پاسخ : بررسی تبلیغات کلیکی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samansystems
ملاک شمارش کليک ها در
راست کليک بر اساس آمار های بروز هست و سعی شده تا تنها کليک های واقعی محاسبه بشن. در عوض با بالا رفتن کيفيت کليک ها، قيمت کليک ها هم بالاتر رفته و نمايش دهنده در حال حاضر ميتونه تا
کليکی 150 تومان و در آينده نزديک تا چند برابر اين رقم رو درآمد داشته باشه. راست کليک در نمايش دهنده های خودش در حال حاضر سايت های بزرگی نظير پرشين تولز، ديجياتو، هميار ورد پرس، انجمن های پی سی دانلود و خيلی از سايت های بزرگ ديگه رو داره. قطعا وقتی سايت های معتبر از سرويسی استفاده ميکنن اعتبار اين سرويس رو نشون ميده.
جناب امیری نفرمائید از سیستم های مشابه نامبرده هم سایت های زیادی استفاده میکنند! بنده توی یکی از سایت های مجموعه ی خودمون روزانه بیش از 500 تا کلیک صحیح از سمت کاربر داریم در صورتی که سیستم شما 3 تا کلیک محاسبه کرده بود !!!!!!!!!!!! معیار ما قراردادن چندین تبلیغ متنی از سایتهای مشابه بود که تنها اختلاف قابل توجه در سیستم شما دیده شد و لا غیر ، بقیه نه اینکه اختلاف نداشته باشند اما در حد 15تا20 کلیک متغیر بود. موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
modiranhosting
جناب امیری نفرمائید از سیستم های مشابه نامبرده هم سایت های زیادی استفاده میکنند! بنده توی یکی از سایت های مجموعه ی خودمون روزانه بیش از 500 تا کلیک صحیح از سمت کاربر داریم در صورتی که سیستم شما 3 تا کلیک محاسبه کرده بود !!!!!!!!!!!! معیار ما قراردادن چندین تبلیغ متنی از سایتهای مشابه بود که تنها اختلاف قابل توجه در سیستم شما دیده شد و لا غیر ، بقیه نه اینکه اختلاف نداشته باشند اما در حد 15تا20 کلیک متغیر بود. موفق باشید
بنده اميری نيستم و از هکارانشون در مجموعه هستم.
500 کليک و 3 کليک! چنين چيزی ممکن نيست. دقيقا برای کدام سايت بوده ؟ و شما بر اساس چه آماری ميفرمائيد 500 کليک داشتيد ؟ آدرس سايتتون رو بديد تا برسی بشه و شفاف سازی برای کاربران انجام بشه تا خدای نکرده سوء تفاهمی نباشه ;)
از ارائه سایت به صورت پابلیک معذوریم ، در صورت نیاز میتونیم شات از anetwork و چندین سایت دیگه و راست کلیک به صورت پابلیک تقدیم کنیم.
- - - Updated - - -
از ارائه سایت به صورت پابلیک معذوریم ، در صورت نیاز میتونیم شات از anetwork و چندین سایت دیگه و راست کلیک به صورت پابلیک تقدیم کنیم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
modiranhosting
شما در حال بيان يک موضوع به صورت پابليک هستيد :) پس بهتر هست به صورت پابليک برای کاربران شفاف سازی بشه تا ابهامی باقی نمونه :)
شات هم بدون بيان سايت ارزش چندانی نداره. ميتونيد سايت ايکس رو در بهترين قسمت سايت خودتون قرار بديد و سايت زد رو در بدترين قسمت. نمايش هر دو برابر خواهد بود ولی قطعا کليک متفاوت هست. ضمن اينکه خود شما ميتونيد روزانه روی تبليغات کليک کنيد و انتظار داشته باشيد که کليک ها شمارش بشن.
