پاسخ : اسکریپت مینی سوشیال جی لک (مخفف جملک)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mr-programer
من هم به نظرم قیمت خیلی خیلی بالاست سیستم هرچقدر کد نویسیش بالا باشه phpfox نمیشه حتی 1 به 100 اون نمیشه هیچ سیستمی ( منظورم فقط این نیست ) .
phpfox داره با 99 , 199 , 299 دلار به فروش میره و حالا این سیستم ایرانیه اگه واقعا اونقدر کد نویسی شده باشه باید نسخه هاش با امکانات اون 99 , 199 , 299 تومن باشه .
البته پیشنهاده وگرنه فروش خوبی نخواهید داشت .
الان خودم یه سیستم خارجی فارسی و شمسی کردم با رابط کاربری جذاب تر از خودش بزودی به فروش میزارم شاید 40 - 50 تومن قیمت بزارم . مردم دنبال امکانات و بهینه بودن هستن فرقی نداره چقدر روش زحمت کشیده شده .
نکته : دوباره تکرار می کنم اون هزینه فقط برای فروش به یک تا دو نفر بوده ، دو سه روز دیگر انتشار داده شد ارزان تر میشه ، حدود همین قیمتی هست که دادید .
دوست عزیز ممنونم بابت تبلیغتون . بایتسی بدونیم (کلی میگم) بی ارزشترین سیستم کاری ، کار برنامه نویسی هست به خاطر قانون کپی رایت نداشتن .
حرف شما درسته "فرقی نداره چقدر روش زحمت کشیده" اما شما اینجور قضاوت نکنید .
راستی اینجور حساب کتاب کردن ارزش تمام چیزهارو پایین میاره 99 دلار * 3 هزار تومان = 297000 هزار تومان با هر دلاری 3 تومان .
بیخیال ، لطفا در این موراد نظر ندید .
روحیه بدید نه از پول ....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nasrsd98
30 تومن فوقش
همیشه تو این جور تاپیک ها یه یوزر شیطون پیدا میشه که تاپیکو بهم بریزه :)
انشالله با 30 تومن بهش برسی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
6801
نکته : دوباره تکرار می کنم اون هزینه فقط برای فروش به یک تا دو نفر بوده ، دو سه روز دیگر انتشار داده شد ارزان تر میشه ، حدود همین قیمتی هست که دادید .
دوست عزیز ممنونم بابت تبلیغتون . بایتسی بدونیم (کلی میگم) بی ارزشترین سیستم کاری ، کار برنامه نویسی هست به خاطر قانون کپی رایت نداشتن .
راستی اینجور حساب کتاب کردن ارزش تمام چیزهارو پایین میاره 99 دلار * 3 هزار تومان = 297000 هزار تومان با هر دلاری 3 تومان .
بیخیال ، لطفا در این موراد نظر ندید .
روحیه بدید نه از پول ....
قصد جسارت نداشتم بزرگوار تبلیغات هم نیاز نیست خدارو شکر به اندازه کافی مشتری ثابت دارم که نیازی به تبلیغات برا 50 100 تومن نداشته باشم .
دقت کنید عرض کردم چون ایرانیه و به ایرانی فروخته میشه .
اونا کاری ندارن که دلار 3 هزار تومنه اونجا هر دلار اندازه هزار تومن اینجا ارزش داره با پول اونا انگار 299 هزار تومنه .
به علاوه این سیستم همونطور که عرض شد 1 به 100 اون هم کد نویسی نشده که بخواد اون قیمت باشه . دوستان هم میانگین قیمت رو روی 30 تا 50 60 براتون میزارن بهتره از بقیه هم نظر بگیرید تا فکر نکنید من تبلیغات میکنم یا قصد خراب کردن تاپیکتون رو دارم .
فقط نظر دادم انتقاد پذیر باشید بزرگوار .
