پاسخ : nic کپی برابر اصل کارت ملی میخواد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
psfa
خیلی جاها شده تا حالا مدارک بخوان و با تحقیق براشون ارسال شده و مشکلی هم نبوده تا به حال و اسکن یا عکس ارسال شده اما این که کپی برابر اصل کارت ملی رو بخوان که در واقع میشه گفت همون کارت ملی هست... ، اگه زیر نظر دولت هستن هم بازم نیازی به برابر اصل نیست خب با ارسال کپی یه استعلام میگیرن دیگه؟
خیلی عذرمیخوام آ اما اینکه بنده کنار گرمای بخاری اتاقم بشینم و قانون و حقوق رو نقد کنم که درست نیست ، هیچ گونه مشکل یپیش نخواهد آم ارسال بفرمائید در تکمیل فرمایش جناب سلطانی باید عرض کنم شما اگر حساسیت بالایی دارید مدارک رو که برابر با اصل کردید قبل از پست ، متن " مدارک اینجانب صرفا جهت ارائه به پژوهشگاه دانشهای بنیادی بوده و فاقد هرگونه اعتبار قانونی و حقوقی برای سایرین می باشد " ترجیحا دست نوشته
اتفاقاً سایتای غیر اخلاقی رو روی ir بالا نمیارن روی دامین هایی بالا میارن که هم ارزون باشه و هم مدارک نخواد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viva
دامنه ملی هیجا ثبت آنی نمیشه .fr - de . ca
- - - Updated - - -
بچه جان منظور من دادن مدارک به یک شرکت یا سازمان بود شما هنوز معنی متن فارسی رو نمیدونی دامنه میخوای برای چی ثبت بکنی... بعدا مگه رئئیس جمهور امریکا هستی میترسی مدارکت بفرستی ... نیک باید بدونه دامنه به کی میده و تمام شرکت های هاستینگ هم باید طبق قانون اسکن مدارک رو بگیرن و لازم شد کپی اونها هم ارسال شه برای هاستینگ که تخلفی شد بتونه پیگیری بکنه ... باز یه چیز قانونی از شما خواستن دادت در اومد
1- الان همه دامنه .in ثبت می شه. یعنی .in ، دامین ملی کشور هند نیست؟
2- مساله برابر با اصل،
چطور حساب کردید که 500 تومان شد؟ حداقل 2-3 ساعت زمان به هدر رفته + هزینه های دیگه شاید بیش از 50 هزار تومان برای من تمام می شه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rules
:))
پنج تومن این دامین های IR گرون بشه مشکل حل میشه، اینقدر سایت غیر اخلاقی و فیلم روی آی آر بالا آوردن که مجبورن اینقدر روی مدارک جدی باشند، دوست عزیز فکر کنم گشنه ای اصلا اعصاب نداری :d استارتر من مشکل شما رو داشتم با 2 تا فکس و امضا حل شد،با اخلاق ترین پشتیبانی رو همین نیک داره.
پشتیبانی خوبی داره ولی قوانین دست و پاگیری داره. یک اسکن کارت ملی + تایید موبایلی توسط شماره های داخلی کافی نبود؟
شخصی که شماره همراه می گیره همه ی مشخصات معلوم می شه کافیه با شماره ملی تطبیق بدند.
خوب از یک طرف نیمه دولتی هست از طرف دیگه امکانات تایید هویت اتوماتیک با شماره ملی و اپراتورهای همراه را نداره؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rules
الان اینا چیجوری رو ir این سایت های رو بالا میارن کسیم باهاشون کار نداره؟ من کلا رو نیکم از اول تا حالا 4 تا دامین بوده که رو یکیشون فقط سایت بالا بوده
اسکن یک کارت مانند کپی کردن ان هست! و اسکن یک کارت برابر اصل شده فاقد ارزش برابر اصل هست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majid1f
1- الان همه دامنه .in ثبت می شه. یعنی .in ، دامین ملی کشور هند نیست؟
2- مساله برابر با اصل،
چطور حساب کردید که 500 تومان شد؟ حداقل 2-3 ساعت زمان به هدر رفته + هزینه های دیگه شاید بیش از 50 هزار تومان برای من تمام می شه.
پشتیبانی خوبی داره ولی قوانین دست و پاگیری داره. یک اسکن کارت ملی + تایید موبایلی توسط شماره های داخلی کافی نبود؟
شخصی که شماره همراه می گیره همه ی مشخصات معلوم می شه کافیه با شماره ملی تطبیق بدند.
خوب از یک طرف نیمه دولتی هست از طرف دیگه امکانات تایید هویت اتوماتیک با شماره ملی و اپراتورهای همراه را نداره؟
ممنون از صحبت هاتون
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majid1f
اسکن یک کارت مانند کپی کردن ان هست! و اسکن یک کارت برابر اصل شده فاقد ارزش برابر اصل هست.
ارزشی دقیقا برابر اصل نداشته باشه اما بی ارزش هم نیست و انواع و اقسام کارها رو میشه باهاش کرد به دست کسی بیوفته
سازمانی که دولتی و یا حتی نیمه دولتی هست چه نیازی هست به این کار؟ و کپی کارت ملی نباید کفایت کنه؟ میخوای بری معامله میلیاردی انجام بدی هیچ جایی برابر اصل کارت ملی نمیخوان اینا چه طور برای یک دامین 4600 تومانی چنین درخواستی دارن ؟
بحث پولش نیست بحث اینه که این دامین منحصراً برای ایرانه به همین خاطر مدارک میگیرن در ضمن شما چه طوری بدون مدارک 4 تا دامین ثبت کردی؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سرزمین
بحث پولش نیست بحث اینه که این دامین منحصراً برای ایرانه به همین خاطر مدارک میگیرن در ضمن شما چه طوری بدون مدارک 4 تا دامین ثبت کردی؟
والا تا چند سال پیش از این جور چیزا نبود و من اون موقع که نیکم رو ساختم هم هیچ مدرکی نخواستن و ارسال نشده بود همین الان هم 2 دامین در پنلم هست که برای اونا هم هیچ مدرکی نخواستن
اما برای این دامین که رفتیم تازه ثبت کنیم این جور مسائل رو پیش آوردن
معمولاً برای تمدید، مدارک میخوان شاید توی این دامین جدید از iran یا همچین چیزایی هستش در هر حال شما برو اون چیزی که میخوان انجام بده دیگه خیالت راحت باشه دیگه هیچ مدارکی نمیخوان فقط کامل هر چی گفتن رو انجام بده البته از نظر من.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سرزمین
معمولاً برای تمدید، مدارک میخوان شاید توی این دامین جدید از iran یا همچین چیزایی هستش در هر حال شما برو اون چیزی که میخوان انجام بده دیگه خیالت راحت باشه دیگه هیچ مدارکی نمیخوان فقط کامل هر چی گفتن رو انجام بده البته از نظر من.
نظر شما برای ما کاملا محترمه
بیشتر تحقیق میکنم ببینیم چی میشه