ای رفیق دست از این تاپیک بازکش
برو فعالیت مفید کن آمار پستات اضافه بشه من تمامی پستاتو گزارش دادم
نمایش نسخه قابل چاپ
دوست من میخوای گزارش بدی فایل طرفو دارم میفروشم نمیخواد بذاره - ما در خدمت مدیران انجمن هم هستیم و چون کارم صحیح هست به هیچ وجه کوتاه نمیام
ای بابا چرا خودتون رو این قدر ناراحت میکنید
قالب رو رایگان کنید !!!!!
درست نیست به هم تهدید یا ....
اینم حرفیه :D
----------------------
هر دو عزیز
iran4all
mparsa
من یه سوالی دارم بی طرفانه ...
یعنی تا امروز پیش نیومده چند طراح یک قالب رو ترجمه کنن ؟
این قالب اینگلیسی هست و امکان دانلودش برای عوم در سایت های خارجی هست ...
پس ممکنه هر کسی اینو ترجمه کنه ...
و شما جناب iran4all اگر مدرکی بالق بر د/ز/د/ی ایشان دارید که ترجمه شما رو د/ز/د/ی/د/ن مدرک رو در همین تاپیک پیوست کنید ...
کاربر mparsa شما هم اگر یوزر iran4all مدرکی در این مورد ارائه ندادن میتونید به مدیران این انجمن شکایت کنید و در خواست برخورد با یوزر iran4all رو بدید .
این مدرک دال بر د / ز /د بودن فرد بالاست که با وجود اینکه این مدرک به مدیران ارسال شد کاربری بنده مسدود شد و دلیلش هم کاربری غیر فعال بنده در زمان قبل اعلام شد که خودم هم اطلاعی ازش نداشتم
و در ضمن هر کسی از این کاربر شکایت داره به ایمیل kh.shomali_fata@police.ir شکایتش و ارسال کنه چون خوشبختانه پیگیری من و مدیر جند سایت دیگه و مدارک و مستندات ارائه شده مورد قبول قرار گرفته
فایل پیوست 23948
این هم بری قالب wplms که راه ***ی رو براشون باز گذاشته بودیم برای مشاهده کامل روی عکس کلیک کنید
بله وقتی خود پلیس فتا از سایت ایشون چند تا قالب خریداری کردند و دقیقا همونجا اثبات بشه مدرک محاسبه میشه و نکته بعد اینکه تخلف ایشون سوای برداشتن فایلهای ترجمه ورود به حریم سایتهای شخصیهکه این تخلف به مراتب بیشتره و انقدر مدرک دستشون هست که من اینجا یک نمونه رو علنی کردم که بدونن هر کاری نمیشه توی نت کرد
من نه کاری به مدارک داشتم ... نه کاری به باقیه چیزها ... از روز اول اومدم فقط یه حرف زدم به این استارتر ...
گفتم تو اگه یک درصد برای این قالب ها زحمت کشیده بودی ، عمرا حاضر نبودی به این قیمت بفروشی اینارو ...
حالا خدارو شکر که حرف ما هم ثابت شد حداقل ...
سلام
یه عکس که از پو ادیت تهیه شده که میتونه هر فردی اون رو ویرایش کرده باشه!
نکنه به پلیس فتا هم که فایلتو خرید کرد از سایتی که فایلها رو بدون زحمت گذاشتی و ضمیمه پروندت کرده میخوای همنو بگی- اینجا ته خطه - سایت payanevisan و bookyourtravel و ..... به درخواست پلیس فتا بود که راهش باز گذاشته شده بود . توی پله های دادگاه قیافت دیدنی میشه