چقدر مرگ تلخه
تا دیروز زنده بود اما دیگه ...تازه دیروز حالش بهتر شده بود و به بخ منتقل شده بود ام یکباره حالش بد د
سرطان خیلی بیماری سختیه مخصوصا داروها که رسما نابودت میکنه خدایا همه سرطانیها رو شفا بده به حق همین ماه عزیز
نمایش نسخه قابل چاپ
چقدر مرگ تلخه
تا دیروز زنده بود اما دیگه ...تازه دیروز حالش بهتر شده بود و به بخ منتقل شده بود ام یکباره حالش بد د
سرطان خیلی بیماری سختیه مخصوصا داروها که رسما نابودت میکنه خدایا همه سرطانیها رو شفا بده به حق همین ماه عزیز
جامعه موسیقی ایران سوگوار یکی از بهترین های خود شد ..مرتضی پاشایی صبح روز جمعه ۲۳ آبان ماه دار فانی را وداع گفتروحش شاد و یادش گرامی باد
تورو خدا نزار یه امشبم با گریه های من تموم شه…
قرار دیدنت از امشب آخه آرزوم شه
نزار که اشک چشم من بریزه پشت پای تو
کی میاد؟! جای تو
دقیقه های آخره میری واسه همیشه
منم همون که عشق تو تموم زندگیشه
به گزارش خبرنگار موسیقی باشگاه خبرنگاران، این خوانندهی پاپ صبح جمعه (۲۳ آبانماه) در بیمارستان "بهمن" تهران دار فانی را وداع گفت.مراسم تشییع پیکر این هنرمند موسیقی یکشنبه (۲۵ آبانماه) از مقابل تالار وحدت به سمت قطعهی هنرمندان بهشت زهرا (س) برگزار میشود.مرتضی پاشایی متولد سال ۱۳۶۳ بود و از چندی پیش بهدلیل بیماری سرطان معده در بیمارستان بستری شده بود.آلبومهای "گل بیتا"، "یکی هست" و "اسمش عشقه" تا کنون از او انتشار یافته است. در همین رابطه شادمهر عقیلی , محسن چاوشی , شهرام شکوهی , مهدی احمدوند و بسیاری از خوانندگان کشورمان در صفحه های شخصی خود پیام تسلیت برای این هنرمند ارسال کرده اند .
روحش شاد و یادش گرامی
روحش شاد
بله دوستان حقیقت داره و براش بهتر است که یک فاتحه بخونیم.
ایادش بخیر یه زمانی عاشق اهنگ هاش بودم. :(:(:(:(:(
تنها صداست که می ماند.
روحش شاد و یادش گرامی
ان شاءالله حضرت اباعبد الله (ع) شفاعتش رو بکنه.
صوت/ برای درگذشت مرتضی پاشاییحتما برید و ببینید لینک رولینک سایت
خدا رحمتش کنه
روحش شاد
صدایش ماندگار
خدا رحمتش کنه