حتما داره سرور ها رو ارتقا میده
نمایش نسخه قابل چاپ
حتما داره سرور ها رو ارتقا میده
وبگذر رو بگذارید کنار تا خیالتون راحت بشه .
جز اینکه از آی پی بازدید کننده های شما استفاده میکنند و به نفعشون میشه . هیچ سودی برای شما نداره / از آمار گیر
Histats.com
استفاده کنید .
این سایت: سرویس دهنده حرفه ای ابزار وب
خودم دارم ازش استفاده میکنم
عالیه.. همه چیزو نشون میده
از جمله : انلاین ها .. ای پی .. ورودی های موتور جستجو و غیره که حوصله ندارم توضیح بدم خودت استفاده کن متوجه میشی
اره داون شدنه منم همین مشکل رو دارم.
هی قطع میشه
دوستان پس Histats.com Counter ,the free web stats and stat counter, hit counter, free web tracker and tracking tools, professional and free!! رو پیشنهاد میدین؟
PersianStat.com - پرشین استت، آمار وب فارسی، شمارنده وبلاگ و سایت به من این را پیشنهاد دادن من اوکی کردم خیلی خوبه
سلام
توضیحی بدم که
پرشین استتس زیاد دقیق نیست !
از آمارگیرهای معتبر خارجی استفاده کنید بهتره ! البته های استتس تلاش کرده تا برای مشورهای مختلف زبان خودشون رو قرار بده بخاطر همین مورد استفاده قرار میگیره
ابتدا امار رو نسبت به سایر کم میشماره و بعدشم همه رو ورودی گوگل نشون میده ! یعنی هر کی ندونه فکر میکنه کلا بازدید از گوگل هست
من الان اوکی کردم خیلی خوبه تا الان هر چی بازدید بود انداخت همراه با لینک و ای پی و درست هم انداخته هرچی هست از وبگذر بهتره من الان خیلی باهاش حال کردم چیز خوبی هست اگر میدونستم زودتر سمتش میرفتم . اون خارجی هم خوبه اما چون من بلد نبودم دوستش ندارم . ایرانی خوبه ادم حالیش میشه .