پاسخ : درخواست سرور وي پي اس وارز ساپورت!!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SabaData
در مورد حرفت که فقط اون کشور ها وارز میدن و وارز آپتایم پایین داره اصلا موافق نیستم که هیچ کاملا هم مخالفم :d ( نمیگم مشکل آپتایم بخاطر مشکل تو منیج سرور یا یه همچین چیزایی باشه وگرنه اگه پول خوب بدی بابت سرور وارز کیفیت خوبی هم داره)
در مورد حرف بگم ovh سرور رو خاموش میکنه و اصلا چیزی به اسم وارز و اسپم و اینجور چیزا تو این دیتا سنتر نیست اگر متوجه بشن شک نکنید سرور رو خاموش میکنند اونی که بهتون سرور فروخته و میگه قبلش اطلاع میدن بهش بگید بره تو فروم ovh و بخونه که اگه خلاف کنید چه اتفاقی برای سروتون میفته
If you are here to buy a server to use as a 'seedbox' to torrent breach of copyright material, forget it. OVH is not the place for you and your server will be shut down within minutes of torrenting breach of copyright material. See HERE for more information.
Can I order a dedicated server from OVH? A quick guide. - OVH Forum
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
LoveLife
سرور اختصاصی تهیه کنید بهتر هست روی مجازی باز هم محدودیت هایی خواهید داشت وارز هم باید دنبال کشور های در پیتی باشید مثل شیلی و اون طرف ها امریکای جنوبی روسیه و چین و ایران و سرعت و اپ تایم گارانتی نیست قیمت سرور ها هم بالا هست و چطور یک شبه ovh یا دیتا سنتر های اروپایی یا امریکایی وارز ساپورت شدن من نمیدونم .
خب زير 100 تومن كسي سرور اختصاصي خوب ميده؟
---------- Post added at 11:57 PM ---------- Previous post was at 11:54 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rn4j1m1
ماهیانه 110 تومن
منیج اولیه و نصب کنترل پنل ها رایگان انجام میشه
پشتیبانی 24 ساعته واقعی (حداکثر یک ساعت پس از ارسال ایمیل پاسخ داده میشه)
خب 20 تومن هم ميزارم روش يك سرور اختصاصي ميگيرم ديگه
---------- Post added at 11:58 PM ---------- Previous post was at 11:57 PM ----------
دوستان من گفتم همه شرايطي كه گفتم رو رعايت كنيد! ماشاالله همه نهايت قيمت رو ميگن و خبري از تخفيف نيست!!