نقل قول:
من از دید مشتری گفتم عزیز . براشون فرقی نداره 2 ملیون کد باشه یا 2 خط ! چند نفر نوشته یا یه نفر ! تو سربازی نوشته یا تو شرکت ! با php نوشته یا ASP .
مشتری سه تا چیزو ملاک قرار میده :
1 . امنیت
2 . امکانات
3 . قیمت
موفق باشید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
6801
همیشه تو این جور تاپیک ها یه یوزر شیطون پیدا میشه که تاپیکو بهم بریزه :)
انشالله با 30 تومن بهش برسی
با اين قيمت واس شما و نميخرم من يه وبمسترم قيمت خودمو كفتم
بخام بخرم واس اقاي mr-programer رو ميخرم عزيزم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mr-programer
قصد جسارت نداشتم بزرگوار تبلیغات هم نیاز نیست خدارو شکر به اندازه کافی مشتری ثابت دارم که نیازی به تبلیغات برا 50 100 تومن نداشته باشم .
دقت کنید عرض کردم چون ایرانیه و به ایرانی فروخته میشه .
اونا کاری ندارن که دلار 3 هزار تومنه اونجا هر دلار اندازه هزار تومن اینجا ارزش داره با پول اونا انگار 299 هزار تومنه .
به علاوه این سیستم همونطور که عرض شد 1 به 100 اون هم کد نویسی نشده که بخواد اون قیمت باشه . دوستان هم میانگین قیمت رو روی 30 تا 50 60 براتون میزارن بهتره از بقیه هم نظر بگیرید تا فکر نکنید من تبلیغات میکنم یا قصد خراب کردن تاپیکتون رو دارم .
فقط نظر دادم انتقاد پذیر باشید بزرگوار .
من از دید مشتری گفتم عزیز . براشون فرقی نداره 2 ملیون کد باشه یا 2 خط ! چند نفر نوشته یا یه نفر ! تو سربازی نوشته یا تو شرکت ! با php نوشته یا ASP .
مشتری سه تا چیزو ملاک قرار میده :
1 . امنیت
2 . امکانات
3 . قیمت
موفق باشید .
سعی شده مورد 1 رو به خوبی پیاده سازی کنیم ، مورد 2 هم انشالله به مرور زمان ، مورد آخر هم بررسی می کنیم ببینیم دوستان چی مد نظرشون هست .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nasrsd98
با اين قيمت واس شما و نميخرم من يه وبمسترم قيمت خودمو كفتم
بخام بخرم واس اقاي
mr-programer رو ميخرم عزيزم
انشالله موفق باشید
- - - Updated - - -
دوستان می توانند به لینک زیر بروند و اسکریپت رو خریداری کنند
http://www.shop.support-wp.ir/scripts-social-network-jlak-ir.html
کاری به امکاناتش ندارم ولی قیمت اسکیپتتون بالاست
توایران اگه یه نفر بخواد بره واسه اسکریپتی که مشابه خارجیش ارزونتره بهش میخندند!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fun3enter
کاری به امکاناتش ندارم ولی قیمت اسکیپتتون بالاست
توایران اگه یه نفر بخواد بره واسه اسکریپتی که مشابه خارجیش ارزونتره بهش میخندند!!
سلام
قیمت را به آخرین کف قیمت رساندم
جهت خرید آنلاین (دریافت آنی بعد از پرداخت) : دانلود اسکریپت شبکه اجتماعی جی لک - نسخه 1.2.0 | فروشگاه پشتیبان وردپرس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
6801
الان قیمت خیلی خوبه امیدوارم فروش خیلی خوبی داشته باشید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
6801
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mr-programer
الان قیمت خیلی خوبه امیدوارم فروش خیلی خوبی داشته باشید .
قیمت الان مناسب میشه ولی به نظرم روی تولید اپلیکیشن اندروید و ای او اس و ویندوز فون کارکنین حتی میتونین جز هزینه های جانبی بزارین به خریدار بصورت دلبخواه بدین