پاسخ : درخواست سرور مجازی ایران
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zartosht
درود بر شما ،
دانلود آپلود از شبکه داخلی یا خارج کشور ؟ 12 ترابایت رو اگر سرور شما به صورت 24 ساعت در دانلود باشد با بهترین کیفیت که ما در نظر بگیریم یک پهنای باند اختصاصی داشته باشید با سرعت 100m یا 1g حساب کردین چند روز میشه ؟ حالا اگر سروری که میخواهید از آن دانلود کنید خارج از کشور باشه توی بهترین شرایط 5-6 مگ به شما سرعت دانلود میده :| که دیتاسنتر ها به مصرف ترافیک در خارج از کشور هم گیر میدن ! البته با هزینه بالا میتوانید این سرویس با شرایط دانلود از خارج کشور داشته باشید .
لطفا محل سرور های دانلودی و آپلودی خود را ذکر کنید .
همچنین میزان هزینه مورد نظر شما برای این نوع سرویس ؟
با تشکر
سرور مورد نظر داخل کشور هست که محدودیت دسترسی از طریق آیپی برای سرور های خارج کشور داره . نیاز به 12 ترابایت نیست . با 5 الی 6 ترابایت حداکثر هم کار بنده راه میفته
هزینه هم تا جایی که بررسی کردم بهترین قیمت قابل ارائه که در اینترنت هم مشاهده میشه بین 100 الی 200 تومان هست ( البته بنده حداقل قیمت پیشنهادی همکاران رو طبق صحبت هایی که داشتم عرض کردم )
سلام
از آمریکا با بهترین کیفیت در خدمتتون هستیم
* رم: 512 مگابایت
* هارد: 20 گیگابایت
* پردازنده: 1 هسته
* ترافیک: نامحدود
* پورت: 1Gbps
* قیمت: 19900 تومان
* رم: 1 گیگابایت
* هارد: 35 گیگابایت
* پردازنده: 2 هسته
* ترافیک: نامحدود
* پورت: 1Gbps
* قیمت: 26500 تومان
سرور مجازی | فروش سرور مجازی | فروش vps | vps ارزان | فروش وی پی اس | سرور نیمه اختصاصی | VDS
سلام خدمت شما
با سرورهای فوق ارزان در خدمتیم
سرور مجازی ایران با پهنای باند نامحدود
سبد خرید - Z-VPS سرور مجازی ارزان
یاهو: vps_z
تیکت: سوالات پیش از خرید - Z-VPS سرور مجازی ارزان
با احترام
z-vps.com
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fadakweb
با سلام و عرض خسته نباشید
دوستان بنده نیاز به یک سرور مجازی با رم 512 یا 1 با پهنای باند مناسب برای دانلود و آپلود فایل نیاز دارم . البته قیمت مناسب علاوه بر کیفیت هم مد نظر می باشد .
لطفا سرور با کیفیت معرفی کنید و جنبه تبلیغاتی به تاپیک ندید
پیشاپیش تشکر:53:
Pars-2 - Ram : 512 MB - HDD : 30 GB
CPU : Intel® Xeon® E3‐1230v2 1*1.2 Ghz| Bandwidth : 50 GB | Port : 1 Gbit | IP : 1 | OS : Custom
ماهانه 39 هزار تومان
سبد خرید هزارنویس - سفارش سرور مجازی ایران (پارس آنلاین)
Pars-3 - Ram : 1024 MB - HDD : 60 GB
CPU : Intel® Xeon® E3‐1230v2 1*1.8 Ghz| Bandwidth : 50 GB | Port : 1 Gbit | IP : 1 | OS : Custom
ماهانه 49 هزار تومان
سبد خرید هزارنویس - سفارش سرور مجازی ایران (پارس آنلاین)