پاسخ : بحث در مورد خرابی بازار
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostfire
مگه الان با زیر 500 تومن میشه یه سرور خوب خرید آخه؟
بله با 250 تومان میشه یه سرور اختصاصی خرید روش 5 تا سرورمجازی را انداخت !
متاسفانه دوست عزیز کم فروشی بعضی افراد , خریدار رو به این سمت میکشه که خودش به فکر سرور اختصاصی باشه . و به همین دلیل اعتماد سازی هم رو به شکست میره یعنی شما 10 تا اسکرین شات از سرور هم بذاری طرف باز یه خاطره بد تو ذهنش مونده و نمیشه پاک کرد . یکی هم اینکه همیشه نرخ پایین تضمین فروش خوب نیست بعضی اوقات شما با سرویسی که ارایه میدید حتی با نرخ بیشتر جذب پشتیبانی و بقیه موارد میشه .
خرید سرور مجازی با قیمت خوب هنوز هم هست بازم تو این شرایط خیلی از مردم برای سایتشون مجبورن که vps خوب بگیرن که بدون مشکل از سایت پول در بیارند
وب مستری که از سایتش داره ماهی 2-5 میلیون در میاره قطعا ماهی 500 تومن برای سرورهاش خرج میکنه و خیلی ها هم vps منیج شده میگیرند
و هر ازگاهی تاپیک درخواست vps خوبی رو میبینید که از لحن و طرز صحبت درخواست کنند میشه فهمید که مشتری هست و کار کردن با سرور مجازی رو بلد هست و دنبال سرویسی هست که نیاز داره
به شخصه ترجیح میدم سرور خالی بمونه تا روزی که 4 تا مشتری که فرق سرویس managed و unmanaged رو میدونه و هم مشتری دایم میشه هم مشکل غیر عادی ندارید باهاش.
متاسفانه بحث مشتری در این انجمن همین هست و باید focus بازاریابی رو روی ورودی های دیگه بزارید.
با سلام و احترام
اتفاقا بازار مشکلی ندارد.
مشکل شما از جای دیگری هست.
رم 1 گیگ 13 و 10 ؟ !!! هرچه قدر قیمت هم کم نمائید دلیلی بر آمدن مشتری نیست، مشتری کیفیت میخواهد.
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
با سلام و احترام
رم 1 گیگ 13 و 10 ؟ !!! هرچه قدر قیمت هم کم نمائید دلیلی بر آمدن مشتری نیست، مشتری کیفیت میخواهد.
با تشکر
کیفیت رو مشتری باید ماه اول تست کنه با قیمت کم این سیاست منه خب ولی نه این قیمت دائم
میگم من مشتری 50 تومنی دارم برای رم یک گیگ
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
با سلام و احترام
با تشکر
کیفیت رو مشتری باید ماه اول تست کنه با قیمت کم این سیاست منه خب ولی نه این قیمت دائم
عزیز از کجای دل خونم بهت بگم؟
از یه مشت بچه زیر 18 سال که ریختن تو بازار
تا یه نصب اسکریپت یاد میگیرن میشن طراح وب !!!
یا تو کار شما که یه نمایندگی میگیرن میشن شرکت فروش هاست معتبر !!!
و یک مشت مشتری احمق که فقط ملاکشون قیمته
بهای پول توجیببی نداد خونواده این... هارو ما باید بدیم. هیچی دیگه شرکت و همه چیز رو
باید جمع کنیم بریم فلافلی سلف سرویس بزنیم !!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostfire
خب شاید سیاستون اشتباه هست :)
بالاخره یک جای کارتون باید قبول نمائید که اشتباه هست که مشکل دارید در جذب.
به نظر بنده سعی کنید تضمین برگشت وجه در صورت عدم کیفیت داشته باشید تا قیمت کم در ماه اول ،این جوری فکر کنم بیشتر به شما جواب بدهد.
اگر در انجمن نگاه کنید قیمت کم بیشتر نتیجه عکس داشته است و کاربران تمام این ها را مشاهده میکنند و چنین دیدی دارند.
---------
تبلیغات فراموش نشود.
---------
کم کم بگذرد سابقه دار شوید (به کیفیت خوب) وضع جذبتون بهتر خواهد بود.
موفق باشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
! Omid StaR !
هزینه یک فلافل فروشی :
1. خرید فر آکبند شامل سرخ کل - سینی و یک شعله برای احیانا لوبیا داغ :)) + فن تهویه و بدنه کامل شیشه و استیل - از همینا که هه جا میبینید! = 770 هزار تومان
جواز = 1 میلیون
1 - 2 میلیون هم میز صندلی
اجاره مغازه هم بستگی به جاتون بالا پایین هست
هر ساندویچ بنا به هزینه خیارشور و گوجه و مواد اولیه و نون میشه حدود 600 تومن میدن 3500 - نرخ اتحادیه 2500 هست :d
ما کل زندگی رو گذاشتیم و میزاریم روی هاستینگ و همین فلافلی سر خیابون ما یک مدت پیش در خلال بحثهای تو مغازه داشت قیمت سانتافه نیو فیس رو میپرسید!!!
شرکت جای خوب + سرمایه اولیه خوب + دانش فنی و سرو زبون خوب + پارتی خوب تو خیلی جاها به جای مناسبی میرسه!
