پاسخ : کانفیگ آنی و رایگان سرورهای لینوکس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamid.soltani92
سلام و عرض ادب.
از این که تو تاپیک شرکت کردید متشکرم.
دررابطه با نظر سخصیتون، فکر نمیکنم اینجوری باشه. این سرویس رو تنها کسایی استفاده میکنن که هیچ چیزی از کانفیگ کردن بلد نباشن. این موارد انقدر پیشِپا افتاده هستن که کسی نمیتونه سوء استفاده کنه.
در مورد نکاتی هم که فرمودید، بالاتر عرض کردم، با گذشت زمان اعتماد حاصل میشه و در مورد اوپن سورس بودن هم ۱۰۰٪ تمام اسکریپتها قابل دانلود خواهند بود و برای مثال اسکریپتی که سیپنل رو نصب میکنه، به صورت بشاسکریپت در اختیار دوستان قرار خواهد گرفت.
بازهم از نظر مفیدتون تشکر میکنم.
من با نظرsecure_host موافق هستم از نظر اینه خود شما هم میگین این سرورا برای کسایی هست که هیچی بلد نیستن ... خوب یه سری ها هم میان کانفینگ ها اولیه رو با این روش انجام میدن جاش پول میگیرن بعد قیب میشن ...
اما از دید دیگه اگه نگاه کنیم یک قدم بزرگ برای پیشرفت هست ...
شاید همه استفاده نکنن اما 5 درصد حداقل استفاده میکنن ...
ممکنه به شخصه برای سرور آیندم از این سیستم استفاده کنم تا کانفینگ های اولیه رو انجام بده بعد بدم دسوتان حرفه ای ترش کنن ... (اینجوری هزنیه ها کم تر میشه ... :D )
سلام
منظور کاملاً مشخصه این کار شما کار خوبیه
و برای راه انداختن یه سرور بسیار مفیده
ولی یه صحبت شخصی با اون دوستانی که در آینده از این سیستم ها استفاده خواهند کرد
دوستان عزیز شما که قراره مدیر سرور باشید و پیشرفت کنید باید بتونید یه سیپنل حداقل نصب کنید خودتون
یا اگر سیستم اتوماتیک براتون وبسرور نصب کنه فردا یه کانفیگ سلیقه ای نیاز داشته باشید چه میکنید؟
این سیستم ها خوبند به شرطی که آموزش فراموش نشه
تا مثل همه ی شغل ها نباشه که فقط حفظ کنیم
به جرات میگم تو ایران 80 درصد کاربران اینترنت فکر میکنند اینترنت یعنی گوگل
یعنی آدرس سایتشون رو به جای نوشتن در آدرس بار در سرچ گوگل مینویسند و بعد از جستجو روی لینک اول سایت کلیک میکنند
چرا؟
چون فقط یه چیزو انجام دادند و اصلا کنجکاوی نکردند
متاسفانه همه کامپیوتر و تبلت و لب تاب دارند ولی .....
به هر حال کار شما قشنگه و براتون آرزوی موفقیت دارم اگه بتونید در هر مرحله یه اموزشم بذارید یا توضیح بدید سیستم چیکار کرد و چرا این کارو کرده هم اعتماد بیشتر میشه هم کاربر یاد میگیره
بسيار عالي هست دوست عزيز
حدودا كي اين نرم افزار رو انتشار ميديد؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
justfilm
بسيار عالي هست دوست عزيز
حدودا كي اين نرم افزار رو انتشار ميديد؟
از نظرتون متشکرم.
اعلام زمان برای انتشار کارِ سختیه. با توجه به اینکه این پروژه برای من اولویت نداره و انجام تستها زمان زیادی نیاز داره، احتمالا حدودای ۲ ماه دیگه.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ashkankamangar.ir
سلام
دوستان عزیز شما که قراره مدیر سرور باشید و پیشرفت کنید باید بتونید یه سیپنل حداقل نصب کنید خودتون
یا اگر سیستم اتوماتیک براتون وبسرور نصب کنه فردا یه کانفیگ سلیقه ای نیاز داشته باشید چه میکنید؟
یعنی آدرس سایتشون رو به جای نوشتن در آدرس بار در سرچ گوگل مینویسند و بعد از جستجو روی لینک اول سایت کلیک میکنند
چرا؟
به هر حال کار شما قشنگه و براتون آرزوی موفقیت دارم اگه بتونید در هر مرحله یه اموزشم بذارید یا توضیح بدید سیستم چیکار کرد و چرا این کارو کرده هم اعتماد بیشتر میشه هم کاربر یاد میگیره
از نظرتون متشکرم.
