پاسخ : هاست دانلودم رو آوردم روی وی پی اس و مشکل قطعی دارم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سرزمین
دیگه حداقل رم 2 رو باید استفاده کنید و cpu هم نباید کم باشه در حد 6000 مگاهرتز
اینطوری اگر بازدیدم به 1500 ایپی رسید چی ؟ مشکلی پیش نمیاد ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persiasina
اینطوری اگر بازدیدم به 1500 ایپی رسید چی ؟ مشکلی پیش نمیاد ؟
ببینید همین طوری نمیشه چیزی گفت باید سایت بررسی بشه درست کانفیگ بشه اگر سایت و دانلود ها یه جا هست یا نه
کلاً بحث کانفیگ سرور هم خیلی مهمه کانفیگ اگر به درستی انجام نشه ممکنه 10 تا ip رو هم پشتیبانی نکنه همه چیز ملاکه باید با کسی که سرور کانفیگ میکنه صحبت کنید و ببینید کافیه یا خیر البته معمولاً بعداً میشه منابع از جمله رم و cpu و غیره رو افزایش داد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persiasina
با سلام بنده هاست دانلودم رو منتقل کردم روی وی پی اس ، دامنه : dl.mobileneshan.com و ایپی 23.92.216.45 . متاسفانه روزی چند ساعت قطعی دارم و فقط چند ساعت در روز فایل ها در دسترس هستند پشتیبانی هم میگه سرور همیشه در دسترس هست دوستان فقط شما میتونید کمک کنید خواهشا بفرمایید مشکل از کجاست
Ram : 1024 MB ECC
ویندوز 7
Bond Width : Unlimited
با سلام
ویندوز 7 معمولا روی رم بیشتر از 2 گیگ بهتر هست نصب شود
ولی مشکل شما ممکنه بدلیل کرش کردن هارد هم باشه
در زمان قطعی که بوجود میاید بهتر هست به میزبانتون اطلاع بدید تا منابعی که درگیر هستند را چک و رفع کنند
دوست عزیز اگر منابع کم هست از ویندوز سرور 2008 استفاده بشه و نه 7 !
درضمن اگر بخواید میتونید با centos هم کارکنید که منابع کمتری مصرف میکنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persiasina
با سلام بنده هاست دانلودم رو منتقل کردم روی وی پی اس ، دامنه : dl.mobileneshan.com و ایپی 23.92.216.45 . متاسفانه روزی چند ساعت قطعی دارم و فقط چند ساعت در روز فایل ها در دسترس هستند پشتیبانی هم میگه سرور همیشه در دسترس هست دوستان فقط شما میتونید کمک کنید خواهشا بفرمایید مشکل از کجاست
Ram : 1024 MB ECC
ویندوز 7
Bond Width : Unlimited
سلام
مشکل شما از ویندوز و منابع هست
سرورهای امریکا امکان اورسل کردن (فروش بیش از حد منابع سرور ) خیلی بیشتر از کشورهای دیگر هست
این مورد برسی کنید