پاسخ : خواهشان کمکم کنید مهم در رابطه با Abuse
مدیریتی روی پورت های سرور دارید ؟ فایروال ؟
پیشنهادات بالا را هم رعایت کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pooryadevil
نه عزیز سرور 2003 هست
در هر صورت سرور مجازی شما یا هک شده یا توسط Malware الوده شده و این مورد کاملا مشهود است.تقاضا کنید دسترسی را برگردانند تا این مشکل را برای شما حل کنیم.
در صورت تمایل با بنده میتوانید در ارتباط باشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sainaserver
مدیریتی روی پورت های سرور دارید ؟ فایروال ؟
پیشنهادات بالا را هم رعایت کنید
در حال حاضر دیتا سنتر سرور رو برگردوند و من هم یکسری پورت رو روی rras بستم حالا فعلا که اوکی هست البته اینم بگم تست کردم یوزر نمیدوته از اون پورت هایی که تعریف کردم استفاده کنه حالا اگه باز مسعله ی دیگهه به وجود بیاد اطلاع میدم اینجا
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sssoheil
در هر صورت سرور مجازی شما یا هک شده یا توسط Malware الوده شده و این مورد کاملا مشهود است.تقاضا کنید دسترسی را برگردانند تا این مشکل را برای شما حل کنیم.
در صورت تمایل با بنده میتوانید در ارتباط باشید.
چطور تشخیص بدم malware وجود داره یا نه ؟ و درصورت وجود داشتن چطور برطرف کنم ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pooryadevil
در حال حاضر دیتا سنتر سرور رو برگردوند و من هم یکسری پورت رو روی rras بستم حالا فعلا که اوکی هست البته اینم بگم تست کردم یوزر نمیدوته از اون پورت هایی که تعریف کردم استفاده کنه حالا اگه باز مسعله ی دیگهه به وجود بیاد اطلاع میدم اینجا
بهتر بود فایل های مورد نیاز را بر میداشتید و سیستم عامل را مجدد نصب میکردید
در هر صورت امیدوارم موفق باشید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pooryadevil
دوست عزیز این مورد به بستن پورت ها هیچ ارتباطی ندارد.حتی اگر کلیه پورت های اسپم را ببندید شک نکنید مجددا مشکل شما تکرار خواهد شد.در هر صورت اگر مشکل تکرار شد بنده در خدمت هستم.