حتما سعی میکنم این مورد رو در نظر بگیرم. پیشنهاد خوبی بود.
متشکرم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ashkankamangar.ir
سلام
چرا؟
درسته قطعا کسی که میخواد سایتش رو از هاست به سرور انتقال بده باید حداقل نصب و کانفینگ پایه سی پنل رو بلد باشه اما خوب منم ذکر کردم کانفینگ اولیه رو انجام بده ! مثلا ممکنه من یه سرور بگیرم وقت نداشته باشم تا چند ماه کانفینگش کنم که با این سرویس به راحتی میشه کانفینگ کرد و چند ماه دیگه نشت تنظیمات رو برسی کرد و دونه دونه تغیرات مد نظر رو اعلام کرد ...
در کل سیستم خوب و مفیدی میتونه باشه ..
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamid.soltani92
از نظرتون متشکرم.
اعلام زمان برای انتشار کارِ سختیه. با توجه به اینکه این پروژه برای من اولویت نداره و انجام تستها زمان زیادی نیاز داره، احتمالا حدودای ۲ ماه دیگه.
- - - Updated - - -
از نظرتون متشکرم.
حتما سعی میکنم این مورد رو در نظر بگیرم. پیشنهاد خوبی بود.
متشکرم.
عزیز اینم خدمتتون بگیم پیشنهاد میکنم با همکاری دوستان یه آموزش در سایت های دوستان بفرستین و سیستمو معرفی کنید که تا جایی که ممکنه دست دلال هایی که بعد از انتشار پیدا میشه کوتاه بشه ....
یه جوز جایگزین برای tasksel هست ولی تحت وب؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SIP
یه جوز جایگزین برای tasksel هست ولی تحت وب؟
دقیقا! تحت وب و به صورت ریموت.
سلام
به نظرم با بش اسکریپت خیلی راحت میشه همه اینکار هارو داخل خود سرور انجام داد ، مثلا من برای دایرکت ادمین خودم یک بش اسکریپت نوشتم برای خودم استفاده میکنم که کارش اینه که اول دایرکت ادمین نصب میشه بعد از اتمام نصب دیتابیس رو اوپتیمایز میکنه و بعد از کاستم بیلد با توجه به نیاز های من پروفایل رو ادیت میکنه و اقدام به بیلد میکنه و بعدش هم نصب فایروال ، شل اسکنر و کانفیگ هاشون رو انجام میده و پورت دایرکت ادمین و اس اس اچ ر وتغییر میده و در نهایت یه پیغام اتمام نصب رو نمایش میده تمام این موارد رو داخل یک بش اسکریپت قرار دادم و تنها لازمش اینه که اسکریپت رو داخل سرور دانلود کنم و بعد اجراش کنم یعنی
sh install.sh و خودش تمام مواررد رو انجام میده
کار وب سایت شما هم تقریبا مشابه همینه منکر نمیشم زحمت کشیدید و کار آسانی هم نیست من رو همین اسکریپت برای خودم 2 روز زمانم رو کامل گرفت اما فکر نکنم سایتی که با برنامه شما راه اندازی بشه اونقدر استقبال بشه انجام مواردی که شما گفتید خیلی ساده تر از یزیه که نیاز به اتماسیون داشته باشه
کارتون خوبه ولی امیدوارم در راه خلاف استفاده نکنند.
مثلا ممکنه فردا همین هاستینگ های تابستانی یک امکانی مجدد اضافه کنند و بگن با اینقدر هزینه کانفیگ خود را از ما بخواهید و از این جور حرف ها.