من خدمت شما عرض کردم مبنای شمارش کليک ها در راست کليک بر مبنای استاندارد روز مورد استفاده در دنيا هست و با سايت های مشابه فعلی ايرانی متفاوت هست. ضمن اينکه اکثر مجموعه های بيان شده در ليست هم از همکاران هستند و نقش سامان سيستم در راست کليک هم تنها سرمايه گذار هست.
اين موضوع باعث ميشه هم تبليغ دهنده از کيفيت کليک هایی که به سمت سايتش مياد راضی تر باشه.
و هم نمايش دهنده از قيمت کليک بالاتری که دريافت ميکنه راضی تر باشه.
شما اطمينان داشته باشيد هيچ کدوم از سايت های مطرح حاضر نيستند با صحبتی که شما ميفرمائيد حتی يک روز هم با راست کليک همکاری کنن.
ازون مهمتر تبليغ دهنده ها هستند که وقتی ببينن ده ها کليک توسط يک نفر داره انجام ميشه و يک ثانيه بعد سايتشون رو ميبنده ديگه تبليغی نميدن.
با شناختی که از تيم مورد نظر داريم، در راست کليک سعی شده سياست زير پيش بره:
بالا رفتن کيفيت برای آگهی دهنده
بالا رفتن قيمت کليک برای آگهی دهنده و نمايش دهنده
عدم شمارش کليک های غير واقعی
حق دارید
- - - Updated - - -
معترض به عملکرد راستکلیک یکی دوتا نیست! همه معترضن!
من هم بهشون اعتراض کردم! اما بعد از ارسال تیک مدعی صداقت شدند. درحالی که....
- - - Updated - - -
متاسفانه کاربران زیادی از راست کلیک معترض هستند اما اونها به همه یک جواب میدن: ما کارمون درسته!
بخش زیادی از زمان مدیران سایت به توجیه صداقتشون میگذره! در حالی که من در طول 1 روز با چهار آی پی (منزل،محل کار، رایتل و ایرانسل) صرفا برای تست صداقت شون کلیک کردم اما اونروز کلیک صفر بود. به مدیران سایت هم اطلاع دادم اما گفتن ما کارمون درسته! بعد از اعتراض من روزی 2 تا 3 کلیک رو حساب میکردند اما الان دوباره کلیکها رو نشون نمیدن باید اعتراض کنم!:))
- - - Updated - - -
نمایش سایتهای معتبر ملاک نیست.
متاسفانه سایت راست کلیک مشتریان زیادی داره که از عدم حساب کلیکها شاکی هستند اما مسئولین این سایت ادعا میکنند که نرم افزارشون درست کارمیکنه.
من با چندنفر از وبمسترهای نمایش دهنده آگهیهای راست کلیک تماس گرفتم دیدم اونها هم متوجه این مسئله شدند. اگر سوء تعبیر بود خب یک یا دو کاربر نسبت به این مسئله معترض میشدند اما من با 8 نفر از کاربران این سایت تماس گرفتم ددیدم که اونها هم متوجه این موضوع شدند.
نکته جالب اینکه که سایت راست کلیک کلیکهای سفارش دهنده های آگهی رو بطور دقیق حساب میکنه اما کلیکهای نمایش دهنده رو با الگوریتم نا شناختهای چندتا درمیون حساب میکند.
در مورد نمایش آگهی های در سایتهای معتبر هم همین روبگم که بعضی از سایتهای تبلیغات کلیکی به برخی از سایتها پولهای هنگفتی میدن تا اونها رو بهعنوان نمایشدهند استخدام کنند. و همین مسئلههم باعث سوء تعبیرهای زیادی میشه
- - - Updated - - -
نمایش سایتهای معتبر ملاک نیست.
متاسفانه سایت راست کلیک مشتریان زیادی داره که از عدم حساب کلیکها شاکی هستند اما مسئولین این سایت ادعا میکنند که نرم افزارشون درست کارمیکنه.
