دوست من با من تماس بگیرید تا بتون مشاوره بدهم
09191889367
نمایش نسخه قابل چاپ
دوست من با من تماس بگیرید تا بتون مشاوره بدهم
09191889367
اینکارونقل قول:
الان دنبال ی نفری هستم که اونم شرایط من رو داشته باشه یعنی نمایندگی داشته باشه و بخواد خودش هاست ارائه بده.
یا اینکه دوستانی که هاست ارائه میدن من رو به عنوان ی دوست و شریک خودشون قبول کنن که هزینه های سرور و لایسنس رو 50 50 بدیم و هر کس جداگانه برای خودش هاست ارائه بده
برای شروع نمایندگی یا سرور مجازی بگیرید
مناسب تر هست
تنها راه خرید از شرکت معتبر با قیمت درست و عادلانه + بکاب گیری منظم میباشد.(لازم به ذکر است نمیدونم مشکل شما هم دقیقا چیه ولی اگر عادی هست و تا کنون مشکلی نداشتید و جدیدا مشکل پیدا کردید از این مشکلات ممکن هست همیشه برای هر شرکتی پیش بیاد و گذری هست)
و درک این مورد که چیزی به نام نامحدود وجود ندارد. (اخیرا در درخواستهای شما مجدد نامحدود دیدم ذکر کردید).
در صورتی که سرور بگیرید که طبیعتا آن هم با هزینه درست نمیگیرید یا ... و همش خود سرور قطع میشود و مجدد قطعی خواهید داشت + کانفیگ مناسب بلد نیستید انجام بدهید و هزینه بالایی هم نمیتوانید برای کانفیگ بپردازید و ... و مجدد به مشکل خواهید خورد.
و بکاب گیری هم مجدد 100% دیگر با شما هست.
و خیلی موارد دیگر ...
امیدوارم با توضیحات داده شده کمکی کرده باشیم.
با تشکر
خیلی ممنون از توضیحاتتون یکی از دوستان گفت که نمایندگی میده که میتونم نمایندگی هم باهاش بدم
حالا قراره باز باهاش حرف بزنم اطلاعات سرورش رو میگیرم بعد اینجا از شما دوستان عزیز راهنمایی میگیرم که آیا مناسب هست یا نه آیا معتبر هست یا خیر و ...
باز هم از تمام شما دوستان بابت راهنمائیهاتون متشکرم