پاسخ : فروش ویژه از دیتاسنتر ovh - قیمت ثابت ماهانه - شروع قیمت از 12000 تومان - تعداد محدود- پنل مدیریت تحت وب
پس از خرید ، امکان افزایش هارد و رم در آینده هست؟ ( برای پلن رم 4 )
پاسخ : فروش ویژه از دیتاسنتر ovh - قیمت ثابت ماهانه - شروع قیمت از 12000 تومان - تعداد محدود- پنل مدیریت تحت وب
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ten_soldier
پس از خرید ، امکان افزایش هارد و رم در آینده هست؟ ( برای پلن رم 4 )
سلام
بله هست و مشکلی نداره دوست عزیز
درود
رم 4 گیگ به تعداد موجود هست؟مثلا 5 عدد ؟
سلام.پ.خ دادم منتظر جوابم
بروز باشید
سلام و درود
شرمنده یه سوال؟
چرا سرویس هاتون توی بازه بلند مدت گرون تر میشه؟
منظورم اینه که سه ماهه 54 و یک ساله 198؟؟؟
ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
w.h.t
سلام.پ.خ دادم منتظر جوابم
بروز باشید
پاسخ داده شد
با تشکر
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
babak125
سلام و درود
شرمنده یه سوال؟
چرا سرویس هاتون توی بازه بلند مدت گرون تر میشه؟
منظورم اینه که سه ماهه 54 و یک ساله 198؟؟؟
ممنون
سلام
قیمت های بلند مدت ابدیت نشده برای این افر
اگر ۳ماه یا ۱ساله میخواهید درخواست بدید بخش مالی پیشنهاد خوبی میتونیم بهتون بدیم دوست عزیز
با احترام
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
xwoman2
درود
دوست من جواب من رو ندادین . . .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
xwoman2
درود
سلام
درحال حاظر موجود دارم
توی سایت درخواست بزارید هر عدد رو ۲۸ تومن براتون فاکتور میکنم در صورت خرید ۵عدد
با احترام
سلام داداش
یه وی پی اس میخام با یه هارد 200 رم 3 ...واسه سه ماه چقدر پامون حساب میکنی...؟؟؟
قبلا از یکی وی پی اس گرفته بودم کیفیتو قیمتش خوب بود ..سه ماهه هم تمدید میکردم ..بعد موقع تمدید من دسترسی به نت نداشتم تا یکی دو هفته ...بعد که اودم تمدید کنم دیدم کل وی پی اسمو پاک کردن...در واقع کلی زحمت منو به هدر دادن! شما که انشا... این شکلی نابود نمیکنین...؟؟؟؟
راستش یه چی میخام اورسل تو کارش نباشه...مخلص شما داداش
سلام داداش اگه جا داره بازم تخفیف بدین...
حالا این 220 گیگ هاردو با 4 گیگ رم سه ماهه چقدر میدین؟
خوب روی سه ماهه گرفتنم باید تخفیف اعمال کنید...
چون من طولانی باهاتون کار میکنم قیمت و کیفیت برام مهمه
یوزر من در سایتتون admin@mahsat.ir هستش
فکر کنم اونجا با هم در تماس باشیم بهتره.
و شک نکنید در صورت رضایت یکی از تبلیغ کننده های شما در این سایت خواهم بود
با تشکر فراوان از شما...