من با چندنفر از وبمسترهای نمایش دهنده آگهیهای راست کلیک تماس گرفتم دیدم اونها هم متوجه این مسئله شدند.
- - - Updated - - -
من با چندنفر از وبمسترهای نمایش دهنده آگهیهای راست کلیک تماس گرفتم دیدم اونها هم متوجه این مسئله شدند. اگر سوء تعبیر بود خب یک یا دو کاربر نسبت به این مسئله معترض میشدند
- - - Updated - - -
راست کلیک مشتریان زیادی داره که از عدم حساب کلیکها شاکی هستند اما مسئولین این سایت ادعا میکنند که نرم افزارشون درست کارمیکنه.
من با چندنفر از وبمسترهای نمایش دهنده آگهیهای راست کلیک تماس گرفتم دیدم اونها هم متوجه این مسئله شدند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tajahmadi
حق دارید
- - - Updated - - -
معترض به عملکرد راستکلیک یکی دوتا نیست! همه معترضن!
من هم بهشون اعتراض کردم! اما بعد از ارسال تیک مدعی صداقت شدند. درحالی که....
آقا آدرس سايتتون رو بديد برای يوزها شفاف سازی بشه چند تا کليک از يک کامپيوتر داشتيد.
کار به جائی رسيده يوزر با يک پست مياد عملکرد يک شرکت با سابقه مشخص رو زير سوال ميبره :)
شما که هويت واقعی خودتون هنوز مشخص نيست چطور در مورد يک شرکت با سابقه مشخص اطلاعات اشتباه ارائه ميديد ؟
همونطور که پيش تر گفته شد ملاک محاسبه کليک ها در راست کليک بر اساس استاندارد های روز هست و امکان نداره شما بخواين خودتون کليک کنيد و سيستم کليک شما رو محاسبه کنه.
اين موضوع باعث ميشه تبليغ دهنده هم تنها بابت کليک های واقعی خودش هزينه پرداخت کنه و پول اضافه بابت کليک های غير واقعی پرداخت نکنه.
ضمن اينکه سايـت های معتبری هم به عنوان نمايش دهنده در راست کليک فعاليت ميکنن که نشان از اعتبار راست کليک نزد آگهی دهنده و نمايش دهنده داره.
در هر حال اگر ادعا داريد که که مشکلی هست آدرس سايتتون رو بديد تا شفاف سازی بشه.
- - - Updated - - -
نقل قول:
در حالی که من در طول 1 روز با چهار آی پی (منزل،محل کار، رایتل و ایرانسل) صرفا برای تست صداقت شون کلیک کردم اما اونروز کلیک صفر بود. به مدیران سایت هم اطلاع دادم اما گفتن ما کارمون درسته! بعد از اعتراض من روزی 2 تا 3 کلیک رو حساب میکردند اما الان دوباره کلیکها رو نشون نمیدن باید اعتراض کنم!
خودتون داريد به تقلب خودتون اعتراف ميکنيد :) مطمئن باشيد با هر روشی که شما فکر ميکنيد ميتونيد تقلب کنيد، راست کليک جلو تقلب شما رو خواهد گرفت ;)
نقل قول:
نکته جالب اینکه که سایت راست کلیک کلیکهای سفارش دهنده های آگهی رو بطور دقیق حساب میکنه اما کلیکهای نمایش دهنده رو با الگوریتم نا شناختهای چندتا درمیون حساب میکند.
لطفا اطلاعات اشتباه نديد :) دقيقا همون کليکی که به نمايش دهنده پرداخت ميشه از آگهی دهنده کسر ميشه.
قطعا يک يوزر با يک پست نميتونه عملکرد يک شرکت با سابقه مشخص رو زير سوال ببره :)
- - - Updated - - -
نقل قول:
دقيقا با کی تماس گرفتيد ؟ احيانا اشخاصی هم که باهاشون تماس داشتيد هم مثل شما از رايتل و ايرانسل و همراه اول 100 تا کليک داشتند و انتظار داشتند اين 100 تا محاسبه بشه :) ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samansystems
آقا آدرس سايتتون رو بديد برای يوزها شفاف سازی بشه چند تا کليک از يک کامپيوتر داشتيد.
