پاسخ : در جستجوی بهترین هاست داخل ایران (میزبانی وب و دانلود ) .. + نظرسنجی (راهنمایی کنین مرسی)
هاست دل هاست هم میفروشه.سرعت و پشتیبانی و آپتایم بالایی هم داره انصافا.خود من سایت جدیدم رو از هاست دل سرور ایرانش سرویس گرفتم..میتونید تست کنید سرعت لود رو
انجمن بازی و سرگرمی صباگیم
البته اینم بگم قیمتش بالاست که برای همچین کیفیتی و همچین مشخصاتی طبیعی هم هست..زیر 80 تومان در ماه سرویس برای ایران نداره..بهشون تیکت بزنید راهنماییتون میکنند.
پاسخ : در جستجوی بهترین هاست داخل ایران (میزبانی وب و دانلود ) .. + نظرسنجی (راهنمایی کنین مرسی)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
هاست دل هاست هم میفروشه.سرعت و پشتیبانی و آپتایم بالایی هم داره انصافا.خود من سایت جدیدم رو از هاست دل سرور ایرانش سرویس گرفتم..میتونید تست کنید سرعت لود رو
البته اینم بگم قیمتش بالاست که برای همچین کیفیتی و همچین مشخصاتی طبیعی هم هست..زیر 80 تومان در ماه سرویس برای ایران نداره..بهشون تیکت بزنید راهنماییتون میکنند.
کمی لحن حرف زدنشون با مشتری جالب نیست !
ما یکی رو معرفی کردیم ازشون هاست بخره . درماه 45 تومان میتونست بده
بنده خدا رو یه جوری باهاش حرف زده بودن انگار گداگشنست و... !!!
با اینهمه ادعا و صحبت و... بازهم تنها هدف بعضی از عزیزان فقط پول است نه رضایت مشتری
البته این صرفا نظر بنده است بنده با ان ها صحبتی نداشتم
سعی کنید از ایران هاست نگیرید.
من از دیتاسنتر پارس آنلاین هاست دارم.
آپتایم عالیه.(چندروز اخیر ۱۰۰٪ بوده)ولی سرعت دانلود پایینه.
به هر حال من دیتاسنتر پارس آنلاین رو پیشنهاد میکنم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
! Omid StaR !
نمردیم و ملاک هاست برتر در ایران رو فهمیدیم !!!
یعنی من باید 2 سایتمو که مجموعا 8 سال روش جون کندم و هرکدوم 100 هزارتا مطلب داره
ولی فایل الکسارو از سایتم حذف کردم جمع کنم برم نه؟
دوست گرامی سایت داریم الان یکسالم نیست بالا اومده ولی رنکش فکر کنم هزار ایران باشه : )))
الکسا رو با هزار دوز و کلک و کثافت کاری خیلی ها تقلب میکنند و خیلی هام مثل ما اصلا این امارگیرو قبول ندارند !!!!
حالا چرا قاط میزنی !! نظرمو دادم خب !! منم اول تاپیک گفتم که ملاکم برای انتخاب چزایی جز موندگاری و حتی سرعت بالاست !! نگفتم ؟ :-w
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
چه جالب نمیدونستم .. اخه تو سایتشون نزده بودن واسه همین خبر نداشتم ... باشه اینم میره تو گزینه هام . ممنون
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
چه جالب نمیدونستم .. اخه تو سایتشون نزده بودن واسه همین خبر نداشتم ... باشه اینم میره تو گزینه هام . ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
2014hamid
حالا چرا قاط میزنی !! نظرمو دادم خب !! منم اول تاپیک گفتم که ملاکم برای انتخاب چزایی جز موندگاری و حتی سرعت بالاست !! نگفتم ؟ :-w
این چه ادبیاتیست؟ مگر اینجا چاله میدان است؟
عزیز بعضی از همین سایت های معروف گاها بلاهایی سر سایت ها
اوردن که به خاطر قدرتشون و... مسکوت مونده
ببینید عزیز نظر بنده بر روی اون سرویسی بود که گفتم
که حتی هاست سیستم رو هم از خودشون گرفتم مای بولتین برد پارسی / نمایندگی رسمی مای بی بی در ایران
از سرعتشون و پشتیبانیشون راضی بودم گفتم معرفی کنم
بازخود دانید موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omid3963
سعی کنید از ایران هاست نگیرید.
من از دیتاسنتر پارس آنلاین هاست دارم.
آپتایم عالیه.(چندروز اخیر ۱۰۰٪ بوده)ولی سرعت دانلود پایینه.
به هر حال من دیتاسنتر پارس آنلاین رو پیشنهاد میکنم.
این مشکل نه به پارس آنلاین و نه به هاست ایران مربوط نمیشه.
سرعت شما پائین هست چون احتمالا هاستتون با ترافیک غیر معقول هست و ترافیک خارج به داخلتون هم حتما خیلی بیشتر محدود هست.
نقل قول:
کمی لحن حرف زدنشون با مشتری جالب نیست !
ما یکی رو معرفی کردیم ازشون هاست بخره . درماه 45 تومان میتونست بده
بنده خدا رو یه جوری باهاش حرف زده بودن انگار گداگشنست و... !!!
با اینهمه ادعا و صحبت و... بازهم تنها هدف بعضی از عزیزان فقط پول است نه رضایت مشتری
البته این صرفا نظر بنده است بنده با ان ها صحبتی نداشتم
+ اینکه چند بار تجربه ترکوندن سایت های مردم رو داشتن . از سرور اختصاصی های آسیاتک هم بنده استفاده کردم . اون اوایل خوب بود اما بعد واقعا افتضاح شد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
! Omid StaR !
این چه ادبیاتیست؟ مگر اینجا چاله میدان است؟
:-| ... بیخیال
سلام
میتونید نت افراز رو نیز به لیستتون اضافه کنید بسیاری از سایت های بزرگ ایران روی نت افراز هستند !