به خاطر یک تاپیک اون هم در انجمن خودتون! نمیان سایت یا فردی رو خراب کنن در همین انجمن تعداد زیادی تاپیک اشتباه زده میشه که طرف نمیدونه خوب مدیریت بررسی میکنه و تاپیک رو یا میبنده یا حذف میکنه خوب این رو بذارید رو حساب اشتباه اون آقا.
نمایش نسخه قابل چاپ
به خاطر یک تاپیک اون هم در انجمن خودتون! نمیان سایت یا فردی رو خراب کنن در همین انجمن تعداد زیادی تاپیک اشتباه زده میشه که طرف نمیدونه خوب مدیریت بررسی میکنه و تاپیک رو یا میبنده یا حذف میکنه خوب این رو بذارید رو حساب اشتباه اون آقا.
دوست عزیز تاپیک در بخش ازاد مربوط به کاربران زده شده و فقط همین بخش ازاد است
عین این میماند بگویید وب هاستینگ تاک باید کامل بسته باشد و پس از تایید مدیرا نمایش داده شود
هیچ دیگر سایت را باید بست !
اصلا از تاپیک هم بگذرید ایا پ خ دادن و تبلیغ و تخریب و.. درست است؟
چه فرقی وجود دارد بین کسی که به ما هزینه داده با کسی که به قول دوست عزیزمان اقای artuore دارد با این بچه بازی هاکار د
یگر همکارانمان را هم کساد و گند میزند به بازار؟
به قول xphost عزیز بعضی ها بدون هزینه میخواهند حق دیگران را بخورند. عین این میماند کسی که زحمت میکشد را با کسی که بدون
زحمت همه چیز را میخواهد در یک دسته قرار دهید
اما دلیل اصلی بنده از زدن این تاپیک این بود
که عزیزانی که میخواهند سایت برای تبلیغ قرار دهند مراقب باشند پابلیک نگذارند
که یک همچین کودکانی در اینجا هستند !
- - - Updated - - -
دوست خوب 16 ساله من قبلا هم با شما صحبت کرده بودم که در چیزی که به شما مربوط نمی شود
دخالت نکنید. دیشب هم پ خ بی احترامی دادید نادیده گرفتم
دفعه بعد با شما جور دیگر برخورد می شود
دلیل این کار هم در ارسال قبلی پاسخ دادم
بدرود
گزارش شد
مدیریت انجمن شما چه ارتباطی به این انجمن دارد؟ persiantools باید اینجا روزی 100 پست ارسال کنه پس :)
این تاپیک نخوندم ولی دیدم زدین زیر 18 سال من حمایت میکنم چون از یکی از این بچه ها بدجور ضربه خوردم ولی خوب به حقم رسیدم ولی 2 ماه بعد و یکم طول کشید...