و از افراد هزینه بگیرند ولی در عوض سایت شما کانفیگ رو انجام بده. (یه جور دلالی)، در اصل اومدید ثواب کنید بدتر راه کلاه برداری باز میشه.
فکری هم برای این مورد بکنید خوب هست.
اسکریپت شما برای کسایی که هیچ کانفیگی انجام نمیدهند مناسب هست و بهتر از هیچی برای این افراد هست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tizparvaz
سلام
به نظرم با بش اسکریپت خیلی راحت میشه همه اینکار هارو داخل خود سرور انجام داد ، مثلا من برای دایرکت ادمین خودم یک بش اسکریپت نوشتم برای خودم استفاده میکنم که کارش اینه که اول دایرکت ادمین نصب میشه بعد از اتمام نصب دیتابیس رو اوپتیمایز میکنه و بعد از کاستم بیلد با توجه به نیاز های من پروفایل رو ادیت میکنه و اقدام به بیلد میکنه و بعدش هم نصب فایروال ، شل اسکنر و کانفیگ هاشون رو انجام میده و پورت دایرکت ادمین و اس اس اچ ر وتغییر میده و در نهایت یه پیغام اتمام نصب رو نمایش میده تمام این موارد رو داخل یک بش اسکریپت قرار دادم و تنها لازمش اینه که اسکریپت رو داخل سرور دانلود کنم و بعد اجراش کنم یعنی
sh install.sh و خودش تمام مواررد رو انجام میده
کار وب سایت شما هم تقریبا مشابه همینه منکر نمیشم زحمت کشیدید و کار آسانی هم نیست من رو همین اسکریپت برای خودم 2 روز زمانم رو کامل گرفت اما فکر نکنم سایتی که با برنامه شما راه اندازی بشه اونقدر استقبال بشه انجام مواردی که شما گفتید خیلی ساده تر از یزیه که نیاز به اتماسیون داشته باشه
از اینکه تو تاپیک شرکت کردید متشکرم.
بنده هم عرض کردم، این سیستم برای کاربرهای حرفهای هیچ استفادهای نداره و مواردی که انجام میشه خیلی پیشِپا افتاده هستن.
با این وجود، هر ۸-۷ روز یکبار بنده پیام دریافت میکنم، برای نصب سیپنل یا دایرکتادمین و موارد ساده اینچنینی.
برای همین این تصمیم رو گرفتم. علاوه بر این، به جهت اینکه تخصص بنده در PHP هست، مورد اصلیی مانور وبسایت بر روی بخش وردپرس خواهد بود.
هنگام راهاندازی مشاهده خواهید کرد که نصب و optimize به چه صورت و چه مقدار تاثیرگذار خواهد بود.
ارادتمند.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
کارتون خوبه ولی امیدوارم در راه خلاف استفاده نکنند.
مثلا ممکنه فردا همین هاستینگ های تابستانی یک امکانی مجدد اضافه کنند و بگن با اینقدر هزینه کانفیگ خود را از ما بخواهید و از این جور حرف ها.
و از افراد هزینه بگیرند ولی در عوض سایت شما کانفیگ رو انجام بده. (یه جور دلالی)، در اصل اومدید ثواب کنید بدتر راه کلاه برداری باز میشه.
فکری هم برای این مورد بکنید خوب هست.
اسکریپت شما برای کسایی که هیچ کانفیگی انجام نمیدهند مناسب هست و بهتر از هیچی برای این افراد هست.
از اینکه نظرتون رو فرمودید متشکرم.
راهی به ذهن شما میرسه برای جلوگیری از این مورد؟
من هر راهی رو که بررسی میکنم، از اون سادگیای که برای سایت در نظر گرفتم کم میکنه.
میشه هدر ssh گذاشت و از این قبیل کارها کرد، اما خب بازهم قابل دور زدن هست.
برای سیستمهای وردپرس میشه کاری کرد که کسی نتونه دورش بزنه، اما خب در مورد بقیه سیستمها بعید میدونم این مورد عملی باشه.
در رابطه با فرمایشتون هم، فکر نمیکنم کلاهبرداریای صورت بگیره. به هر حال برای مثال مشتری میخواد رو سرورش سیپنل نصب بشه، که میشه.
ارادتمند.