؟!
شما در تاپیک هایی مثل
این Xen رو بی نقص و بهترین میدونستید ...
اصلا این طور نیست ، فقط خواستم بدانم جریان این WEBMIN چیه ! پنلش رو قبلا نصب کرده بودم ! اما الان نه
قطعا و قطعا دستورات از SSH بهترین و کامترین گزینه هست ، اتفاقا داشتم دنبال دستور make menuconfig می گشتم ، چون فراموشش کرده بودم .
الان هم دارم همین کار رو انجام میدم ! . من دوست ندارم زحمت شما و اون نوشته های ارزشمندت رو بی ارزش جلوه بدم ! برای اون وقتت که گذاشتی ارزش قائل هستم ! ممنونم
راستی XEN تا ورژن XenServer 5.5 مشکل داشت ، یعنی کاملا اختصاصی نبود ، اما توی 5.6 مشکل حل شده و حتی میشه برای هر VPS یک BIOS گذاشت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vPsPersia.COM
قطعا و قطعا دستورات از SSH بهترین و کامترین گزینه هست ، اتفاقا داشتم دنبال دستور make menuconfig می گشتم ، چون فراموشش کرده بودم .
الان هم دارم همین کار رو انجام میدم ! . من دوست ندارم زحمت شما و اون نوشته های ارزشمندت رو بی ارزش جلوه بدم ! برای اون وقتت که گذاشتی ارزش قائل هستم ! ممنونم
دو صد گفتار را نیم کردار نیست !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Online24
راه حل آسان که همون نصب از طریق package آماده هستش
برای CentOS ( redhat
yum upgrade kernel
yum upgrade kernel-smp
بعد از upgrade یه تغییری هم تو بوت لودر باید بدید به این صورت که default=1 رو به default=0 تغییر بدید !
اگه از grub استفاده میکنید فایل پیکربندی اینجا قرار داره /etc/grub.conf
بعد از اون راه اندازی مجدد ( با دستور reboot ) کنید تا تغییرات اعمال بشه
با دستور uname -a هم نسخه کرنلتون رو میتونید ببینید
اگه همه چیز درست بود default=1 رو داخل فایل etc/grub.conf دوباره قرار بدید !
تمام
در ضمن من الان که داشتم امتحان میکردم مثل اینکه امکان ارتقا به نسخه مورد نظر شما ( آخرین نسخه ) هنوز از طریق بسته آماده وجود نداره .
در این صورت باید یا صبر کنید تا از طریق پکیج نصب کنید ، یا اینکه به صورت دستی کامپایل کنید ...
برای اینکار آخرین ورژن کرنل رو تو شاخه /usr/src دانلود و اکسترکت کنید .
change directory بدید به فولدری که ایجاد کرده ( cd linux-x.y.z )
بعد دستور
make menuconfig
این رابط دستوری بهتون میده که کرنل رو پیکربندی کنید
بعد از اون هم کامپایل و نصب نهایی
چون یه کم پیچیده هستش و کمتر از این روش استفاده میشه آموزش رو
اینجا ببینید
دارم روش شما که خیلی کامل و درست هست رو امتحان می کنم
الان در سایت kernel.org هست
یک Full Source داره و یک Patch
فرق اینا چیه ؟ آیا بعد از کامپال کردن Full Source باید Patch کرد ؟
چه طوریه ؟