با اجازه استارتر محترم، زرین کارت از طریق بانک آینده گرفته میشه و البته لوگوی زرین پال هم روی کارت هست و از لحاظ اعتبار کلیه عملیات ها از طریق شبکه شتاب انجام میشه یعنی زرین پال دخالتی روی عملیات پرداخت نداره.
درست گفتم؟
نمایش نسخه قابل چاپ
با اجازه استارتر محترم، زرین کارت از طریق بانک آینده گرفته میشه و البته لوگوی زرین پال هم روی کارت هست و از لحاظ اعتبار کلیه عملیات ها از طریق شبکه شتاب انجام میشه یعنی زرین پال دخالتی روی عملیات پرداخت نداره.
درست گفتم؟
بله دقيقا به همين شيوه هست و زرين پال روی موجودی کارت و عمليات مربوط به اون دخالتی نداره.
يعنی همه عملياتی که روی کارت انجام ميشه مطابق قوانين شتاب و شاپرک هست.
حتی شما ميتونيد از طريق همه کارت های شتابی به زرين کارت، کارت به کارت کنيد. (و برعکس اون که از زرين کارت به ساير کارت های شتابی)
سلام
ussdمشکل داره من از ظهر چند بار تست کردم با خط همراه اول و رایتل بالا نمیاد
می خواسم تس کنم که اگر خوب بود توی سایتتون ثبت نام کنم
با همراه اول و ايرانسل مشکلی نداره و پرداخت کاربران بدون مشکل در حال انجام هست ;)کد:*770*97#
با سلام طرح خیلی جالبی بود راهکاری اسان و مطمعن برای انتقال وجه بدون دسترسی به اینترنت
پرداخت از طريق ussd به کمک وبسرويس های زرين پال راهکار مناسبی هست که ميتونه در اپلکيشن های موبايل هم استفاده بشه.
بسياری از کاربران اين سايت ussd کد اختصاصی خودشون به صورت
رو دريافت کردن. اگر شما هنوز USSD کد وبسايت خودتون رو دريافت نکرديد همين الان اقدام کنيد. چون امکان رزو شدن کد شما توسط همکاران شما وجود داره. پس تا دير نشده و کد شما رزو نشده اقدام کنيد. رزو کد و استفاده از اون شامل هيچ هزينه ای نيست ;) و بابت تراکنش های انجام شده هم هيچ کارمزدی نه از شما و نه از مشتری شما کسر نميشه.کد:*770*97*XXXX#
سلام سرویس خوبی هست فقط میخواستم بدانم کارمزدش فقط برای مدتی محدودذ( 3-4ماه اول) اینجور هست یا بعد کارمزد میگیرید؟
با سلام
تا زمانی که شاپرک کارمزد دريافت نکنه زرين پال هم روی تمامی سرويس های خودش (درگاه عادی، درگاه مستقيم، ussd، پرداخت از طريق اپليکيشن موبايل) هيچ کارمزدی نه از شما و نه از مشتری شما کسر نميکنه و برای استفاده ازين سرويس بايد زرين کارت داشته باشيد:
کد:https://ir.zarinpal.com/zarincard
کليه عزيزان ميتونن ussd کد وبسايت خودشون رو در سريعترين زمان فعال کنن.
و البته به کمک زرين کارت از تسويه آنی و بدون کارمزد هم استفاده کنن.