پاسخ : مقایسه سرور ها بین دیتاسنتر هتزنر و سویواستارت
سلام
برای سرور دانلود sys مناسب تر هست.
برای هاستینگ هتزنر مناسب تر هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
novin-web
شک نکنید hetzner
فکر کنم اشتباه کرده اینجا نوین جان تو این مورد باید بگیم شک نکنید سویواستارت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mynetwork
خب دست شما درد نکنه من کلا گیج شدم ... نصف شما عزیزان میگید سویواستارت نصف هم میگین هتزنر ... من الان واقعا موندم از کدوم استفاده کنم .... من خودم با او وی اچ 4 ساله کار میکنم و هیچ مشکلی ندیدم توی کارهاشون و البته مثل اینکه کاملا و واقعا پورت نامحدودی که میگن درسته مثلا بعد از 10-20 ترابایت نمیان سرعتو کم کنن و واقعا نامحدوده اما توی هتزنر طبق توضیحاتشون توی سرویس های مختلف از 10-20 ترابایت که مصرف شد سرعت پورت شدیدا کاهش پیدا میکنه ... کیفیت سرور های هزتنر رو هم طی 4 سال از لحاظ هارد شنیده بودم که هی میسوزن .. در مورد اسپم هم شنیده بودم هتزنر با اسپم مشکلی نداره ... با توجه به این مسائل بنده سویواستارت رو انتخاب میکنم برای دانلود و نهایت هم یک سرور جمع و جور برای ایمیل از هتزنر
در هتزنر بعد از اینکه پهنای باند سرورتون به اتمام برسه پورت روی 10 مگابیت لیمیت میشه، شما دو راه دارید، یا برای همیشه باید از این پورت استفاده کنید و یا اینکه درخواست میدین دوباره پورت 1 گیگابیت رو براتون فعال می کنن که در این صورت به ازای مصرف هر 1 ترابایت پهنای باند 1.99 یورو ازتون دریافت میشه که البته قراره این مبلغ به 1.39 یورو کاهش پیدا کند.