کار به جائی رسيده يوزر با يک پست مياد عملکرد يک شرکت با سابقه مشخص رو زير سوال ميبره :)
شما که هويت واقعی خودتون هنوز مشخص نيست چطور در مورد يک شرکت با سابقه مشخص اطلاعات اشتباه ارائه ميديد ؟
همونطور که پيش تر گفته شد ملاک محاسبه کليک ها در راست کليک بر اساس استاندارد های روز هست و امکان نداره شما بخواين خودتون کليک کنيد و سيستم کليک شما رو محاسبه کنه.
اين موضوع باعث ميشه تبليغ دهنده هم تنها بابت کليک های واقعی خودش هزينه پرداخت کنه و پول اضافه بابت کليک های غير واقعی پرداخت نکنه.
ضمن اينکه سايـت های معتبری هم به عنوان نمايش دهنده در راست کليک فعاليت ميکنن که نشان از اعتبار راست کليک نزد آگهی دهنده و نمايش دهنده داره.
در هر حال اگر ادعا داريد که که مشکلی هست آدرس سايتتون رو بديد تا شفاف سازی بشه.
- - - Updated - - -
خودتون داريد به تقلب خودتون اعتراف ميکنيد :) مطمئن باشيد با هر روشی که شما فکر ميکنيد ميتونيد تقلب کنيد، راست کليک جلو تقلب شما رو خواهد گرفت ;)
لطفا اطلاعات اشتباه نديد :) دقيقا همون کليکی که به نمايش دهنده پرداخت ميشه از آگهی دهنده کسر ميشه.
قطعا يک يوزر با يک پست نميتونه عملکرد يک شرکت با سابقه مشخص رو زير سوال ببره :)
- - - Updated - - -
دقيقا با کی تماس گرفتيد ؟ احيانا اشخاصی هم که باهاشون تماس داشتيد هم مثل شما از رايتل و ايرانسل و همراه اول 100 تا کليک داشتند و انتظار داشتند اين 100 تا محاسبه بشه :) ؟
اگر ممکنه در خصوص این الگوریتمی که هرچی میکشیم از همونه کمی توضیح دهید بهتره فکر میکنم شفاف سازی در این خصوص بهتر از ادامه دادن تاپیک و اضافه شدن افراد ناراضی باشه
1- سیستم شما چطور متوجه میشه که کلیک من صحیح و درست هست ؟
2- در خصوص کاربری که میگه با سرویس دهنده های مختلف تست شده باز چطور قابل قبوله ؟
3- جز اینکه کلیک ها با میزان فروش سایت مقصد چک بشه چیزی دیگه نمیتونه باشه :)
لطفا لینک به گوگل یا هر سایت دیگه ندین و همین جا شفاف سازی کنید ضمنا انتقاد هست و نه تخریب بهتره به هم در بهتر شدن وضعیت کمک کنیم تا تخریب ، ما از چندین سیستم شما بدون مشکل در حال استفاده هستیم و چیزی که مشکل نداره و درسته واقعا درسته و حرفی توش نیست ! کمی واقع بین باشید
موفق و پیروز باشید
یاحق
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
modiranhosting
اگر ممکنه در خصوص این الگوریتمی که هرچی میکشیم از همونه کمی توضیح دهید بهتره فکر میکنم شفاف سازی در این خصوص بهتر از ادامه دادن تاپیک و اضافه شدن افراد ناراضی باشه
1- سیستم شما چطور متوجه میشه که کلیک من صحیح و درست هست ؟
2- در خصوص کاربری که میگه با سرویس دهنده های مختلف تست شده باز چطور قابل قبوله ؟
3- جز اینکه کلیک ها با میزان فروش سایت مقصد چک بشه چیزی دیگه نمیتونه باشه :)
لطفا لینک به گوگل یا هر سایت دیگه ندین و همین جا شفاف سازی کنید ضمنا انتقاد هست و نه تخریب بهتره به هم در بهتر شدن وضعیت کمک کنیم تا تخریب ، ما از چندین سیستم شما بدون مشکل در حال استفاده هستیم و چیزی که مشکل نداره و درسته واقعا درسته و حرفی توش نیست ! کمی واقع بین باشید
موفق و پیروز باشید
یاحق
متاسفانه امکان ارائه الگوريتم وجود نداره. چون به محض اينکه الگوريتم منتشر بشه راه و روش دور زدن اون هم مشخص ميشه.