تو این مملکت هیچ کسی سر جای خودش نیست و ما هم همینطور
دلایل متعددی وجود داره از افزایش روز افزون فروشنده ها و ارائه کنندگان سرویس گرفته تا ارائه آفرها و قیمت های بسیار پایین ، موضوع مهمتر از نظر من مشکلاتی که بعضی از فروشنده های ایجاد میکنن و همچنان ادامه داره مربوط به عدم تعهد نسبت به مشتری ، که باعث ایجاد بی اعتمادی و نا رضایتی شده ، کم نیستن تاپیک های انتقادی که اکثراً توسط مدیران در همون ساعات اولیه حذف میشن ...
در مورد سئو هم اصلاً اعتقادی به متخصص در این کار ندارم چون بقول دوستی که اشاره کرد همچین کار نجومی انجام نمیشه ، شما چندتا کد و تگ درست و حسابی کلمات کلیدی و توضیحات داخل قالب قرار بده و بک لینگ قابل توجه داشته باش که چارشم پخش لینک سایته حالا وبلاگ شده یا سایتهای معروف دیگه ، گوگل پلاس و ایجاد اکانت در شبکه های اجتماعی معروف مثل توئیتر فیسبوک و قرار دادن کدهای مربوطه در قالب سایت
یه موضوع هم لازم شد اشاره کنم تعدادی از فروشنده ها هم اقدام به ارسال آفر از طریق ایمیل انبوه میکنن باور کنید تاثیر مثبت زیادی نداره حداقل من که تا چنین پیامهایی میبینم بدون اینکه متن رو ببینم ارسال به فولدر اسپم میشه یا حذف میشه ، خیلی خوب میشد یه ساماندهی تو بخش فروش و ارائه خدمات اینترنتی ایران میشد یه جورایی افراد با سابقه و عموماً شرکتها بصورت شاخص قرار میگرفتن که مشتری هم تکلیفشو میدونست در مورد نماد هم به نظرم از پایه پروژه ایی شکست خورده و ناقص بود هم برای قالب سایتها دچار دردسر کرده هم خدماتی خاص ارائه نداده حالا یه لوگو با زندگی نامه طرف بطور اجباری باید روی سایت قرار بگیره ... گفتنی ها زیاده اما در مجموع من نگرانم مخصوصا وقتی میبینم افراد با سابقه و به جرأت میگم قابل اعتماد یکی پس از دیگری کنار میکشن یا ناچاراً هزینه ها رو کاهش میدن که در قبالش خدماتشون هم محدود میشه دلیل اصلیشم که مشخصه بنده میام از 200 تا .... یه سرور میگیرم با یه تعداد ای پی تو خونه نشستم نه هزینه اب و برق و ... دارم نه حقوقی میدم آفر میزنم سرور مجازی n رم n هارد n سی پی یو 10 تومن!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ParsWebIT
هزینه یک فلافل فروشی :
1. خرید فر آکبند شامل سرخ کل - سینی و یک شعله برای احیانا لوبیا داغ :)) + فن تهویه و بدنه کامل شیشه و استیل - از همینا که هه جا میبینید! = 770 هزار تومان
جواز = 1 میلیون
1 - 2 میلیون هم میز صندلی
اجاره مغازه هم بستگی به جاتون بالا پایین هست
هر ساندویچ بنا به هزینه خیارشور و گوجه و مواد اولیه و نون میشه حدود 600 تومن میدن 3500 - نرخ اتحادیه 2500 هست :d
ما کل زندگی رو گذاشتیم و میزاریم روی هاستینگ و همین فلافلی سر خیابون ما یک مدت پیش در خلال بحثهای تو مغازه داشت قیمت سانتافه نیو فیس رو میپرسید!!!
شرکت جای خوب + سرمایه اولیه خوب + دانش فنی و سرو زبون خوب + پارتی خوب تو خیلی جاها به جای مناسبی میرسه!
تو این مملکت هیچ کسی سر جای خودش نیست و ما هم همینطور
پسر منفجر شدم : ))))) اقا میریم تو مترو دست فروشی : ))) دیگه راهی نمونده
خداشاهده یعنی گند زدن تو بازار
نت شده مهدکودک !!!!!
یارو اونروز اومده میگه من برنامه نویسم 11 سالش بود !!!!
اینارو ول کن : ))) قیمت سانتافه نیو فیس : ))) شت : )))
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
! Omid StaR !
عزیز از کجای دل خونم بهت بگم؟
از یه مشت بچه زیر 18 سال که ریختن تو بازار
تا یه نصب اسکریپت یاد میگیرن میشن طراح وب !!!
یا تو کار شما که یه نمایندگی میگیرن میشن شرکت فروش هاست معتبر !!!
و یک مشت مشتری احمق که فقط ملاکشون قیمته
بهای پول توجیببی نداد خونواده این... هارو ما باید بدیم. هیچی دیگه شرکت و همه چیز رو
! Omid StaR ! من شمارو خوب میشناسم و از خدمات و خیلی از روش هایی که در مورد mybb ارائه میکنید استفاده میکنم ، اما یکی از همین مشکلات همینه یه عده آدم که نه تخصص دارن نه اطلاعاتی با ادیت و تغییر 4 تا کد یاسرقت اطلاعات و زحمات شبانه روزی افراد دیگه ، به ظاهر میشن کاسب یا حرفه ایی که این دسته از آدما به فکر کسب اعتبار نیستن چون احساس تعهدی نمیکنن دقیقاً اینا تیشه میزنن به ریشه اون بخشی که واردش میشن