سلام
در شرایط فوق تعداد کاربران آنلاین همزمان هم فشار زیادی به سرور وارد می کند کاملا در انتخاب سخت افزار تاثیر گذار است
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
در شرایط فوق تعداد کاربران آنلاین همزمان هم فشار زیادی به سرور وارد می کند کاملا در انتخاب سخت افزار تاثیر گذار است
بستگی داره نمیشه حدس زد
به نوع برنامه نویسی امکانات سایت
مثلا یک سری امکانات سایت شاید برای هر بازدید کننده کلی منابع مصرف کنه
یک صفحه بدون کوئری با یک صفحه با چندین کوئری کلی فرق داره هر دوش 1 بازدید حساب میشه اما یکی میتونه اندازه 1000 بازدید فشار بیاره
از طرفی کانفیگ سرورمهم است چگونه سازگاری داشته باشه
مثلا برای سایت های خیلی پربازدید مثل رزبلاگ که برنامه نویسی خیلی پیچیده ای داره یا بهینه نیست و امکاناتش خیلی زیاده سرور اختصاصی با توجه به برنامه نویسی سایت کانفیگ میشه
اگه از چند سرور استفاده بشه که عالیه مثلا mysql جدا و ... (به شرطی که سرور ها نسبت به هم پینگشون زیاد نباشه)
درسته. ولی ببینید تعداد بازدید همزمان یک بحثی است و تعداد کل بازدید در روز یک بحث دیگر است.اگر مثلا سایتی مثل دیجی کالا به طور همزمان 25000 نفر رو پشتیبانی کنه باز فکر نمی کنم خیلی هزینه اش بالا باشه. من نمیگم تاثیر گذار نیست اما اینکه 6 میلیون خرج برداره یک مقدار بی انصافیه. من دوباره با اون سایت در این مورد مشاوره گرفتم و به من گفت که اتفاقا هزینه دیجی کالا بالاتر از این حرف هاست!!! ببینید لود کردن صفحه خیلی با دانلود و اپلود فرق می کنه.مگه یک صفحه چه قدر حجم داره تا بیاد فشار بسیار زیادی رو وارد کنه. نمیگم فشار وارد نمی کنه. فشار وارد می کنه اما نه خیلی نجومی. من خیلی تمایل دارم بیشتر در مورد این موضوع بحث کنیم.