دقيقا مشابه اين هست که من اطلاعات جائی که ازشون سرور و هاست و پنل اس ام اس و دامنه رو ميخريد دريافت کنم ;)
روش محاسبه ما با ساير سايت های مشابه ايرانی متفاوت هست.
اگر قرار بود رفتار ما مشابه گوگل بود بايد ميزاشتيم کاربر 1 ماه در سايت فعاليت کنه و در پايان ماه ميگفتيم که به دليل کليک هایی که خودتون کرديد حساب توقيف ميشه. ما از همون ابتدا کليک های غير واقعی رو محاسبه نميکنيم تا کاربر بعد از يک ماه از عملکرد ما شاکی نباشه.
شما هم اين اطمينان رو داشته باشيد که اگر کليک ها واقعی باشن محاسبه ميشن. ولی اگر مطابق صحبت اين کاربر که ميفرماين خودم با 4 تا اينترنت کليک کردم تا محاسبه بشه اينطور نيست و قطعا محاسبه نميشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samansystems
متاسفانه امکان ارائه الگوريتم وجود نداره. چون به محض اينکه الگوريتم منتشر بشه راه و روش دور زدن اون هم مشخص ميشه.
دقيقا مشابه اين هست که من اطلاعات جائی که ازشون سرور و هاست و پنل اس ام اس و دامنه رو ميخريد دريافت کنم ;)
روش محاسبه ما با ساير سايت های مشابه ايرانی متفاوت هست.
اگر قرار بود رفتار ما مشابه گوگل بود بايد ميزاشتيم کاربر 1 ماه در سايت فعاليت کنه و در پايان ماه ميگفتيم که به دليل کليک هایی که خودتون کرديد حساب توقيف ميشه. ما از همون ابتدا کليک های غير واقعی رو محاسبه نميکنيم تا کاربر بعد از يک ماه از عملکرد ما شاکی نباشه.
شما هم اين اطمينان رو داشته باشيد که اگر کليک ها واقعی باشن محاسبه ميشن. ولی اگر مطابق صحبت اين کاربر که ميفرماين خودم با 4 تا اينترنت کليک کردم تا محاسبه بشه اينطور نيست و قطعا محاسبه نميشه.
سیستم شما به احتمال 90% مشابه گوگل ادسنس عمل میکنه ، اما گوگل با اون همه وب مستر الگوریتم کاریش رو تا حدودی توضیح داده (http://www.google.com/adsense) اما چیزی که برای بنده سوال است:
فرض کنید سایت A به سایت B سفارش تبیلغ میدهد و بنده C تبلیغ سایت A را از سایت B دریافت نموده و در وب سایت خود قرار میدهم کلیت حرف بنده اینه که چرا سایت B اگر کلیک های ما حتی صحیح هم نیست باید بشماره و هزینه بده ؟ چون تا الان هرچی بحث شد همش روی کلیک ناصحیح میچرخه ، میتونن نشمرن یا اینکه بگن صحیح نیست ، حالا از این چیزا که بگذریم منه کاربر سیستمی رو انتخاب میکنم که کلیک های منو بشماره حتی 1 کلیک !