پاسخ : مشکل با حذف یک پوشه در cpanel
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
online24
مشکل owner اگه باشه باید پیغام خطایی بده کاربر !
ولی اونجوری که ایشون مشکل رو مطرح کردن باید مشکل از فایل منیجر CPanel باشه ...
و اگه از FTP هم نتونستن فایل رو پاک کنن باید Permission فایل رو هم یه نگاهی بندازن
قبلا این مشکل رو داشتم و همین طوری حل کردم ، هر تغییری مثل دسترسی و ... میدادیم اعمال نمیشد .
نقل قول:
من می خوام یه پوشه را از طریق cpanel حذف کنم. ولی وقتی حذف می کنم و صفحه را RELOAD می کنم می بینم پوشه دوباره سر جای اولش هست.
چجوری می تونم این پوشه را حذف کنم؟
آها راستی ، برو cPanel رو با آخرین Release آپدیت کن ، درست میشه مشکلت
با سلام
نام پوشه مورد نظر را عنوان کنید شاید نام فایل - داشته باشد که روش پاک کردن این فایلها متفاوت است.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
secure_host
با سلام
نام پوشه مورد نظر را عنوان کنید شاید نام فایل - داشته باشد که روش پاک کردن این فایلها متفاوت است.
برای اطلاعات عمومی ...
روش پاک کردن این فایل ها چطور هستش ؟ و از نظر نوع فایل متفاوت با انواع دیگر فایل هست ؟ ( با داشتن - در آخر نام فایل )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sajad
شاید پوشه مورد نظر توسط اسکریپت ها ساخته شده و owner اون از دست شما خارج هست و باید با مدیر صحبت کنید یا از طریق همان اسکریپت اون رو حذف کنید.
دقیقا مشکل همینه مسلما. به همین دلیل باید کسی که دسترسی به روت سرور داره پاکش کنه.
ssh مسلط نیستی با winscp ّبرو پاکش کن.
rm ./-filename
با این command در SSH می تونید فایل هایی که با - هستند را پاک کنید.
برای منم اتفاق افتاد که تونستم با ftp پاکش کنم
سلام
دوست عزیز 2 راه دارید.
یکی اینکه از مدیر هاست بخواید براتون از طریق ssh با یک برنامه ریموت یا putty حذف کنه
یکی اینکه احتمال داره فایل یا فولدر درحال استفاده باشه مثلا در حال ذخیره دیتا باشه یا در حال خواندن که پاک نمیشه.
اگر مایل بودید دسترسی بدید چک کنم براتون نتیجه رو اعلام کنم.