ممنون از شما .. انشالله
- - - Updated - - -
فایل پیوست 23565
نمایش نسخه قابل چاپ
ممنون از شما .. انشالله
- - - Updated - - -
فایل پیوست 23565
من با این شماره که داخل عکس و فوتر سایتشون بوده تماس گرفتم ولی جواب گرفتم که شماره اشتباست!!!!!
احتمالا مشکلی پیش اومده براشون!
مشکلات همیشه هست و نمیشه آپتایم 100 درصد داشت !
سلام ما هم نمیگیم آپتایم 100 درصد هستش دوست عزیز از وقتی که سرورشون رو عوض کردن هر هفته هر ماه ی مشکلی به وجود میومد که 12 ساعت نشده مشکل رو حل میکردن الان 3 روزه هاست ها قطع شدن فقط روز اول جواب دادن که رسیدگی میکنن دیگه جوابی از طرف آی آر وبکو نشد.
ما الان میگیم حداقل جواب بدن که مشکل چیه چرا پیگیری نمیکنن که مشکل رو حل کنن همین
سایتشون اخطار اینترنال ارور میده
لطفا شکیبا باشید به زودی مشکل را رفع کرده و پاسخگو خواهند بود
دوست عزیز احتمالا ddos شدن یا دیتا هاشون از دست رفته (یا هارد سوخته یا ...) و شاید سرورشون کرش کرده یا ...
اینا پیش میان برای همه ، منتظر باشید تا درست بشن
تنها مشکلی که من این وسط میبینم اینه که شماره هاشون یا اشتباهن یا جوابگو نیستن !
داداش گلم 3 روز سایتای ما بستست شاید سایت خیلی از دوستان سایت شخصی باشه اما 4 تا از سایت های خود من خدمات رسانی هستش روی 2تا از سایتام بیش از 200 کاربر دارم که هر لحظه امکان داره نیاز داشته باشن از سایت استفاده کنن این خسارت هارو هم حاضرن پرداخت کنن؟
پشتیبانی تو نت حرف اول رو میزنه اما ایشون بعید میدونم اصلا بدونن پشتیبانی چی هستش قصد توهین ندارم اما واقعا خیلی ظلمه منی که ازشون نمایندگی دارم 24 ساعته آنلاین باشم جواب مشتریهامو بدم بگم خسارتتون رو میدم اما ایشون که سرور دستشونه و از همه چیز خبر دارن جوابی ندن...
همچنین بازدید سایت بنده روزانه 20 هزار ای پی هست...
خسارت رو از کی بگیریم ؟
متاسفانه این مشکلات قطعی برای همه پیش میاید
ما خودمان تا حالا 3 بار سوختن هارد رو تجربه کردیم و به غیر از یک مورد در دفعات دیگر مشکل زودتر حل شد
نام کاربری ایشان در این انجمن مشغول به فعالیت میباشد باهاشون تماس بگیرید ، شاید به خاطر درد های عصبی بعد از سرور نمیتونند پاسخ شما رو بدهند
بهشون اعلام کنید که بکآپ فایل هاتونو نیاز دارید تا هاست رو منتقل کنید به سرور جدید